buuren Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ψαχνωντας βρηκα αυτο https://www.msystems.gr/index.php?category=3701&product=23755 Επομεμη τιμη σκρουτζ στα 50 ευρω https://www.skroutz.gr/s/8476726/Roccat-Kova-New.html Δεν ξερω αν αξιζει σαν ποντικι παντως φαινεται για προσφορα. Προσωπικα το σκεφτομαι και ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο corsair harpoon rgb Αυτα! * Παιδια ειμαι απο κινητο κ δεν μπορουσα να κανω κατι καλυτερο στο ποστ οποτε sorry.
vagdesign Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Αγόρασα πρόσφατα το Logitech G502 από Amazon.de σε προσφορά. Κάποιο από τα μέλη είχε βρεί το Sharkoon Draconia, τώρα που το κοίταξα βρήκα εδώ πολύ καλή τιμή https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00DNRN1DK/ref=olp_page_3?ie=UTF8&f_used=true&f_usedAcceptable=true&f_usedGood=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true&startIndex=20 Η κατάσταση Very Good είναι σαν καινούργιο τις περισσότερες φορές. Σε τόσο χαμηλή τιμή, αξίζει το ρίσκο νομίζω.
kamui Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το KOVA το πήρα από φίλο και το δούλεψα.....σε μερικούς μήνες πέθανε η ροδέλα. Το άνοιξα και το καθάρισα - σπρέι για επαφές....πέθανε μετά από λίγο καιρό. Κατ εμέ πολύυυυυ πλασική και κούφια κατασκευή, Δεν το προτείνω. Όπως λέει και ο vag G502 (αυτό έχω τώρα, η ποιότητα είναι μέρα με τη νύχτα προσωπικά) απλά θέλει μεγάλα χέρια. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από kamui 2
lionheart75 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, vagdesign είπε Αγόρασα πρόσφατα το Logitech G502 από Amazon.de σε προσφορά. Κάποιο από τα μέλη είχε βρεί το Sharkoon Draconia, τώρα που το κοίταξα βρήκα εδώ πολύ καλή τιμή https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00DNRN1DK/ref=olp_page_3?ie=UTF8&f_used=true&f_usedAcceptable=true&f_usedGood=true&f_usedLikeNew=true&f_usedVeryGood=true&startIndex=20 Η κατάσταση Very Good είναι σαν καινούργιο τις περισσότερες φορές. Σε τόσο χαμηλή τιμή, αξίζει το ρίσκο νομίζω. Απλά για την ιστορία, τo Drakonia το είχα πάρει εγώ στα 13 ευρώ με τα μεταφορικά απο το amazon, όμως ήταν like new το δικό μου βέβαια αλλά δεν νομίζω να έχει ουσιαστική διαφορά με το very good. Πράγματι το κουτί ήταν ταλαιπωρημένο αλλά το Mouse καινούργιο, όμως ενώ η περιγραφή ανέφερε για το μαύρο drakonia μου έστειλαν τελικά το πράσινο και με ψιλοχάλασε αυτό. Kατά τα άλλα το ποντίκι είναι άψογο στα 13 ευρώ που μου στοίχισε. 1
Jimys2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 hour ago, kamui said: Το KOVA το πήρα από φίλο και το δούλεψα.....σε μερικούς μήνες πέθανε η ροδέλα. Το άνοιξα και το καθάρισα - σπρέι για επαφές....πέθανε μετά από λίγο καιρό. Κατ εμέ πολύυυυυ πλασική και κούφια κατασκευή, Δεν το προτείνω. Όπως λέει και ο vag G502 (αυτό έχω τώρα, η ποιότητα είναι μέρα με τη νύχτα προσωπικά) απλά θέλει μεγάλα χέρια. Μπερδευεσαι. Το G502 ειναι ενα μετριο σε μεγεθος ποντικι. Εγω το βρισκω μικρο για τις "normal" παλαμες μου 1
vagdesign Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Το G502 είναι μικρότερο από το Master MX / MX 2S που έχω επίσης και λίγο μικρότερο από το Performance MX. Η διαφορά είναι στην καμπύλη και στο πλάτος, στο μήκος είναι σχεδόν ίδιο.
tsigalko7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, lionheart75 είπε Απλά για την ιστορία, τo Drakonia το είχα πάρει εγώ στα 13 ευρώ με τα μεταφορικά απο το amazon, όμως ήταν like new το δικό μου βέβαια αλλά δεν νομίζω να έχει ουσιαστική διαφορά με το very good. Πράγματι το κουτί ήταν ταλαιπωρημένο αλλά το Mouse καινούργιο, όμως ενώ η περιγραφή ανέφερε για το μαύρο drakonia μου έστειλαν τελικά το πράσινο και με ψιλοχάλασε αυτό. Kατά τα άλλα το ποντίκι είναι άψογο στα 13 ευρώ που μου στοίχισε. Μολις πηρα το Draconia με 11,96 σε κατασταση like new. Παλι καλα που εγραψες οτι ηταν οντως σαν καινουριο και γλιτωσα λεφτα. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από tsigalko7 2
kage Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Τα μεταφορικα του αμαζον βγαινουν σχεδον οσο το ποντικι... ολοι αγγλια μενετε κ εχετε shipping free;
Bikos13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, SnakeMJK είπε Μάλλον λάθος τιμή.. Η σελίδα δεν βρέθηκε Εξαντλήθηκε
SnakeMJK Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 ΟΚ.. νόμιζα ότι συνήθως γράφουν 'εξαντλημένο' σε αυτη την περίπτωση και δεν τρώει γενικότερο delete το προιόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα