Προς το περιεχόμενο

Low Fps σε Oc PC

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είχα καιρό να παίξω BF βάζω το sreenshot. Λοιπόν σε 4Κ ο επεξεργαστής τερματίζει την 580 χωρίς o/c και έχει να δώσει κι άλλο. Αν θέλουμε να μιλήσουμε γενικά ναι τώρα ο cpu είναι μπουκάλι για την 580, για τον 8700Κ η 580 θα αποτελούσε μπουκάλι για αυτόν και να είχαμε να λέγαμε.

Τα λεφτά μου δε θέλω να τα πετάω ούτε να είμαι δούλος της αγοράς και να αναβαθμίζω κάθε φορά που μία εταιρεία πλασάρει κάτι καινούργιο. (Εφόσον κάνω τη δουλειά μου).

Εν τω μεταξύ όλο αυτό είναι offtopic για να καταλήξουμε ότι το μηχάνημα είναι επαρκώς δυνατό για ένα assassin tou 2012.

On topic τώρα το πρόβλημα το διόρθωσα με τον συγκεκριμένο τρόπο που παραθέτω στο link από κάτω, άρα ας φρόντιζε h ubisoft να γράψει καλύτερα στο σύστημα μου και όχι επειδή πέφτουν οι μίζες από τους κολλοσούς να πηγαίνω με τα νερά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=yAhwuh-sAqE

Και επαναλαμβάνω για να μην ξεφεύγουμε. Το θέμα μου ήταν να φτιάξω το assassin to 3 να δουλεύει στα 60fps σταθερά με το μηχάνημα που έχω ήδη, χωρίς να δώσω ούτε 1Ε και χωρίς να αναβαθμίσω, αυτό ήξερα να το κάνω και χωρίς συμβουλές. 

Το γεγονός ότι το έφτιαξα αποτελεί από μόνο του απόδειξη ότι το μηχάνημα μου είναι μια χαρά και ότι το πρόβλημα ήταν καθαρά software.

Άρα αντί να πάρω βοήθεια από το φόρουμ έκατσα και το έλυσα ψάχνοντας και κάθομαι και να αποδείξω ότι είχα δίκιο που ζήτησα βοήθεια όσον αφορά το soft και όχι to hardware.

screenshot.jpg

Επεξ/σία από ssd93
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ssd93 είπε

1) Επειδή είχα καιρό να παίξω BF βάζω το sreenshot. Λοιπόν σε 4Κ ο επεξεργαστής τερματίζει την 580 χωρίς o/c και έχει να δώσει κι άλλο. Αν θέλουμε να μιλήσουμε γενικά ναι τώρα ο cpu είναι μπουκάλι για την 580, για τον 8700Κ η 580 θα αποτελούσε μπουκάλι για αυτόν και να είχαμε να λέγαμε.

2) Τα λεφτά μου δε θέλω να τα πετάω ούτε να είμαι δούλος της αγοράς και να αναβαθμίζω κάθε φορά που μία εταιρεία πλασάρει κάτι καινούργιο. (Εφόσον κάνω τη δουλειά μου).

1) Ναι γιατί το bf είναι ένα παιχνίδι που παίζεις μόνος σου, στη μέση του πουθενά. Μας περνάς για ηλίθιους?

Ανέβασε μια φώτο σε 64άρι multiplayer μέσα στο χαμό, όχι μόνος σου να κοιτάς το υπερπέραν. 

Στο γράψα και νωρίτερα. Έχω φώτο με περισσότερα fps από αυτά που μας δείχνεις.

Μπορεί να επηρεάσει κάναν άσχετο ή κάποιον που θέλει να πείσει τον εαυτό του...

Το ότι σηζητάμε για 4K ανάλυση που δεν είναι η ενδεικνυόμενη για την gpu, μόνο και μόνο για να είναι relevant ο fx.... ή ότι εσύ έχεις 4k monitor (ή όχι?)

2) Άμα σε κόφτει να μην πετάς τα λεφτά σου μάθε ότι τα πέταξες.

Με το μπουκάλι που ρίχνει ο fx4300 στην 580 θα μπορούσες να είχες μια 570, 480, 470 μη σου πω και 560 χωρίς να καταλαβαίνεις τη διαφορά σε 1080p.

27 λεπτά πριν, ssd93 είπε

On topic τώρα το πρόβλημα το διόρθωσα με τον συγκεκριμένο τρόπο που παραθέτω στο link από κάτω, άρα ας φρόντιζε h ubisoft να γράψει καλύτερα στο σύστημα μου και όχι επειδή πέφτουν οι μίζες από τους κολλοσούς να πηγαίνω με τα νερά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=yAhwuh-sAqE

Και επαναλαμβάνω για να μην ξεφεύγουμε. Το θέμα μου ήταν να φτιάξω το assassin to 3 να δουλεύει στα 60fps σταθερά με το μηχάνημα που έχω ήδη, χωρίς να δώσω ούτε 1Ε και χωρίς να αναβαθμίσω, αυτό ήξερα να το κάνω και χωρίς συμβουλές. 

Το γεγονός ότι το έφτιαξα αποτελεί από μόνο του απόδειξη ότι το μηχάνημα μου είναι μια χαρά και ότι το πρόβλημα ήταν καθαρά software.

Άρα αντί να πάρω βοήθεια από το φόρουμ έκατσα και το έλυσα ψάχνοντας και κάθομαι και να αποδείξω ότι είχα δίκιο που ζήτησα βοήθεια όσον αφορά το soft και όχι to hardware.

Μη σε στεναχωρήσω κι άλλο, αλλά επειδή είδα το link που παρέθεσες, με το προγραμματάκι αυτό απλώς ρίχνει τις ρυθμίσεις πολύ πολύ περισσότερο από ότι επιτρέπουν οι ρυθμίσεις των γραφικών του παιχνιδιού.

Επίσης από κάποια boxes που τικάρισε ο τυπάς μειώνεται και ο αριθμός των objects που φορτώνονται άρα αλαφραίνει ο cpu (σουρπράιζ!!)

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 2

Φίλε μου εμένα ένα πράγμα με ένοιαζε να μπορώ να παίξω smoothly αυτό το παιχνίδι.

Επίσης είμαι με blockchain drivers, ούτε αυτούς θέλω να τους αλλάξω. Έχω μια 4Κ οθόνη και έναν συγκεκριμένο εξοπλισμό με τον οποίο θέλω να κάνω μια δουλειά με μηδενικό κόστος έτσι όπως είναι.

Κάποιοι δεν θέλουν να παίζουν με Vsync και παίρνουν fsync monitor. Εμένα μου αρέσει αυτό. Και ξαναλέω μιλάμε μόνο για ένα παιχνίδι του 12, όχι τι θα γινόταν αν έπαιζα online, αν είχε Χ παίχτες μέσα σε συνθήκες που να απαιτούν υψηλό IPC.

Έχω άλλα κριτήρια και άλλη δουλειά θέλω να κάνω. Άλλοι πιστεύουν ότι 4Κ gaming γίνεται μόνο με 1080Ti και gsync. Πρόβλημα τους αν τους αρέσει το 100+ fps. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω πάσο.

Στο bf στάθηκα επειδή γενικά αναφερομάστε στο multiplayer κομμάτι του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Πλέον υπάρχουν και πολλά single player παιχνίδια που θέλουν και ψηλό ipc και ψηλή συχνότητα cpu/ram, γενικά γρήγορη πλατφόρμα.

Αν παρόλαυτα εσύ είσαι ευχαριστημένος, ξαναπάω πάσο.

Αν πάρεις καινούρια πλατφόρμα, μια b350 με έναν 2600 και 2x8gb 3000c15, με την gpu που έχεις ήδη, θα μου ζητάς τη διευθύνση μου για να με βρεις να με φιλήσεις.:wub:

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που μας βρε αδελφέ με τον τετραπύρινο FX;
Δώσε τουλάχιστον αυτόν, λίγα λίγα ακόμα και χτύπα των 8-core FX8320.
https://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320-Box.html

Επεξ/σία από Heatspreader

30 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Εσύ θες να πηδηχτώ απ'το παράθυρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 19/5/2018 στις 7:11 ΜΜ, Heatspreader είπε

Το προβλημα δεν ειναι τα cores.ενα game θα χρησιμοποιησει 2-3-4 πυρηνες οποτε ειναι οκ.το προβλημα ειναι οτι το single core perfomance ειναι απογοητευτικο στους fx  οποτε και 8320 να βαλει το ιδιο θα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...