Προς το περιεχόμενο

Αγορά κράνους μηχανης από το εξωτερικό

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site για αγορά κράνους που να τα παραδίδει γρήγορα; 2-3 γερμανικά που κοίταξα δίνουν χρόνο παράδοσης έως και 8 εργάσιμες ημέρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσα θα γλυτωσεις αν δεν το παρεις απο ελλαδα; 

Ξερεις το νουμερο σου στο μοντελο αυτο;  για πιο κρανος μιλαμε; 

Επεξ/σία από mp123

8 ώρες πριν, Fan είπε

Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site για αγορά κράνους που να τα παραδίδει γρήγορα; 2-3 γερμανικά που κοίταξα δίνουν χρόνο παράδοσης έως και 8 εργάσιμες ημέρες

Εγω το 2010 ειχα παρει ενα Arai Chaser (αυτο εχω ακομα βασικα) απο fc-moto.de,ειχε μεγαλη διαφορα με Ελλαδα η τιμη.Εδω ειχε καπου στα 850€ και απο εκει το ειχα παρει με τα μεταφορικα νομιζω κατω απο 600€.Size chart εχει στο site,μετρας περιμετρο κεφαλιου και σου λεει τι νουμερο χρειαζεσαι.Και το δικο μου και σε 2 φιλους που πηρα,ηρθανε κομπλε.Περσινα και προπερσινα μοντελα τα βρισκεις και Ελλαδα με μεγαλη εκπτωση.Καινουργια μοντελα αξιζει για αγορα απ' εξω.

23 ώρες πριν, mp123 είπε

Ποσα θα γλυτωσεις αν δεν το παρεις απο ελλαδα; 

Ξερεις το νουμερο σου στο μοντελο αυτο;  για πιο κρανος μιλαμε; 

Το Nolan n40-5 έψαχνα. Το δοκίμασα από έναν φίλο και μου άρεσε. Πήγα σε αρκετά μαγαζιά, αλλά είναι σε έλλεψη αυτή την περίοδο στην Ελλάδα μου είπαν. Η τιμή του είναι η ίδια από όσο κοίταξα και σε μαγαζιά του εξωτερικού

Εσυ μιλας για entry level κρανος,νομιζα οτι ψαχνεις σε πιο ακριβη κατηγορια.Αν το θες για κανενα scooter σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν αξιζει αγορα απ' εξω.Παρε κατι αλλο απο εδω.Shark και Caberg εχουν πολυ value for money κρανη.

4 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Εσυ μιλας για entry level κρανος,νομιζα οτι ψαχνεις σε πιο ακριβη κατηγορια.Αν το θες για κανενα scooter σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν αξιζει αγορα απ' εξω.Παρε κατι αλλο απο εδω.Shark και Caberg εχουν πολυ value for money κρανη.

Θέλω να το πάρω από το εξωτερικό γιατί δεν το βρίσκω στην Ελλάδα, δεν το κάνω για να το βρω 20 ευρώ πιο φτηνό.

Helmetcity γενικά έχει και καλές τιμές και είναι φουλ αξιόπιστο

Τώρα για χρόνο παράδοσης, δύσκολα τα πράγματα αν σου φαίνονται πολλές οι 5-6 εργάσιμες... 

έχω πάρει κατα καιρούς από https://www.lidsdirect.co.uk/ και από http://www.fc-moto.de διάφορα πράγματα και ακριβά και όχι σε αρκετά καλύτερες τιμές από εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...