Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Το service της Gigabyte μου έστειλε οτι επιδιορθώθηκε η κάρτα. H Digital master δεν μεσολάβησε, μόνο την έστειλε γιατί ήταν εκεί η κάρτα. Στην ουσία σαν οικιακό πελάτη με εξυπηρέτησε η Gigabyte και η digital master μου πλήρωσε το ποσό επισκευής. Τώρα αν έχει θέμα ξανά θα δείξει, θα είναι θέμα service τότε. Κάρτα με ίδιο s/n σου γύρισε πίσω;
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Πρέπει να σου ξεκαθαρίσουν τι σόι επισκευή έγινε. Αν έγινε αντικατάσταση ανταλλακτικού τότε δικαιούσαι από τον νόμο ανανέωση της εγγύησης σαν να ξεκινά από την αρχή. Επισκευή χωρίς αλλαγή ανταλλακτικού δεν καλύπτει ο νόμος. 1
gorilas13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μου έχει έρθει ακόμα. Όταν έρθει θα ενημερώσω, για την λειτουργικότητα κτλ Έχω κάνει ερώτηση σχετικά με τις λεπτομέρειες της επισκευής κτλ στην Gigabyte και αναμένω απάντηση. Όσο αναφορά την ανανέωση της εγγύησης κτλ..ακόμη δεν έχω καταλάβει αν είμαι εντός εγγύησης χαχα Το κατάστημα με άδειασε οτι ο προμηθευτής τους είπε είμαι εκτός. Η δε Gigabyte ούτε αυτή απάντησε καθαρά. Με το φτωχό μου το μυαλό, απ'ότι καταλαβαίνω, αν είχε σοβαρό θέμα η κάρτα θα με αδειάζανε. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από gorilas13
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αν δεν είχε εγγύηση θα σε αδειάζανε από την αρχή.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχω που να το βάλω και το πιο σχετικό είναι εδώ. Για νέο θέμα? Δεν νομίζω. Δείτε τι γράφει ένα eshop το HellasPhone ως απάντηση σε μια αρνητική αξιολόγηση. ΤΟ ίδιο τροπάριο γράφουν και σε άλλες αρνητικές αξιολογήσεις. Δηλ. για αυτούς το να κρατήσουν ένα προϊόν εσαεί το εσαεί σημαίνει 5 μέρες και μάλιστα όταν σε αυτές τις ημέρες μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και τέλος του έτους. Τραγωδία. Μάλιστα γράφουν ότι δόθηκε σε άλλον πελάτη. Άρα το είχαν δώσει πριν την 6η ημέρα. Μέσα σε 5 μέρες δηλ. Αν φυσικά τους πιστέψουμε και απλά ήθελαν να αυξήσουν την τιμή. Τι είναι αυτοί ρε? Δεν τους πιάνεις από πουθενά. Και έχει αγοράσει πολύς κόσμος από αυτούς. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από BlueBlood7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα