gorilas13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αγόρασα την gigabyte gtx 970 απο το κατάστημα του Σκρουτζ Digital-Master. Η κάρτα αναφέρονταν να έχει 3 χρόνια εγγύηση.Μου παρουσίασε πρόβλημα στον 26 μήνα μετά την αγορά. Μου λένε στην αρχη να μιλήσω με την gigabyte..το κάνω, φυσικά η εταιρεία μου είπε οτι δεν εξυπηρετεί οικιακούς αγοραστές και να μιλήσω με το κατάστημα. Την στέλνω στο κατάστημα..αναμονή 2 μήνες και τελικα πήρα την απάντηση ότι : Η gigabyte καλύβει 2 χρονια απο την αγορα και όχι 3 χρόνια..και οτι τα 3 χρόνια ειναι απο την κατασκευή της συγκεκριμένης παρτίδας κάρτας γραφικών.Οποτε ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ !! Φυσικά και ζήτησα γραπτή απαντηση και επικοινώνησα και με την gigabyte και περιμένω.. Πάει η κάρτα?Πώς να κινηθώ? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από gorilas13
glazos Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Υπάρχει κάπου στην απόδειξη γραμμένο ότι η εγγύηση είναι 3 χρόνια;
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, gorilas13 είπε Αγόρασα την gigabyte gtx 970 απο το κατάστημα του Σκρουτζ Digital-Master. Η κάρτα αναφέρονταν να έχει 3 χρόνια εγγύηση.Μου παρουσίασε πρόβλημα στον 26 μήνα μετά την αγορά. Μου λένε στην αρχη να μιλήσω με την gigabyte..το κάνω, φυσικά η εταιρεία μου είπε οτι δεν εξυπηρετεί οικιακούς αγοραστές και να μιλήσω με το κατάστημα. Την στέλνω στο κατάστημα..αναμονή 2 μήνες και τελικα πήρα την απάντηση ότι : Η gigabyte καλύβει 2 χρονια απο την αγορα και όχι 3 χρόνια..και οτι τα 3 χρόνια ειναι απο την κατασκευή της συγκεκριμένης παρτίδας κάρτας γραφικών.Οποτε ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΣΗ !! Φυσικά και ζήτησα γραπτή απαντηση και επικοινώνησα και με την gigabyte και περιμένω.. Πάει η κάρτα?Πώς να κινηθώ? Όταν εγώ πριν 2 χρόνια έγραφα μακριά απο Gigabyte για αυτόν ακριβώς τον λόγο με λέγανε τρολλ και καταστροφολόγο. Μέχρι και μπαν είχα φάει. Περαστικά σου. 16
gorilas13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε ακριβώς Στην απόδειξη φυσικά και δεν γράφει χρόνο εγγύησης.Το έγραφε το site της digital master..και η nvidia και η gigabyte ακόμη γράφουν ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση. Το θέμα είναι αν ειναι αλήθεια ότι μου λέει το κατάστημα..ή λέει ότι να ναι λόγω παραεισαγωγής κτλ Εγώ ήξερα 3 χρόνια..πρώτη φορά ακούω οτί ισχύει απο την ημερομηνία κατασκευής και όχι πώλησης!!!
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, gorilas13 είπε Στην απόδειξη φυσικά και δεν γράφει χρόνο εγγύησης.Το έγραφε το site της digital master..και η nvidia και η gigabyte ακόμη γράφουν ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση. Το θέμα είναι αν ειναι αλήθεια ότι μου λέει το κατάστημα..ή λέει ότι να ναι λόγω παραεισαγωγής κτλ Εγώ ήξερα 3 χρόνια..πρώτη φορά ακούω οτί ισχύει απο την ημερομηνία κατασκευής και όχι πώλησης!!! Για την Gigabyte το έχει βάλει η εταιρία ότι ισχύει απο την ημερομηνία κατασκευής. Δυστυχώς, μετά απο 2-3 χρόνια, με δικαίωσες. 4
gorilas13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Το θέμα είναι να δικαιωθώ εγώ χαχα Θα τους τα κάνω τσουρέκια δεν γίνεται αυτό!!! Δηλαδή πρέπει ο καταναλωτής να μυρίζει τα νύχια του και να ψάχνει αν έχει καινούρια ή παλια παρτίδα κατασκευής κάρτας γραφικών?! Εγώ βλέπω 3 χρόνια εγγύηση. Απαράδεκτα πράγματα..αν με γειώσουν όπου υπάρχει forum θα τους κράξω..και δεν με νοιάζει για την κάρτα..για το γαμώτο!!
BabisTs Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Αν ισχύει αυτό που λέει το κατάστημα για την gigabyte τότε είναι απαράδεκτη η ίδια η εταιρεία και δεύτερον το κατάστημα που δεν σε ενημέρωσε για την πολιτική της εγγύησης της gigabyte πριν την αγορά της gpu.....Πρακτικά μένεις χωρίς κάρτα αν ισχύει αυτό..... Και γενικά την θεωρούσα πολύ καλή την gigabyte στις gpu (σε θέμα εγγύησης) αλλά και γενικά σαν εταιρεία.......πραγματικά δεν το πιστεύω με την πολιτική που ακολουθεί...... 3
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Αν ισχύει αυτό που λέει το κατάστημα για την gigabyte τότε είναι απαράδεκτη η ίδια η εταιρεία και δεύτερον το κατάστημα που δεν σε ενημέρωσε για την πολιτική της εγγύησης της gigabyte πριν την αγορά της gpu.....Πρακτικά μένεις χωρίς κάρτα αν ισχύει αυτό..... Και γενικά την θεωρούσα πολύ καλή την gigabyte στις gpu (σε θέμα εγγύησης) αλλά και γενικά σαν εταιρεία.......πραγματικά δεν το πιστεύω με την πολιτική που ακολουθεί...... Nαι 100% ισχύει αυτό. Είχα βρει καμια 50αριά αναφορές αλλά σβήστηκαν με το "καθαρισμα". 4
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Για την Gigabyte το έχει βάλει η εταιρία ότι ισχύει απο την ημερομηνία κατασκευής. Δυστυχώς, μετά απο 2-3 χρόνια, με δικαίωσες. Πες αληθεια,δεν ενιωσες καλα;?
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Πες αληθεια,δεν ενιωσες καλα;? Καθόλου, με πειράζει σαν καταναλωτή. Με πειράζει που δεν "έσωσα" κάποιον όταν έγραφα "μακριά απο Gigabyte για τον τάδε και τον τάδε λόγο". 6 1
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καθόλου, με πειράζει σαν καταναλωτή. Με πειράζει που δεν "έσωσα" κάποιον όταν έγραφα "μακριά απο Gigabyte για τον τάδε και τον τάδε λόγο". Mπορει και να εσωσες ομως,δεν ξερεις.
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Mπορει και να εσωσες ομως,δεν ξερεις. Όπως και να έχει, Gorilas, μίλησες για αυτό το θέμα με την Gigabyte; Με κανέναν συνήγορο; Δεν πιστεύω να βγάλεις άκρη, αλλά...
BabisTs Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Sheogorath είπε Nαι 100% ισχύει αυτό. Είχα βρει καμια 50αριά αναφορές αλλά σβήστηκαν με το "καθαρισμα". Ειλικρινά δεν το γνώριζα για την giga αυτό το πράγμα.....οπότε μακριά από την συγκεκριμένη υλοποίηση στην καινούργια γενιά gpu που έχω σκοπό να πάω.......
mcrae13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το να λέει η gigabyte ότι η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία κατασκευής,είναι χοντρή κοροϊδία. Είναι το γνωστό παιχνίδι με τα "ψιλά γράμματα " που δεν διαβάζουμε. Δυσκολεύομαι βέβαια να το πιστέψω,μιας που μιλάμε για μια εταιρεία που είναι στις πρώτες σε πωλήσεις gpu. Πώς δεν έχει μαθευτεί,πως και δεν την κράζουν από το πρωί ως το βράδυ σε ξένα φορα; Το να ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύηση ενώ στο site της giga και σε όλα τα site των μεταπωλητών αναφέρονται 3 χρόνια το θεωρώ απίθανο και αστείο να ισχύει. Λέγεται απάτη και δεν πιστεύω ότι θα είχε μείνει απαρατήρητο. Εγώ γιατί πιστεύω ότι το "μαγαζί" πάει να την κάνει;; Είμαι καχύποπτος;Γιατί κύριοι του μαγαζιού είπατε στον πελάτη αρχικά να μιλήσει με giga?? ΓΙΑΤΊ τον αφήσατε 2 μήνες και μετά τον ενημερώσετε?Δεν τα ξέρατε αυτά από πριν? Τι κάνατε 2 μήνες με την κάρτα του? Δεν γνωρίζατε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι 3 όπως ισχυριστηκατε μετά? Δεν ξέρετε τι πουλάτε? ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ???? ΤΙ ΛΈΤΕ ΡΕ?? Όταν πήρατε τα λεφτακια όμως δεν τα πήρατε μετά από δύο μήνες. Κασέρι τα πήρατε. Λαμόγια. Λοιπόν και αλήθεια να λέει το μαγαζί για την giga,που αμφιβάλλω,με τρόπο τους το μόνο σίγουρο είναι πως τον πελάτη τον γράφουν στα π@π@ρια τους αφού πουλήσουν. Μόνο amazon guys. Και στην τελική χίλιες φορές πλαίσιο αν όχι Amazon. Μπορεί να σε πρήζουν λίγο αλλά ξεκρεμαστο δεν θα σε αφήσουνε. Με αυτά τα μικροσκρουτζομαγαζα είναι λες και ψωνίζεις από μικροπωλητή στο παζάρι ρου Βοτανικού. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο,άπαξ και χρειαστείς κάτι πήρες μπουλο Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από mcrae13 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα