Προς το περιεχόμενο

vigor 2760 annexB απο adsl σε vdsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους!εχω ενα vigor 2760 annexB που εδω και χρονια παιζει απροβλημάτιστα adsl εως 24 mbps σήμερα έβαλα vdsl 50mbps αλλα το router δεν ξεπερνά τα 20mbps .πως μπορώ να το ξεκλειδώσω?γίνεται?επικοινώνησα με αυτόν που το πήρα και μου έλεγε να επικοινωνήσω με τον πάροχο(οτε) για να μου πει το vlan.μπορώ να το κάνω μόνος μου??

9

Δημοσ.

Δεν δίνεις πολλές πληροφορίες. Από καμπίνα ή αστικό κέντρο παίρνεις σύνδεση και ποιον πάροχο έχεις;

Ρωτώ διότι για VDSL χρειάζεται η τιμή VLAN ID που σε όλους και από οποιοδήποτε σημείο πρέπει να είναι 835, εκτός της περίπτωσης Nova και μόνο από αστικό κέντρο που είναι 1102.

Επίσης αν παίρνεις από καμπίνα, πιθανόν να έχει ενεργοποιηθεί σε αυτήν το Vectoring, οπότε δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου. Στην περίπτωση αυτή αν έχεις την έκδοση Delight θέλει απλώς αναβάθμιση του firmware, διαφορετικά αν έχεις την απλή έκδοση του 2760 πρέπει πρώτα να μετατραπεί σε Delight και μετά firmware για το vectοring.

Πληροφορίες εδώ κι εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

παιρνω απο καμπινα !κ ο παροχος ειναι ote.πηρα οτε και μ είπαν το 8 35.το router γράφει draytek corp delight!θα παίξει ;;

Δημοσ.

Βάλε καταρχήν το 835 και θα το δεις. Αν η καμπίνα σου δεν έχει ακόμη Vectoring θα παίξει κανονικά σε VDSL, διαφορετικά θέλει αναβάθμιση, σύμφωνα με τις οδηγίες του παραπάνω link.

Δημοσ.
Στις 16/5/2018 στις 4:25 ΜΜ, jkoukos είπε

Δεν δίνεις πολλές πληροφορίες. Από καμπίνα ή αστικό κέντρο παίρνεις σύνδεση και ποιον πάροχο έχεις;

Ρωτώ διότι για VDSL χρειάζεται η τιμή VLAN ID που σε όλους και από οποιοδήποτε σημείο πρέπει να είναι 835, εκτός της περίπτωσης Nova και μόνο από αστικό κέντρο που είναι 1102.

Επίσης αν παίρνεις από καμπίνα, πιθανόν να έχει ενεργοποιηθεί σε αυτήν το Vectoring, οπότε δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου. Στην περίπτωση αυτή αν έχεις την έκδοση Delight θέλει απλώς αναβάθμιση του firmware, διαφορετικά αν έχεις την απλή έκδοση του 2760 πρέπει πρώτα να μετατραπεί σε Delight και μετά firmware για το vectοring.

Πληροφορίες εδώ κι εδώ.

είσαι πολύ μάγκας αδερφέ!!σε ευχαριστώ παρά πολύ !!!με έσωσες !!!!δοκιμασα την έκδοση 4 απο το. πρώτο link και είμαι οκ!!!!ευχαριστω !!θα παίξει με τον ίδιο τρόπο και ένα άλλο vigor 2769 delight που έχω και είναι annex a?????

Δημοσ.

Τα ίδια αρχεία είναι. Υπάρχει μέσα στο zip ένα pdf που εξηγεί σε ποιες συσκευές αντιστοιχεί το κάθε αρχείο ανάλογα το modem code. Επίσης υπάρχει και νεώτερο firmware v3.8.7.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις 2769 ή κατά λάθος το έγραψες;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Τα ίδια αρχεία είναι. Υπάρχει μέσα στο zip ένα pdf που εξηγεί σε ποιες συσκευές αντιστοιχεί το κάθε αρχείο ανάλογα το modem code. Επίσης υπάρχει και νεώτερο firmware v3.8.7.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις 2769 ή κατά λάθος το έγραψες;

λαθοσ μου 2760 ειναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...