Hal9000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Νέα ανακοίνωση από το τμήμα Surface του Panos Panay, και η οποία δεν είναι άλλη από τη νέα γενιά του Surface Hub, τον "ψηφιακό πίνακα" της Microsoft η οποία θέλει να κάνει πολύ πιο αποδοτικές τις εταιρικές συναντήσεις. Η σημαντικότερη αλλαγή του Surface Hub 2 σε σχέση με τον προκάτοχό του, έχει να κάνει με το μέγεθος και τις διαστάσεις του. Με οθόνη διαστάσεων 50.5 ιντσών (έναντι 80 ιντσών), η Microsoft επιλέγει και γι' αυτή την κυκλοφορία Surface, την αναλογία διαστάσεων 3:2, ρίχνει το βάρος στα 24 κιλά ενώ η ανάλυση «είναι μεγαλύτερη από 4Κ». Το μικρότερο μέγεθος και βάρος του νέου Surface Hub, του επιτρέπει την πιο εύκολη τοποθέτηση σε ένα τοίχο αλλά και την περιστροφή του, με τη Microsoft να συνεργάζεται με τη Steelcase για την κυκλοφορία εντυπωσιακών wall mounts και ορθοστατών. Σε ότι αφορά την περιστροφή του Surface Hub 2, αυτή μπορεί να γίνει ακόμα και με γωνία 90 μοιρών, με το περιεχόμενο της οθόνης να προσαρμόζεται ανάλογα σε πραγματικό χρόνο όπου μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Microsoft. Στην εμπρόσθια επιφάνεια η Microsoft έχει εγκαταστήσει 2 κάμερες με 4K ανάλυση για τη βέλτιστη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις καθώς και υψηλής απόδοσης μικρόφωνα. Μια ακόμη πιο εντυπωσιακή δυνατότητα του Surface Hub 2 ονομάζεται "tiled display" και επιτρέπει την παράλληλη σύνδεση 4 οθονών, δημιουργώντας μία ενιαία μεγαλώνοντας έτσι δραματικά την ωφέλιμη επιφάνεια. Στον τομέα του λογισμικού, βρίσκουμε τη σουίτα Microsoft 365 η οποία περιλαμβάνει τα Windows 10, Office 365, Microsoft Teams και το Enterprise Mobility Security. Το Surface Hub 2 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον επόμενο χρόνο, με τη Microsoft να ξεκινά δοκιμές με επιλεγμένες εταιρείες φέτος. Η τιμή του παραμένει άγνωστη, με τον ανταγωνισμό να έχει μεγαλώσει μετά την παρουσία της Google, της Cisco και της Samsung με αντίστοιχες προτάσεις. Το πρώτο Surface Hub σύμφωνα με τη Microsoft, με κόστος $9000, συνάντησε σημαντική επιτυχία, με 5000 πελάτες σε 25 χώρες. Venture Beat Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
OLDjunior Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Φαίνεται καταπληκτικό προϊόν αλλά βέβαια για εταιρική χρήση
possiz Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Σιγά την μεγάλη επιτυχία που συνάντησε το πρώτο με 5000 πελάτες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, possiz είπε Σιγά την μεγάλη επιτυχία που συνάντησε το πρώτο με 5000 πελάτες. Απο 2 μονο να πηρε η καθε εταιρεία-πελατης μας κανει 90 εκατομμύρια
drmanakias Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Για την χρήση και τα άτομα που στοχεύει, αν όντος λειτουργήσει όπως προλάβουν στο βίντεο, είναι απλά....τρομερό !! Θα πιάσουν τόπο τα αρκετά χιλιάρικα που θα επενδύσει η εκάστοτε εταιρία. Αλλά, τι συμβατότητα θα έχει με μη surface προϊόντα
what_if Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) windows 10 φοραει οποτε σε καθε εξαμηνιαιο update θα γινεται λιγο η πολυ μπαχαλο ,μεχρι να παρει το update θα ψιλοσερνεται κ αν ολα πανε καλα κ δεν εχει κανα κολλημενο update που δεν μπαινει με τπτ κ σε καθε boot προσπαθει να το βαλει, ε στα ενδιαμεσα καλα θα πηγαινει microsoft κ επαγγελματικο περιβαλλον λεει κ γελανε κ οι πετρες του γανυμηδη ξργω *ps θα παρω πολυ στα σοβαρα τα σχολια των καμενων fanboys k οσων τρωνε ψωμακι η παντεσπανι απο την ms Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από what_if 2 1 1 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, what_if είπε windows 10 φοραει οποτε σε καθε εξαμηνιαιο update θα γινεται λιγο η πολυ μπαχαλο ,μεχρι να παρει το update θα ψιλοσερνεται κ αν ολα πανε καλα κ δεν εχει κανα κολλημενο update που δεν μπαινει με τπτ κ σε καθε boot προσπαθει να το βαλει, ε στα ενδιαμεσα καλα θα πηγαινει microsoft κ επαγγελματικο περιβαλλον λεει κ γελανε κ οι πετρες του γανυμηδη ξργω *ps θα παρω πολυ στα σοβαρα τα σχολια των καμενων fanboys k οσων τρωνε ψωμακι η παντεσπανι απο την ms αμα ο υπολογιστης σου εχει τοσα θεματα τοτε πιστευω οτι ειναι θεμα pebcak, μια αναζητηση στο ιντερνετ πιστευω θα σε βοηθησει
possiz Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Απο 2 μονο να πηρε η καθε εταιρεία-πελατης μας κανει 90 εκατομμύρια Βγάλε το κόστος έξω και με τα ψιλά που θα μείνουν να πάρουμε καραμέλες. Αν μείνουν, γιατί κατά πάσα πιθανότητα μέσα μπήκαν. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από possiz
kostas12ldb Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, what_if είπε windows 10 φοραει οποτε σε καθε εξαμηνιαιο update θα γινεται λιγο η πολυ μπαχαλο ,μεχρι να παρει το update θα ψιλοσερνεται κ αν ολα πανε καλα κ δεν εχει κανα κολλημενο update που δεν μπαινει με τπτ κ σε καθε boot προσπαθει να το βαλει, ε στα ενδιαμεσα καλα θα πηγαινει microsoft κ επαγγελματικο περιβαλλον λεει κ γελανε κ οι πετρες του γανυμηδη ξργω *ps θα παρω πολυ στα σοβαρα τα σχολια των καμενων fanboys k οσων τρωνε ψωμακι η παντεσπανι απο την ms Αυτό παθαίνεις αν τρέχεις "πειρατικά" Windows αδερφέ. Ή αν τρέχεις ακόμα Windows 95... Προσωπικά, με τα Windows 10 που τρέχω σε Tablet, Laptop και σταθερό, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε και με το Windows 10 mobile στο 950XL μου έχω θέματα. Μήπως είσαι ολίγον υπερβολικός; 2
nhzt Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, kostas12ldb είπε Αυτό παθαίνεις αν τρέχεις "πειρατικά" Windows αδερφέ. Ή αν τρέχεις ακόμα Windows 95... Προσωπικά, με τα Windows 10 που τρέχω σε Tablet, Laptop και σταθερό, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε και με το Windows 10 mobile στο 950XL μου έχω θέματα. Μήπως είσαι ολίγον υπερβολικός; ούτε και γω έχω πρόβλημα με τα updates και όλα smooth ... απλά ο τύπος είναι νάχαμε να λέγαμε ... 2
Human Soul Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε Απο 2 μονο να πηρε η καθε εταιρεία-πελατης μας κανει 90 εκατομμύρια Το surface 2 αν θυμάμαι καλά είχε 500 εκατομύρια σε κέρδη και ήταν καταστροφή. Εν το μεταξύ βλέπω το βίντεο και σκέφτομαι οκ εντυπωσιακό,αλλά γιατί δεν μας δείχνουν κάτι πρακτικό πέραν της ζωγραφικής σε 3d και skype κλήσεις; Και καλά ελέγχουν τα στατιστικά,αλλά δεν έχω δει προσωπικά ακόμα ένα τέτοιο touch interface σε κάποιο πρόγραμμα. Ίσως έρχεται με το surface hub 2 ? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Human Soul
what_if Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, kostas12ldb είπε Ούτε και με το Windows 10 mobile στο 950XL μου έχω θέματα
kostas12ldb Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 25 λεπτά πριν, what_if είπε Έλα αδερφέ, παραδέξου το, είσαι hater ή trollάρεις. Και όχι, δεν έχω μόνο Windows στην ζωή μου, τρέχω επίσης Debian, παίζω με Raspbian, και έχω και android συσκευές.
marios28 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μάλλον Windows Core OS είναι το λειτουργικό και είναι η πρώτη από τις συσκευές με αυτό το λειτουργικό και adaptive shell Αν όντως επαληθευτούν οι -εδώ και καιρό- φήμες θα ακολουθήσει η αναδιπλούμενη συσκευή/τηλέφωνο με τις δύο οθόνες https://twitter.com/h0x0d/status/972131529399853056 https://twitter.com/h0x0d/status/987373351206187008 1
freegr Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Το αναμένουμε αλλά όλα τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς ήταν πανάκριβα την ώρα που υπάρχουν πολύ καλύτερες ανταγωνιστικές λύσεις στην αγορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα