Προς το περιεχόμενο

Αγορα σκουτερ 400 κυβικα η 300..με δοσεις.

moumias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου εχει κανει εντυπωση το xmax το φετινο,το beverly ειναι ωραιο ενταξει και το police το καινουριο αλλα δεν συγκρινεται με το xmax. Αλλα απο 6 αν το βαλω δοσεις και δινω 100 το μηνα με τους τοκους θα παει ο κουκος αηδονι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, moumias είπε

Μου εχει κανει εντυπωση το xmax το φετινο,το beverly ειναι ωραιο ενταξει και το police το καινουριο αλλα δεν συγκρινεται με το xmax. Αλλα απο 6 αν το βαλω δοσεις και δινω 100 το μηνα με τους τοκους θα παει ο κουκος αηδονι. 

Το οτι το μηχανακι δεν θα υπαρχει γιατι θα εχει διαλυθει και εσυ ακομα θα πληρωνεις τις δοσεις των 100 ευρω δεν το εχεις σκεφτει. 

Τραβα ρωτα ποσοκοστιζει το service στο xmax , υπολογισε και τις δοσεις που θα σκας καθε μηνα και θα καταληξεις στο sym

• Like 2

44 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Αναμεσα σε Sym και Kymco προτιμησε το 2ο.

Αλλα εχει ξεφυγει η εδω αντιπροσωπεια mototrend , στα κοστη ανταλλακτικων .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω που τα λεμε τα 6200 που κανει το xmax ειναι παρα πολλα. Με 5500 παιρνεις το mt3. Και γενικα στα σκουτερ εχουν ξςφυγει οι τιμες. Εγω διεθεσα και πηρα σκουτερ με 4000.δεν εδινα ουτε προκειτε νε δωσω παραπανω απο αυτο το ποσο για σκουτερ. Το θεωρω υπερβολη. Αλλα οκ γνωμη ειναι αυτη. Ο καθενας οπως τι δει και ειναι οι αναγκες του. (Θα γουσταρα να παρω ενα burgman 400 αλλα τα 7800 ειναι πολλα για μενα) 

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...