Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά τους Ryzen, είδα τιμές αντίστοιχες με του i5 στν ίδια κατηγορία που κοιτούσα και δεν είμαι σε φάση να πειραματιστώ.

Το InWin Chopin είναι από τα λίγα που μου άρεσαν και μου κάνανε τη δουλειά, αλλά δεν το βρήκα διαθέσιμο και δεν έχω υπομονή να το περιμένω :)

Το Ncase πάλι ξεπερνάει το μέγεθος που θέλω. Σήμερα κάνω τελευταία έρευνα αγοράς και ξεκινάω παραγγελίες. Αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα αντιπρόταση  έχει καλώς αλλιώς streacom, here I come!

Δημοσ.

Ο 8400 σε σύστημα χωρίς κάρτα γραφικών ξεχωριστή τι watt καταναλώνει; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και άλλα μικρά χωρίς όμως τόσο μεγάλα τροφοδοτικά. Antec isk 110 για παράδειγμα με μια noctua για ψύξη... Αν σε καλύπτει το τροφοδοτικό είναι πολύ μικρό κουτάκι.

Δημοσ.

Ενώ την Antec τη λατρεύω ως εταιρεία, δε μου άρεσε καθόλου το συγκεκριμένο κουτί...

Λοιπόν, μόλις πραγματοποίησα παραγγελία:

- Streacom F1CWS Evo + 160w nano-adaptor

- Asrock Mini-ITX h370

- i5 8400

- Noctua L9i

- G.Skill Ripjaws V 16gb

- Samsung 860 Evo

Θα αργήσουν λίγο να έρθουν τα πραματάκια - κάνα 15ήμερο - για να τα πάρω σε τιμές της προκοπής. Μόλις το στήσω το μηχανηματάκι θα σας πω εντυπώσεις! Έχω πολύ καλό προαίσθημα!

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε ένα link αν μπορείς με το nano psu που πήρες φιλτατε αν μπορείς. Για το antec δεν θα διαφωνήσω για την ομορφιά ειδικά σε σχέση με αυτό που πήρες. Εγώ πάλι το βλέπω τόσο μικρό το antec που χάνεται κάτω από την 55άρα στο σαλόνι οπότε δεν με απασχολεί η ομορφιά. Αδιάφορο το βρίσκω είναι η αλήθεια σαν ομορφιά.

Δημοσ.

Απαντώντας και στην προηγούμενη σου ερώτηση, ο 8400 καίει 65w max και, μαζί με το Motherboard-ram-ssd περίπου κοντά στα 120w.

Αν και έβλεπα κάτι picopsu στο amazon και σε διάφορα threads αποφάσισα να πάω με αυτό της streacom που το έχει το visionstudio, για κάποιο λόγο όμως δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα του skroutz.

https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=53975&cat=17

Δημοσ.

Μου φαίνεται υπερβολικό νούμερο αυτό το 120w από όλα τα υποσυστήματα μαζί...αν θυμάμαι καλά mini itx σύστημα 8100 σε φυσιολογικό workload πάει περίπου στα 60 από review για το κουτί μου...δεν φαντάζομαι να πηγαίνει στα 120 αυτό με 8400...τεσπά θα το εκτιμούσα να μας δώσεις watt όταν στήσεις, γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μου φαίνεται υπερβολικό νούμερο αυτό το 120w από όλα τα υποσυστήματα μαζί...αν θυμάμαι καλά mini itx σύστημα 8100 σε φυσιολογικό workload πάει περίπου στα 60 από review για το κουτί μου...δεν φαντάζομαι να πηγαίνει στα 120 αυτό με 8400...τεσπά θα το εκτιμούσα να μας δώσεις watt όταν στήσεις, γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι.

https://us.hardware.info/reviews/8109/7/finally-mainstream-coffee-lake-intel-b360-and-h370-motherboards-test-method

https://us.hardware.info/reviews/8109/11/finally-mainstream-coffee-lake-intel-b360-and-h370-motherboards-power-consumption

..μιλούσα για max consumption, όχι 'φυσιολογικό workload'

Επεξ/σία από scooterlord
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε

Καταρχην καλοριζικα!! Αλλα μονο..κουτι + τροφοδοτικο ~200 ευρω? Δεν τα λες "λιγα"...:rolleyes:

...σίγουρα δεν τα λες λίγα. Γενικά όταν έπαιρνα κουτιά-τροφοτικά τα έσκαγα. Στο σαλόνι έχω το lian-li pc-c32 (που σήμερα βλέπω κάνει 234ε - εγώ το είχα πάρει περισσότερο).. το καλύτερο κουτί που έχω δει (όχι ότι έχω δει πολλά :P) αλλά όμορφο, με πολύ χώρο, καλό αερισμό και ήταν οριζόντιο ΟΤΑΝ δεν ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ (τώρα μην αρχίσετε για τα πολύυυυ παλιά οριζόντια, κάτι Quest, κτλ :P).

Εν τέλει, ναι είναι πολλά, αλλά σε αυτή τη ζωή τα γούστα πληρώνουμε!

Δημοσ.

"...promises are made to be broken". Μακάρι να έχουμε όλοι τη δυνατότητα φίλε να σπαταλάμε χρήμα και να αθετούμε τις υποσχέσεις μας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...