Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν θες να σου παρουν διπλωμα  απλα βρες καποιον /καποια που δεν το χρησιμοποιεί... :P

Δεν εχω ξαναδει ρανταρ χειρος και τραβηγμα φωτο μετα..μπας και τρομοκρατηθηκες και αντι για φλας ειδες το φως απο το περιπολικό(εχουν και ασπρο φως) ...να υποθεσω πως το μπλοκο ηταν στο υψος μαυρης?(lidl) 

Επεξ/σία από kage
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα πηγαινα σημερα με τον πατερα μου για μια δουλεια και μας σημαδεψε αστυνομος με ρανταρ χειρος.πηγαιναμε με 70 χλμ ενω το οριο ηταν 50 νταξ ελεος..θα μας ερθει κληση στο σπιτι? γιατι δε μας σταματησε εκεινη την στιγμη..να ανησυχησω?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vtsola είπε

καλησπερα πηγαινα σημερα με τον πατερα μου για μια δουλεια και μας σημαδεψε αστυνομος με ρανταρ χειρος.πηγαιναμε με 70 χλμ ενω το οριο ηταν 50 νταξ ελεος..θα μας ερθει κληση στο σπιτι? γιατι δε μας σταματησε εκεινη την στιγμη..να ανησυχησω?

Για να είχε 50 οδηγούσες σε κατοικιμενη περιοχή,μην λες και έλεος . 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για να είχε 50 οδηγούσες σε κατοικιμενη περιοχή,μην λες και έλεος . 

ο πατερας μου οδηγουσα εε μα η πινακιδα δεν φαινοταν καν
εφοσον δεν τον σταματησε υπαρχει περιπτωση να πληρωσει? να του σταλει η κληση?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vtsola είπε

ο πατερας μου οδηγουσα εε μα η πινακιδα δεν φαινοταν καν
εφοσον δεν τον σταματησε υπαρχει περιπτωση να πληρωσει? να του σταλει η κληση?

Αμφιβάλλω αν θα έρθει κάτι.

Αλλά αν ήταν κατοικημένη περιοχή δεν χρειάζεται πινακίδα ,αλλώστε  κάπως  ξέρεις πόσο έγραφε.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Αν πηγαινε με 70 στο κοντερ τοτε μιλαμε για 65 αληθινα, δεν νομιζω να σου ερθει κληση.

Οπως και να εχει μεσα στην πολη με 65-70 παει γρηγορα ο πατερας σου χωρις λογο κιολας (και αν ειναι πολη και οχι χωριο).

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν πηγαινε με 70 στο κοντερ τοτε μιλαμε για 65 αληθινα, δεν νομιζω να σου ερθει κληση.

Οπως και να εχει μεσα στην πολη με 65-70 παει γρηγορα ο πατερας σου χωρις λογο κιολας (και αν ειναι πολη και οχι χωριο).

Χωριό 300 κατοίκων ήταν μωρέ

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Όχι να μην ανησυχείς. Καμία πιθανότητα..

Όσο για το "έλεος"..Δε θα σου το παίξω άγιος, αλλά αξίζει να ψάξεις να δεις σε κανα βιντεάκι τι διαφορά στο φρενάρισμα έχουν τα 50 από τα 70.. Όπως και να'χει, αφού δε σε σταμάτησε επί τόπου έχει τελειώσει το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, greekfragma είπε

και καλά οδηγούσε ο μπαμπάς.......έ ρε και του πάει καμιά κλήση ηλεκτρονικά στην εφορία...τουλούμι θα σε κάνει ❤️

Χαχαχα Όχι σοβαρά αυτός οδηγούσε

Δημοσ.
Στις 19/5/2018 στις 1:30 ΜΜ, orck είπε

Τα 120χλμ ομως στην Βουλιαγμενης δεν ειναι τοσο τραγικα οσο λενε μερικοι.

Να με συμπαθάτε, αλλά τα 120km/h στη Βουλιαγμένης, με κάθε 300m φανάρια, συνεχόμενες εισόδους-εξόδους αυτοκινήτων από παράδρομους και σε τόσο αστικοποιημένη περιοχή είναι πολλά!

Ακόμα και για τη Συγγρού είναι οριακά.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Να με συμπαθάτε, αλλά τα 120km/h στη Βουλιαγμένης, με κάθε 300m φανάρια, συνεχόμενες εισόδους-εξόδους αυτοκινήτων από παράδρομους και σε τόσο αστικοποιημένη περιοχή είναι πολλά!

Ακόμα και για τη Συγγρού είναι οριακά.

Εχει καλο δρομο σε μεγαλο μερος της ομως η παραλιακη οποτε τα αμαξια φρεναρουν. Σε σχεση παντα με την Θηβων πχ που κανεις πατιναζ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Αθηνών (ρεύμα προς Αθήνα) στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, ενώ κινούμασταν σε σχετικά πυκνή ροή πλήθος οχημάτων και στις 3 λωρίδες με ταχύτητες γύρω στα 130-140 χλμ (με όριο τα 130) βλέπω σε κάποιο σημείο στη Λ.Ε.Α. βανάκι και περιπολικό της ΕΛΑΣ παρκαρισμένα και 3-4 αστυνομικοί έξω (άνδρες-γυναίκες) και μια γυναίκα αστυνομικός με την κάμερα-ραντάρ ανά χείρας να σημαδεύει στα αυτοκίνητα.
Σε ότι με αφορά πήγαινα με 135 χαω σε εκείνο το σημείο, άρα τυπικά είχα υπερβεί το όριο. Δεν με σταμάτησε κανείς μετά αλλά και όταν πέρασα από τα διόδια Ελευσίνας είδα ότι στη δεξιά πλευρά είχε πάλι ένα βανάκι της τροχαίας σταματημένο. Η σκέψη που έκανα ήταν ότι ενδεχομένως όσα αυτοκίνητα "έγραφαν" για ταχύτητα στο σημείο του μπλόκου θα τα σταματούσαν είτε στα διόδια της Ελευσίνας (ή ενδεχομένως και στις ενδιάμεσες εξόδους της εθνικής) για να τους επιδώσουν κλήση της παράβασης. Ισχύει αυτό ή η βεβαίωση τυχόν παράβασης γίνεται και σε περιπτώσεις μπλόκων όπως το συγκεκριμένο, όμοια με τις ηλεκτρονικές κάμερες ταχύτητας σε σταθερά σημεία, όπου δηλ. σου ερχόταν η βεβαίωση της παράβασης εκ των υστέρων στο σπίτι; Ή μήπως πλέον δεν παίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο και γίνεται εξαρχής ηλεκτρονική βεβαίωση τέτοιων παραβάσεων (πχ μέσω Taxis);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...