Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/17/2018 στις 6:07 ΜΜ, amagawd είπε

Τι κουβά έχεις που τα 120 σου φαίνονται ταχύτητα σουμαχερ? 

Άλλοι διαλέγουν  να οδηγούν σαν να έχουν κουβά και άλλοι διαλέγουν το φέρετρο. Life is a bitch.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

Άλλοι διαλέγουν  να οδηγούν σαν να έχουν κουβά και άλλοι διαλέγουν το φέρετρο. Life is a bitch.

Είσαι οδηγός νεκροφόρας τυπε? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, amagawd είπε

Είσαι οδηγός νεκροφόρας τυπε? 

Μπα, κάποιος απλά που βλέπει να μαζεύουν από τον δρόμο τους ελληνάρες -γίδια/κάγκουρες- οδηγούς με τις σακούλες.

Δημοσ.

Πάντως τα 80χμ με τα 120χμ έχουν μεγάλη διαφορά κυρίως στην απόσταση φρεναρίσματος και στον χρόνο αντίδρασης του οδηγού.Ειδικά αν το αμάξι δεν έχει καλά φρένα,πολλά δεν έχουν καν δισκόπλακες πίσω.

ΥΓ:Στα 13 χρόνια που οδηγώ μου έκανε το εξής καλό:Εχω ξεχάσει τι σημαίνει ποτό.Πρίν αρχίσω να οδηγώ,έπινα 1-2 ποτά στο σπίτι + 2-3 έξω.Ούτως η άλλως δεν είμαι πλέον του ποτού,όσο γαμάτα νιώθω όταν έπινα τόσο χάλια ήμουν την επομένη για όλη την ημέρα η τουλάχιστον για αρκετές ώρες.

Αν ξέρω οτι θα πιώ οπουδήποτε δεν θα έχω πάρει αμάξι η μηχανή.Καλύτερα αν οδηγώ να είμαι νηφάλιος για να έχω ελπίδες να αποφύγω τον πιωμένο και να μην έχω νομικές συνέπειες αν φταίω.

Πλέον μέχρι 1 ποτό μπορείς να πιείς για να περάσεις το επιτρεπτό όριο η 2;Η πχ 1 η 2 μπύρες 330ml;Εξαρτάται φυσικά απο το σωματικό βάρος(ποσότητα αίματος) αλλά ας υποθέσουμε για σωματικό βάρος κανονικό.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πλέον μέχρι 1 ποτό μπορείς να πιείς για να περάσεις το επιτρεπτό όριο η 2;Η πχ 1 η 2 μπύρες 330ml;Εξαρτάται φυσικά απο το σωματικό βάρος(ποσότητα αίματος) αλλά ας υποθέσουμε για σωματικό βάρος κανονικό.

Πριν μερικες ημερες τον γιο μου 25 ετων τον σταματησαν και ειχε πιεει 3 μπυρες σε 3-4 ωρες αλλα δεν τον εγραψαν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νορμάλ με δυο μικρές μπύρες, 660ml και όχι νηστικός και όχι μονορουφι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ή ενα ποτό 50-60ml,οχι σε νεροποτηρο,ή δυο ποτηράκια κρασί.Αλλά μέχρι εκεί, σε καμμία περίπτωση παραπάνω και σε αρκετή ωρα σε συνδυασμό με λίγο νερό.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Δηλαδή με 2 σωστά ποτά περνάς το όριο;Εκτός αν έχουν περάσει 2-3 ώρες που λογικά μειώνεται.

Οχι δεν υπαρχει νορμα και ειναι οχι απλα ηλιθιος αλλα επικυνδινος αυτος που λεει κατι τετοιο. (δεν αναφερομαι σε καποιον απο το φορουμ, εχω γνωστο που ισχυριζεται οτι δεν τον επηρεαζει το αλκοολ στην οδηγηση, βεβαια εχει καταστρεψει ολοσχερος 2-3 αυτοκινητα, με αποκορυφωμα ενα που καταφερε και το γυρισε αναποδα)
Το αλκοολ μπακαλιστικα διαλυεται στο αιμα, στην αναπνοη παντου. Εαν πιω εγω που ειμαι 60κιλα και καποιος αλλος που ειναι 120κιλα τις ιδιες μπιρες η κρασι, εμενα θα δειξει την διπλασια ποσοτητα (περιπου) απο οσο τον πιο ογκωδη.
Αφηστε τις μεσοβεζικες λυσεις, δεν υπαρχει ασφαλες οριο.-
Τα 120χλμ ομως στην Βουλιαγμενης δεν ειναι τοσο τραγικα οσο λενε μερικοι.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, orck είπε

Τα 120χλμ ομως στην Βουλιαγμενης δεν ειναι τοσο τραγικα οσο λενε μερικοι.

α) Εάν πεταχτεί κάτι ή κάποιος μπροστά σου, είναι τραγικό ή όχι;
β) Εάν ανάψει μπροστά σου πορτοκαλί (και περάσεις το φανάρι με βαθύ πορτοκαλί ή/και κόκκινο), είναι τραγικό ή όχι;

Αρκεί μια φορά για να γίνει η στραβή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

β) Εάν ανάψει μπροστά σου πορτοκαλί (και περάσεις το φανάρι με βαθύ πορτοκαλί ή/και κόκκινο), είναι τραγικό ή όχι;

Οταν έχεις σχεδόν άδειο δρόμο με ορατότητα το καταλαβαίνω.Αλλιώς είναι επικίνδυνο.Και ποιός δεν το έχει πατήσει παραπάνω σε αυτή την περίπτωση...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, l337 είπε

Ακραια δραματοποιηση. Αδιαφορεις για τους κινδυνους που διατρεχουν καθημερινα οι πεζοι σε ολους τους αλλους δρομους (πιο μικρους) με λιγοτερα χιλιομετρα. Σοκαριστηκη η αδιαφορια και αναλγησια σου για αυτους τους ανθρωπους.
Σου αρεσε η δραματοποιηση;

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, l337 είπε

Μπα, κάποιος απλά που βλέπει να μαζεύουν από τον δρόμο τους ελληνάρες -γίδια/κάγκουρες- οδηγούς με τις σακούλες.

Εισαγόμενος μπανιστιρτζής λέγεται τυπε.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/18/2018 στις 12:22 ΜΜ, tsofras είπε

Όλα σχετικά είναι τα έχουμε ξαναπεί σε όλα τα σενάρια, σκέψου να πρέπει να πάρει απόφαση το αυτοοδηγούμενο αν πρέπει να σε ρίξει απο τον γκρεμό για να μην πατήσει ένα παιδί , να μη τρακάρει με πουλμαν , να σου κόψει την ταχύτητα πάνω σε νόμιμη προσπέραση κτλ.

Το πρόβλημα σε όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι η τεχνολογία είναι η ηθική :D

Αν είχαμε σωστή παιδεία σαν κράτος δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα

Το ερώτημα είναι στην Α' περίπτωση, ο άνθρωπος τι καλύτερο θα έκανε;

Τίποτα, γιατί πολύ απλά δεν έχει τα δεδομένα και τους αισθητήρες, ούτε την εμβέλεια τους. Δεν θα προλάβει να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Ο άνθρωπος θα τρέχει 150 αντί για 120, δεν θα δει καν το παιδί επειδή μιλάει στο κινητό, θα πανικοβληθεί και θα πάρει λάθος απόφαση ή θα σηκωθεί να αφήσει παιδί παρατημένο στον δρόμο κλπ.

Αντιθέτως το αυτοκινούμενο θα δει το παιδί στα 500 μέτρα και θα μειώσει ταχύτητα εγκαίρως, αλλιώς θα προσπαθήσει να το αποφύγει, αλλιώς θα καλέσει ασθενοφόρο και αστυνομία κλπ.

Οταν μιλάμε για τεχνητή νοημοσύνη σήμερα, δεν είναι ένα προκαθορισμένο στατικό σετ εντολών. Μιλάμε για δυναμικά περιβάλλοντα που αλληλεπιδρούν με τον έξω κόσμο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 5/19/2018 στις 1:48 ΜΜ, l337 είπε

Είναι άραγε μόνο τα παραπάνω οι "στραβές" που μπορεί να τύχουν?

Ένα λάστιχο δηλαδή στα 120Km τι αποτελέσματα θα είχε?

Και επειδή η κουβέντα "ξέφυγε" τεχνολογικά, να εξαιρέσω τα Run Flat.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Knight of Mercy είπε

Είναι άραγε μόνο τα παραπάνω οι "στραβές" που μπορεί να τύχουν?

Ένα λάστιχο δηλαδή στα 120Km τι αποτελέσματα θα είχε?

Και επειδή η κουβέντα "ξέφυγε" τεχνολογικά, να εξαιρέσω τα Run Flat.

Το λαστιχο στα 120 χιλιομετρα, ειναι παραγοντας που δεν μπορεις να υπολογισεις. Το να τρεχεις με 120 σε δρομο με οριο τα 80 ή να περνας κοκκινο ή να παρκαρεις σε ραμπες για ΑΜΕΑ κτλ, ειναι βλακεια στον εγκεφαλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...