Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα κατέβαινα κεντρικό δρόμο της Αθήνας (βουλιαγμενη) με σταθερά 120χλμ. Καθόλου Κίνηση. 

Σε κάποια φάση βλέπω στα δεξιά σταματημένα πριπολικα και ανθρωπους της τροχαίας. Ο ένας με σημαδεύει με ρανταρ όπως περνάω, και καθώς περάσα βλέπω στον καθρέπτη ένα αχνό φλας. Κόβω ταχύτητα μήπως μου κάνουν νόημα να σταματήσω, η μήπως βγει κάποιος από πίσω να με σταματήσει, αλλά τίποτα. Μόνο με σημάδεψε και ύστερα ένα φλας.

Τι φάση ξέρει κανεις; πλέον τα ρανταρ χειρός βγάζουν και φωτογραφιες; έρχεται κλήση στο σπιτι; μπορουν να αφαιρέσουν το διπλωμα;

• Confused 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  1. Ναι ειτε βγαζουν φωτογραφιες, ειτε καταγραφει τη ταχυτητα και σε σταματαει αλλο μπλοκο πιο κατω.
  2. Σπιτι ερχεται ακομα. Λενε πως καποια στιγμη θα φαινεται μονο στο taxisnet.
  3. Εξαρταται, απο το οριο και ποσο πηγαινες. Οπως και για μονιμη αφαιρεση αν το εχεις ξανακανει προσφατα. Συμπληρωνεις καποιους πόντους, και αν τους υπερβεις το χανεις.

Τωρα για λεπτομεριες δε μπορω να βρω κατι, αφου καθε 3 και λιγο αλλαζουν τα προστιμα.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Supernova21 είπε

Σήμερα κατέβαινα κεντρικό δρόμο της Αθήνας (βουλιαγμενη) με σταθερά 120χλμ. Καθόλου Κίνηση. 

Σε κάποια φάση βλέπω στα δεξιά σταματημένα πριπολικα και ανθρωπους της τροχαίας. Ο ένας με σημαδεύει με ρανταρ όπως περνάω, και καθώς περάσα βλέπω στον καθρέπτη ένα αχνό φλας. Κόβω ταχύτητα μήπως μου κάνουν νόημα να σταματήσω, η μήπως βγει κάποιος από πίσω να με σταματήσει, αλλά τίποτα. Μόνο με σημάδεψε και ύστερα ένα φλας.

Τι φάση ξέρει κανεις; πλέον τα ρανταρ χειρός βγάζουν και φωτογραφιες; έρχεται κλήση στο σπιτι; μπορουν να αφαιρέσουν το διπλωμα;

Ελπίζω να πήρες καλή πόζα! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμαμαι καλα η βουλιαγμενης εχει οριο τα 80. Με τον παλιο κοκ, για παραβαση ταχυτητας ανω των 30 χιλιομετρων απο το οριο, το προστιμο ηταν 350 ευρω και 60 μερες αφαιρεση διπλωματος. Τωρα με τον νεο που σε τετοια θεματα ειναι πολυ πιο αυστηρος, αν οντως σε επιασαν στο ρανταρ, δεν σε βλεπω καλα.

Και το γεγονος του αδειου δρομου, για εμενα δεν δικαιολογει τα 120 χιλιομετρα γτ με την ιδια λογικη καποιος πεζος μπορει να περασει σε ενα απο τα χιλιαδες φαναρια πιο ανετα (με την λογικη του αδειου δρομου) και δεν θα καταλαβεις για ποτε τον εβαλες απο κατω.

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παλιά που είχαν αρχίσει και στέλναν φωτογραφίες, είχαν κλείσει μερικά σπίτια ;) και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είχε σταματήσει την αποστολή φωτογραφιών.
Έχει αλλάξει κάτι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε

Να στο παρουν το διπλωμα για ενα χρονο να μαθεις!!!Ακου 120,σε ειχε ποιασει κοψιμο ?

Μιλαμε για την Λ.Βουλιαγμενης; Για εναν δρομο κυριολεκτικα λεωφορο με τουλαχιστον 3 λωριδες ανα κατευθυνση.
Παντα θα λεμε για τον τυχαιο πεζο που χαζευει στο facebook και περναει τον δρομο απο οπου θελει αδιαφορωντας για τα φαναρια.

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, orck είπε

Μιλαμε για την Λ.Βουλιαγμενης; Για εναν δρομο κυριολεκτικα λεωφορο με τουλαχιστον 3 λωριδες ανα κατευθυνση.
Παντα θα λεμε για τον τυχαιο πεζο που χαζευει στο facebook και περναει τον δρομο απο οπου θελει αδιαφορωντας για τα φαναρια.

Ή για τον οδηγό που την έχει δει Σουμάχερ αδιαφορώντας για τα όρια ταχύτητας...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Τι κουβά έχεις που τα 120 σου φαίνονται ταχύτητα σουμαχερ? 

Δημοσ.

Παιδιά είναι σοβαρό το θέμα αν είναι πραγματικό.

Πλάκα στην πλάκα ελάχιστοι δεν υπερβαίνουν τουλάχιστον τα 100 και πολλοί τα 120  σε άδειες λεωφόρους σαν τη Βουλιαγμένης ή την Κηφησίας ή την Αθηνών-Καβάλας.Πάω χωρίς κίνηση Κηφησίας 80-90 και με περνούν κάποιοι σαν να είμαι σταματημένος.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και βγήκαν με ραντάρ στους δρόμους πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες οδήγησης και να γίνουμε Ευρωπαίοι γιατί θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε άμα αρχίσουν να έρχονται φωτογραφίες μαζί με πρόστιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορα στην Αττικη οδο με προσπερναγαν μικρα οδηγωντας εγω μια ferrari !!!

https://ferraridrive.gr/ 

Εννοειαι οτι τετοιο αμαξι πρωτη φορα οδηγηση και "νοικαισμενο" το πας οσο επιτρεπεται αν και ο συνοδηγος ιδιοκτητης ηξερε που εχει ρανταρ. Αξεχαστη εμπειρια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Παιδια δεν ειπα οτι ηταν κατι σωστο ουτε οτι το εκανα επιτειδες. Οπως ειπα ο δρομος ηταν αδειος και εγω κινουμουν πανω του αρκετη ωρα. Αδικαιολογητος, ναι, αλλα καθως πηγαινα δεν κοιταξα ουτε καταλαβα καν οτι ειχε ανεβει εκει η ταχυτητα. Σφαλμα μου.

Επισης συμφωνω οσο δεν παει με το προστιμο για τετοιες παραβασεις (με 350 ευρω ειναι σιγουρο πως θα κοιταω καθε πινακιδα για ορια απο δω και περα). Ωστοσο την αφαιρεση διπλωματος και δε για 2 μηνες την θεωρω παραπανω απο υπερβολικη. Δεν ειμαι δολοφονος, δεν περασα με κοκκινο, ουτε ημουν πιωμενος, ουτε ετρεχα με 200 σαν τρελος. Θεωρω πως δεν υπαρχει η σωστη κλιμακωση για τις ποινες. Αποψη μου.

Οπως και να εχει ακομη δεν εχει ερθει χαρτι η κληση. Γνωριζει καποιος να μου πει αν τα ρανταρ χειρος τραβανε πλεον και φωτογραφιες; Παλαιοτερα μονο οι καμερες στην εθνικη/ατικη οδο εβγαζαν φωτο.

4 ώρες πριν, Kercyn είπε

Φιλε μου, δεν γνωριζομαστε και προφανως μπορεις να γραφεις οτι θελεις εδω, ομως πολυ θα ηθελα να δω (αν οδηγας), το πως εσυ δεν αφαιρεισαι ποτε και ακουλουθεις τοσο πιστα τον Κ.Ο.Κ, ωστε να μπορεις να κρινεις κατ' αυτον τον τροπο.

Επεξ/σία από Supernova21
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Supernova21 είπε

Φιλε μου, δεν γνωριζομαστε και προφανως μπορεις να γραφεις οτι θελεις εδω, ομως πολυ θα ηθελα να δω (αν οδηγας), το πως εσυ δεν αφαιρεισαι ποτε και ακουλουθεις τοσο πιστα τον Κ.Ο.Κ, ωστε να μπορεις να κρινεις κατ' αυτον τον τροπο.

Είναι απίστευτο πόσο δυσκολεύεστε να δεχτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα δεν πάνε σαν παλαβοί και ακολουθούν τα όρια ταχύτητας. Τι ακριβώς έκρινα δηλαδή; Ότι πήγαινες με 40 χιλιόμετρα πάνω από το όριο;

• Thanks 2
Δημοσ.

σε ποιο παραλληλο συμπαν ερχεται κληση στο σπιτι? λες και ειναι λογαριασμος κοσμοτε?

εμενα με περνει τηλ η αστυνομια σπιτι και παω και πινω την γκαζοζα μου στο τμημα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, opcorsa είπε

σε ποιο παραλληλο συμπαν ερχεται κληση στο σπιτι? λες και ειναι λογαριασμος κοσμοτε?

εμενα με περνει τηλ η αστυνομια σπιτι και παω και πινω την γκαζοζα μου στο τμημα

Τυπε εσυ εισαι σκληρός μύστης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...