nickvas19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ssd samsung δεν ξαναπερνω....εχω ηδη και .....κολλαει.evo 840 υπαρχει και νημα εδω που κραζαμε και λεγαμε τον πονο μας.καθε μερα ποσο ταχυτητα χαναμε χαχα. Εγω εχω inteso πλεον.οποτε οκ ο ssd. η 960 που μου λες....εννοεις για μεταχειρισμενη ετσι;διοτι απο οσο ξερω δεν βγαινει αλλο. εκκλησια ε; θα ερθω με dbλομετρο να το δουμε χαχα. και το τροφοδοτικο μου ειναι καλο απο οσο ξερω....seasonic ss 650ht για ριξε μια ματια να μου πεις εαν ειναι να γλυτωσω οτι μπορω! ψυχτρα για τον δικο μου εχω μια thermalright....λες να κουμπωνει εαν παρω i3?! καρτα καμια 1060 ή 1070 εαν οντως αξιζει. εσυ μπορεις να μου κανεις μια χαρη να παιξεις καμια ταινια με τα φιλτρα να μου πεις τι κανει;ή σου ειναι κοπος; απο κει και περα εαν γινει η δουλεια ετσι σκεφτομαι να μπουν σε matx ολα να γλυτωσω και την μαουνα. τωρα εαν ειναι πες και κανα κουτι χωρις υποδοχες για cd player και σκληρος τερατα.προτεινε κανα κουτι για atx και ενα για matx ωστε να αποφασισω. σε ευχαριστω. 9 λεπτά πριν, panoc είπε τι φιλτρα θες να παιξεις στο madvr και κυριως σε συνδιασμο με τι περιεχομενο και bitrate ? (HD, 720p 4Κ ?) χρησιμοποιω μια 1050 ti στο htpc για 1080p εγω εχω με αυτες τις ρυθμισεις παιζει στο 80-90% σε μεγαλα bitrate 1080p mkv (20-25GB ταινια) Οποτε ειναι πολυ βασικο να δεις τι σε ενδιαφερει να παιζεις. Για μεγαλυτερα bitrate ή/και 4Κ με αναλογες ρυθμισεις θες για να εισαι χαλαρα με αξιοπρεπει frame times 1070. σε ευχαριστω για την απαντηση σου. θελω να χρησιμοποιω το NNEDI3. Τωρα αυτα που εχεις βαλει εσυ δεν τα γνωριζω σαν φιλτρα και εαν ειναι 'καλυτερα' απο το NNEDI3. Θελω να παιζω 1080p 24hz σε 55αρα οθονη. Προς το παρων εχω 40αρα αλλα θα αναβαθμισω.οποτε ας ειμαι καλυμενος. επισης βλεπω το super res filter δεν το εχεις βαλει και το quality το εχεις στο medium...επειδη δεν τα σηκωνει; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από nickvas19
panoc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 το ngu μαλλον ειναι "καλυτερο" απο μικρο ΝΝΕDI3, το NNEDI3 (μετριο+) χρειαζεται τρελους πορους και θες τουλαχιστο 1070, αλλα πραγματικα δεν αξιζει. δοκιμασε τις ρυθμισεις που σου εδειξα στη 280X, θεωρητικα για nomral bitrate ματροσκες (8-12GB) θα πρεπει να τα παιζει. απο εκει και περα εαν σε ενδιαφερει η ευκρινεια 1000 φορες να παιζεις περιεχομενο 4Κ σε 4Κ οθονη με jinc, ngu standard, εστω και χωρις adaptive sharpen παρα 1080 με τερματισμενο nneid3. ο μονος λογος για να φυγεις απο τη 280 σε 1050ti ειναι η καταναλωση θορυβος, και το δευτερο προυποθετει καποια υλοποιηση με τουλαχιστο 2 ανεμηστηρες και μεγαλη ψυχτρα.
nickvas19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) αγαπητε εχω δοκιμασει τι μπορει να παιξει η γιαγια gtx 280.nneid3 ουτε καν δειχνει και δεν ξερω εαν φταιει το υπολοιπο συστημα.το ngu δεν το χει ουτε σαν επιλογη.το ssim το εχει αλλα δεν το χω δοκιμασει.image doubling δεν ξερω τι ειναι και κατι δοκιμες χωρις να ξερω τι κανω κολλουσε το συμπαν.αλλα τα ειχα βαλει φουλ (εαν μπορεις εδω να δωσει μια συμβουλη για τα ελαχιστα).antiringing σηκωνει. To θεμα μου ειναι να αναβαθμισω και παω πιο περα. Και σε θορυβο και σε δυναμη και φιλτρα. ps: εκανα μια γρηγορη δοκιμη το super xbr δεν το παιζει οριακα.χανει σε κινηση.δεν ειναι ομαλη.το ssim το εβαλα οκ.image doubling always δεν παιζει κολλαει. τα quadruple και octuple αυτα και εαν δεν τα παιζει.αυτα. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από nickvas19
panoc Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις αρχαία εκδοση του madvr, στις τελευταιες το nnedi3 εχει καταργηθει πληρως καθοτι οπως εγραψα απαιτουσα πολλα recourses χωρις να προσφερει τιποτα. το image doubling ειναι αυτο που λεει το ονομα του διπλασιαζει τις διαστασεις του καθε καρε και στη συνεχεια το στελνει για παραταιρω επεξεργασια φιλτρα.. πχ ενα καρε (αναλογα με τις τυθμισεις) 1920*1080 το κανει 3840Χ2160 εφαρμοζει φιλτρα κλπ και το στελνει μετα στην οθονη. Εαν η οθονη ειναι 1080p θα ξαναγινει downscale εαν ειναι 4Κ απεικονιζεται native. Αυτο που κερδιζουμε με αυτη τη διαδικασια ειναι να κανουμε πιο sharp την εικονα αλλα εφοσον το καθε καρε στην ουσια γιενται 4 φορες μεγαλυτερο θες και 4 φορες δυνατοτερη καρτα για να τα βγαλει περα. Εφοσον οπως ειπα βλεπεις σε 1080p οθονη δεν υπαρχει λογος για τιποτα απο αυτα, θεωρητικα οι ρυθμισεις που ανεφερα πιο πανω πρεπει να φτανουν για την 280 για τα τις περισσοτερες ματροσκες που κυκλοφορουν εκει εξω. Τωρα εαν θες οπωςσηποτε ετσι για το placebo effect να ζοριστεις με double-quad upscaling και λοιπες ιστοριες θες τουλαχιστο μια 1070 και τουλαχιστο 1080 για να εισαι ανετος. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από panoc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα