nickvas19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδες. Εχω την gtx 280 msi oc. Την ειχα παρει ακριβα αλλα ειναι παλια. Θελω να αναβάθμισω ωστε να βαζω τα βαρια φιλτρα στο madvr και παραλληλα να απαλλαγω απο τον θόρυβο. Ετσι το ματι μου επεσε σε αυτην https://www.skroutz.gr/s/11162701/Palit-GeForce-GTX-1050-Ti-4GB-KalmX-NE5105T018G1H.html Εντυπωση μου κανει οτι η gtx ειναι διπλάσια πλακέτα απο την συγκεκριμένη. Ειναι σημαντικη αναβάθμιση ή ειναι πεταμενα χρηματα. Ωστόσο εαν υπαρχει καλυτερη επιλογη σε καρτα χωρις ανεμηστηρα ευχαριστώς να ακουσω. Να ειστε καλα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από nickvas19
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 κοιτα καταρχας η 1050τι σε σχεση με την δικια σου ειναι η μερα με την νυχτα... απο εκει και περα το μοντελο που διαλεξες ειναι αθλιο μην σε ανυσυχει το θεμα θορυβου δεν εχουν καμια σχεση η καρτες σημερα με της καρτες του τοτε... με δυο ανεμιστηρες θα παρεις και δεν θα ακουγεται καν... αλλα παρτο λιγο απο την αρχη για να σε βοηθησουν και καλυτερα στο φορουμ... καταρχας τι συστημα εχεις τωρα οσο καλυτερες πληροφοριες για ολα... τι χρηματα περιπου διαθετεις και για τι ακριβως χρηση την θες...μονο για το προγραμμα που λες η και για παιχνιδια κλπ... 1
nickvas19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ανοιξα θεμα αλλα δεν απαντηθηκα και ετσι ανοιγω θεμα για κομματι κομματι. Θελω να κανω ενα πολυ ησυχο υπολογιστή για στουντιο. Αλλα παραλληλα να βλεπω κ καμια ταινια με φουλ φιλτρα madvr . Οχι παιχνίδια. Η μητρική μου ειναι p5q3 επεξεργαστη εχω quad core q8200 μνημες patriot 8gb και θα παρω ssd. Κουτι σκέφτομαι για τον crosair 400c που ειναι κομπακτ να του βαλω και 2 noctua. Στον επεξεργαστή μια nofan cr 80eh και πιστευω θα ναι καλα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από nickvas19
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δε ξερω τι απαιτησεις εχει ακριβως το προγραμμα που λες... παντως στο θεμα θορυβου οπως ειπα η καρτες αυτες σχετικα ειναι αθορυβες.. τωρα τι να πω αν δεν θες να υπαρχει ουτε ψιθυρος ας πουμε οκ... παρολαυτα εγω δεν την προτεινω αυτη την καρτα γιατι ιδικα το καλοκαιρι θα βραζει και δεν την βλεπω να την παλευει για πολυ... σαν καρτα γενικα ειναι πολυ ποιο δυνατη απο αυτη που ειχες σιγουρα... μηπως αντι για καρτα να τσιμπαγες κανα ryzen 2400g και να εχεις και σουπερ επεξεργαστη και μια αξιολογη καρτουλα που εχει ενσωματωμενη.. και νασαι αρχοντας...η και τον 2200g δλδ που ειναι και ποιο φτηνος.. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Ghost007
nickvas19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 ενσωματωμενη καρτα αξιολογη; καταρχην δεν θελω μητρικη; υστερα ενσωματωμενη και καλη πως γινεται; θα παιζει madvr με ολα τα φιλτρα; δυσκολο το βλεπω.
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, nickvas19 είπε ενσωματωμενη καρτα αξιολογη; καταρχην δεν θελω μητρικη; υστερα ενσωματωμενη και καλη πως γινεται; θα παιζει madvr με ολα τα φιλτρα; δυσκολο το βλεπω. λοιπον καθησα εψαξα λιγο καλυτερα το θεμα τελικα δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα με την δικια σου γιατι ηταν και λιγο τουμπακι για τοτε η 280 ναι μεν ειναι καλυτερη αλλα δε ξερω αν ειναι αρκετη για αυτο που θες... οποτε θα ελεγα μια καλη περιπτωση αν θες και αθορυβη θα ηταν να βρεις καμια 960 g1 μεταχειρισμενη με κανα 130-140ε το πολυ .... ειναι απο τις καλυτερες που ξερω σε θεμα θερμοκρασιας και ψυξης... αλλιως για 1050τι θα ελεγα μαλλον κατι τετοιο αλλα και αυτη καλυτερα να κοιταζες στα μεταχειρισμενα γενικως....η καινουργιες ειναι ακριβες γενικα.. https://www.skroutz.gr/s/10369310/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GTX-1050-Ti-Gaming-X-4G.html Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Ghost007
nickvas19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτα αυτη που εχω γενικα ειναι τούμπανο καρτα οπως λες εαν κ παλια. Επειδη ξεφεύγει η συζήτηση εγω ψαχνω κατι καλυτερο να σηκωνω ολα τα φιλτρα στο madvr αλλα χωρις ανεμηστηρες. Κατι αλλο δεν μου κανει. Ps:μιας ομως που ειπες για ryzen.... Αυτο ειναι πακετο μητρικης, επεξεργαστή με ενσωματωμένη καρτα γραφικων; επι της ουσιας τι χρειαζεται καποιος;... Μνημες, σκληρό δισκο, κουτι και τροφοδοτικο; Σε ευχαριστώ για τον χρονο σου που ασχολήθηκες κ το ξανακοιταξες λεπτομερως Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από nickvas19
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nickvas19 είπε Κοιτα αυτη που εχω γενικα ειναι τούμπανο καρτα οπως λες εαν κ παλια. Επειδη ξεφεύγει η συζήτηση εγω ψαχνω κατι καλυτερο να σηκωνω ολα τα φιλτρα στο madvr αλλα χωρις ανεμηστηρες. Κατι αλλο δεν μου κανει. Ps:μιας ομως που ειπες για ryzen.... Αυτο ειναι πακετο μητρικης, επεξεργαστή με ενσωματωμένη καρτα γραφικων; επι της ουσιας τι χρειαζεται καποιος;... Μνημες, σκληρό δισκο, κουτι και τροφοδοτικο; Σε ευχαριστώ για τον χρονο σου που ασχολήθηκες κ το ξανακοιταξες λεπτομερως ε ναι απλα στα ειπα σαν ποιο γενικη καλυτερη αναβαθμιση... ο ryzen ο 2200g και ο 2400g εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων ..ειναι περιπου σαν μια gtx 1030... καπως καλυτερη απο την δικια σου ... και ναι θες μητρικη επεξεργαστη και ραμ αυτα βγαινουν γυρω στα 220ε νομιζω με ryzen 2200g 4πυρινακι ειναι μια χαρα... απο εκει και περα φυσικα οπως ειπες θες κουτι-τροφοδοτικο και ssd ..αυτα... τωρα τι να σου πω με το θεμα θορυβου δε ξερω αν δεν θες ποια να ακουγεται ψιθυρος ειναι δυσκολα τα πραγματα γιατι με παθητικες ψυξεις οπως ειπα η θερμοκρασιες θα ειναι στο θεο... οι καινουργιες καρτες ιδικα οι καλες υλοποιησεις ειναι ουσιαστικα αθορυβες σχεδον...δεν εχουν σχεση με την 280 καμια.. οπως και οι επεξεργαστες με μια καλη ψυχτρα πανω επισης..και απο οσο ξερω η μαμα η ryzen ειναι αρκετα καλη... αυτος ο ryzen φυσικα ειναι μονο σε περιπτωση που δε βαλεις αλλη καρτα ετσι.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Ghost007
nickvas19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 τουλαχιστον μια ησυχη καρτα γραφικων; που να σηκωνει NNEDI3,lanczos και jinc με 3 taps και neurons κτλ. ποσα θα χρειαστει να δωσω;
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 περα απο τα κινεζικα που ειπες και δε καταλαβα τπτ σου ειπα σε μεταχειρισμενες ειναι πολυ καλες η 960 gigabyte g1 και 970 gigabyte g1 επισης ειναι με τριπλα cooler εντελως αθορυβα... μετα θα ελεγα στην ιδια σειρα επισης πολυ καλες η msi gaming ... η σε 1050τι κατι τετοιο .... https://www.skroutz.gr/s/10369310/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GTX-1050-Ti-Gaming-X-4G.html αμα βαλεις μια καλη ψυχτρα σε οποιον επεξεργαστη παρεις... τροφοδοτικο σχετικα ποιοτικο και με λιγα βατ παραπανω να μη ανεβαινει πανω απο 50% το φορτιο... και με μια καρτα απο αυτες..και ssd χωρις σκληρο δισκο πανω...το pc θα ειναι εντελως αθορυβο...ενα ψιθυρο θα ακους αμα πας κοντα και αυτο ειναι ολο...
nickvas19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 ποια αξιζει δεν μπορω να το πω....διοτι βασικος λογος που θα αλλαξω καρτα ειναι να σηκωνει τα φιλτρα που ανεφερα.
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, nickvas19 είπε ποια αξιζει δεν μπορω να το πω....διοτι βασικος λογος που θα αλλαξω καρτα ειναι να σηκωνει τα φιλτρα που ανεφερα. δυστυχως δεν μπορω να ξερω ακριβως ποσο καλη καρτα χρειαζονται αυτα που λες.. πρεπει να το ψαξεις στα ξενα φορουμ που βλεπω το δουλευουν γενικα... εγω απο οσο ειδα οι περισσοτεροι ειναι με κατι 750τι και κατι τετοια... η 960 που σου ειπα ειναι σαν την 1050τι και σιγουρα πολυ ανωτερες απο την δικια σου... απο εκει και περα το μαξ που ειδα σε καποιο φορουμ ηταν ενας με 970 η οποια σιγουρα ειναι ποιο δυνατη απο ολες... αν θες ψαξε για καμια 970 gigabyte g1 η msi gaming ειναι οτι ποιο δυνατο και ποιο αθορυβο μπορεις να βρεις σε αυτη την κατηγορια.. αλλα ειναι καρτες χωρις εγγυηση πλεον οποτε θελει προσοχη απο που θα την παρεις κλπ ...γυρω στα 200ε παιζουν αυτες αν βρεις και ποιο φτηνα ακομα καλυτερα.. αλλιως για εμενα η καλυτερη περιπτωση ειναι οι 960 που σου ειπα... αν δεν ηταν το θεμα θορυβου θα σου ελεγα να παρεις μια 1060 3γιγα να τελειωνει το θεμα αλλα για να παρεις καλη υλοποιηση σε αυτες παει ακριβα το μαλλι οποτε δε λεει..
nickvas19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 παλια υπαρχαν τρελοι ινσομανιαξ.Πλεον μας εχουν φυγει οταν λες καλη υλοποιηση;! για να μην ακουγεται σαν αεροπλανο εννοεις; 1
Ghost007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, nickvas19 είπε παλια υπαρχαν τρελοι ινσομανιαξ.Πλεον μας εχουν φυγει οταν λες καλη υλοποιηση;! για να μην ακουγεται σαν αεροπλανο εννοεις; ε ναι γενικα...αν και σχεδον οποιαδηποτε 1050τι και 960 ιδικα με τουλαχιστον δυο ανεμιστηρες ειναι σχεδον αθορυβες... απλα σου ειπα νομιζω ειναι το συνολο γενικα που κανει την διαφορα οχι μονο η καρτα.. εσυ ακους τωρα το δικο σου που κανει σαν τρενο και λογικο ειναι και σκεφτεσαι να παρεις παθητικες ψυξεις κλπ.. εγω εχω 6πυρινο με 1060 πανω και παρολο που δεν ειναι η καλυτερη υλοποιηση ειναι εκκλησια εδω μεσα γιαυτο δεν εχω καν σκληρο και εγω δε μπορω καθολου τον θορυβο γενικα... αν εχεις σκοπο να κανεις γενικη αναβαθμιση η προταση μου ειναι ... ssd π.χ 860 evo 250αρι στα 75ε περιπου... ενα τροφοδοτικο ποιοτικο κανα 650αρι καλυτερα για να εχει περιθορια και λιγοτερο θορυβο... κανα 8100 ιντελ -μητρικη ραμ και ισως και κανα ψυχτρα του 20-30ε επισης για τον θορυβο και μονο... και απο καρτα ειτε 960 μεταχειρισμενη ειτε καμια 1050τι επισης μεταχειρισμενη γιατι καινουργιες οπως ειπα ειναι ακριβες σχετικα.. και ενα κουτακι με σχετικα καλο αερισμο με κανα δυο 14αριδες στο silent setting και εισαι τζι τζι τωρα απο εκει και περα τι να σου πω..οπως νομιζεις...ψαχτο οσο μπορεις και οτι αποφασισεις...
panoc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 τι φιλτρα θες να παιξεις στο madvr και κυριως σε συνδιασμο με τι περιεχομενο και bitrate ? (HD, 720p 4Κ ?) χρησιμοποιω μια 1050 ti στο htpc για 1080p εγω εχω με αυτες τις ρυθμισεις παιζει στο 80-90% σε μεγαλα bitrate 1080p mkv (20-25GB ταινια) Οποτε ειναι πολυ βασικο να δεις τι σε ενδιαφερει να παιζεις. Για μεγαλυτερα bitrate ή/και 4Κ με αναλογες ρυθμισεις θες για να εισαι χαλαρα με αξιοπρεπει frame times 1070.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα