ctenidane90 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμενο λαπτοπ με το που παταω το κουμπι να αναψει παει να ανοιξει αλλα ασβηνει σαν την μιζα του αυτοκινητου που μενει απο μπαταρια.Δοκιμασα να βγαλω μνημες και αλλαξα και σκληρο αλλα παλι το ιδιο .Εχω ανεβασει και βιντεο .0-02-04-cf3fe24adf63aeb3a6c7c56b3703c2c2a5e29620643e737067604ef10d35499f_68f0ca6d.mp4 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από ctenidane90
sstratos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 εαν βγάλεις την μπαταρία , και συνδέσεις τον φορτιστή , ανάβει το λαμπάκι ?? χωρις να πατησεις τιποτα..
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Αν δεν βρεις άκρη πήγαινε το στο Plaisio να στο κοιτάξουν αν είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση.... Πάντως σε έναν φίλο του είχε πάθει κάτι παρόμοιο και του το άλλαξαν τo Laptop άλλα ήταν μέσα στην εγγύηση νομίζω του είχαν πει μητρική.... Και σε άλλα άτομα που γνωρίζω με Turbo-X Laptop είχαν πρόβλημα, κάψιμο- οθόνης, chip τροφοδοσίας, κάμερα, επανεκκινησεις .... Γενικά για μένα μακριά από Tuvlo-X
ctenidane90 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 φιλε φυσικα απο τουρμπο χ ,το συγκεκριμενο μου το δωσαν αν μπορω να το φτιαξω 10 ώρες πριν, sstratos είπε εαν βγάλεις την μπαταρία , και συνδέσεις τον φορτιστή , ανάβει το λαμπάκι ?? χωρις να πατησεις τιποτα.. ναι αναβει κατω αριστερα σε χρωμα πορτοκαλι 11 ώρες πριν, sstratos είπε εαν βγάλεις την μπαταρία , και συνδέσεις τον φορτιστή , ανάβει το λαμπάκι ?? χωρις να πατησεις τιποτα.. φιλε το ανοιξα το ελυσα και το συναρμολογησα παλι ,χωρις η με μπαταρια αναβοσμηνουν τα λαμπακια και ακουγετε ενας θορυβος μπιπ μπιπ αυτο που μ κανει εντυπωση ειναι οτι αφου βγαλω τον σκληρο δεν ανοιγει καν δλδ δεν κανει αυτα που σ λεω ποιο πανω
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Βραχυκύκλωμα μάλλον,μπορείς να μας πείς ποιο μοντέλο μητρικής έχει το λάπτοπ;;
rayven18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Για να φτάνει στο σημείο να κάνει beep είσαι αρχικά οκ. Δες τις ram σου εαν κούμπωσαν καλα και εαν είναι λειτουργικές, τα 2 beep ram είναι 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, rayven18 είπε Για να φτάνει στο σημείο να κάνει beep είσαι αρχικά οκ. Δες τις ram σου εαν κούμπωσαν καλα και εαν είναι λειτουργικές, τα 2 beep ram είναι Eτσι την ειχα πατησει με netbook πελατη μου παλια. Το αποσυναρμολογω για να αλλαξω ανεμιστηρα και θερμαγωγιμες, το κλεινω και του το δινω γρηγορα γρηγορα γιατι βιαζοταν. Την ιδια μερα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει το και το. Δεν ειχα κουμπωσει καλα τις 2 μνημες! Τελος καλο ολα καλα. 1
Qless Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 7:02 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Eτσι την ειχα πατησει με netbook πελατη μου παλια. Το αποσυναρμολογω για να αλλαξω ανεμιστηρα και θερμαγωγιμες, το κλεινω και του το δινω γρηγορα γρηγορα γιατι βιαζοταν. Την ιδια μερα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει το και το. Δεν ειχα κουμπωσει καλα τις 2 μνημες! Τελος καλο ολα καλα. Εκεί είσαι οκ, και αν είναι κάποια ram βλαμμένη δοκιμάζείς με άλλη, αλλά αν φτάνει τάση στην μητρική εκεί θέλεί επέμβαση στην πλακέτα, και πολλοί δεν θέλουν να πληρώσουν και αρχίζει μηπως είναι το τάδε μήπως είναι το άλλο.....αλλα να σου πώ και πελάτη που ήρθε 2 μήνες μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας μόνο του λάπτοπ που κάναμε καθώς δεν ήξερε να την κάνει μόνος του, με κάψιμο στην μητρική και να βρίζει θεούς και δαίμονες οτι μου χαλάσατε το λάπτοπ με την κωλομπαταρία που βάλατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα