ELMastas Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,Πήρα πρίν λίγες μέρες και μετά απο καιρό που την είχα βάλει στο μάτι και κάποιο ψάξιμο την UE40MU6402 40" απο πολύ Γνωστό Κατάστημα στήν Στουρνάρη. Μετά απο μερικές μέρες και αφού όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά με τα κανάλια κλπ δοκιμάζοντας διάφορα 4Κ βίντεο που δυστυχώς κολλάνε λόγο γραμμής 24άρας (έως ...) και ασύρματης σύνδεσης Wifi. (Σημ. πως κατέβασα και το τελευταίο Update απο την τηλεόραση) Εγραψα ορισμένα Video απο το Ytube στο PC σε ποιότητα 4Κ και HDR σε εξωτερικό σκληρό δίσκο WD elements καθώς και κάνα 2 ντοκυμαντέρ/έργα. Κατέβασα κάποια απο το "the HDR Channel" όπως αυτό με το forza 7 και το Cannon Beach Oregon HDR UHD κλπ Το Θέμα είναι πως ενώ είναι HDR,δεν μου τα αναγνωρίζει ως τέτοια και δεν αλλάζει τα επίπεδα φωτισμού κλπ και ΔΕΝ ανάβει το σήμα που λέει HDR όπως κάνει κανονικά θα έπρεπε,όταν δείς πάνω στο Source στίς ρυθμίσεις και όπως γίνεται όταν πχ παίζω το Demo της τηλεόρασης η με κάποια βίντεο κάνα 2 λεπτών που κουτσά στραβά τρέχουν απευθείας απο Ytube ... Με ανησύχισε ένα Video μάλιστα με time lapse σε μια παραλία (το Cannon Beach Oregon HDR UHD) γιατί έβγαζε κάτι παράξενα artifacts και περίεργα χρωματα σε κάποια δόση,έκλεισα την Τηλεόραση και έβγαλα και τον δίσκο,και την ξανα άνοιξα και δουλεύουν κανονικά ολα τα υπόλειπα όμως συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το HDR σηματάκι σχεδόν όλα τα βίντεο που κατέβασα,όπως Forza 7 η Horizon 3 απο το Digital foundry κλπ Με στεναχώρησε πολύ αυτό γιατί ήθελα απο πέρσι να πάρω νέα τηλεόραση και τώρα βλέπω κάτι τέτοια περίεργα (δεν είναι και τέτοια ώρα η εξυπηρέτηση πελατών εκεί) ... Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα η γνώμη για το τι φταίει,η έχει ξανακούσει κάτι ανάλογο ας το σχολιάσει,φαντάστικα μήπως είναι κάποιος συγκεκριμένος,τύπος HDR που κάνει να μην ενεργοποιούνται τα HDR settings,μακάρι βέβαια να είναι αυτό η να μην φτάνει η ταχύτητα του στάνταρ εξωτερικού δίσκου,καθώς ο πωλητής που είπε πως θα κάνει για να βλέπω τέτοιο περιεχόμενο,αφού είναι ολες οι ταχύτητες ίδιες στούς εξωτερικούς. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από ELMastas
greed Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τα βιντεο που κατεβαζεις δεν ειναι hdr και ας ειναι hdr στο youtube.. Ενω καποια λενε hdr αλλα δεν ειναι hdr. Με τη τηλεοραση που πηρες επισης τι hdr θες να δεις; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από greed
ELMastas Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου αφού όμως είναι κανάλι για HDR περιεχόμενο,ανέφερα ποιό κανάλι είναι πιο πάνω στα "εισαγωγικά" καθώς και κάποια που κατέβασα απο το Digital foundry όπως είπα με το Forza Witcher 3 κλπ λές να μην είναι τα βίντεο HDR και να το λένε για πλάκα ? Αν και δεν είναι "σοβαρή" η ερώτηση.σου απαντώ πολύ απλά πως θέλω να δω HDR που δείχνει οτι έχει η τηλεόραση,οκ μπορεί να μην είναι το καλύτερο όμως μου είναι αρκετό να λειτουργεί σωστά,όπως αυτό που έχει και παίζει στο Demo της η τηλεόραση (Travel with my pet λέγεται) και να αναγνωρίζει δηλαδή οτι είναι HDR και να πηγαίνει στήν ανάλογη ρύθμιση,αφού όταν δεν τα αναγνωρίζει ως HDR ενώ είναι βγαίνει περίεργη σε χρώματα και χωρίς σωστή φωτεινότητα/ευκρίνεια η εικόνα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από ELMastas
greed Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μπες απο το youtube app και δες hdr ή στο netflix. Απο το youtube αν κατεβαζεις δεν το παιρνεις native το αρχειο αλλα το κανει μετατροπη.
ELMastas Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ,κάτι τέτοιο πρέπει όντος να γίνεται,γιατί κάποια τα παίζει ενω άλλα που έχω γράψει στόν HDD οχι ορισμένα που έγραψα σε stick κάποια Demo κατευθείαν απο διαφημιστικό site της Samsung τα έπαιξε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα