Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mp123 είπε

Στον πειραια πετανε κατι τετοια τωρα

yuptgxq9nrv6dq820xw6.jpg

Να κάνουμε ένα clan και να τα κυνηγήσουμε!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 5/18/2018 at 20:45, Lanike71 said:

Αιγαίω; Δε φταίω, αλλά κλαίω...

Προφανώς και ήταν typo. Από Αιγαίο είμαι. Είπαμε. Η ανορθογραφία έχει ένα όριο. :P

Επεξ/σία από Adanos
Δημοσ.

Επιτέλους μια σοβαρή απάντηση μέσα στις τρολλιες. Νόμιζα πως μόνο 15χρονα και ξωτικά έμπαιναν εδώ μεσα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ladakis είπε

κοροϊδέψτε όσο θέλετε αλλα απο τοτε που ξεκίνησαν οι φετινες μανουρες με Τουρκία, ακούω πολυ συχνότερα ελικόπτερα και αεροπλάνα στρατιωτικά πανω απο την Αττική. Ή εχουμε πραγματι επιχειρησιακή ετοιμότητα ή εγω ειμαι χεστης οπότε έγιναν πιο ευαίσθητα τα αυτια μου, ενώ δεν αποκλείω να συμβαίνουν και τα δυο ταυτόχρονα ....

δεν ειναι τωρινο το φαινομενο

το εχω παρατηρησει τα τελευταια 3 χρονια

η επιχειρησιακη ετοιμοτητα στρατιωτικων ελικοπτερων-αεροπλανων ειναι ασχετη με το γεγονος να πετουν πανω απο την Αττικη,κανενα κρατος δεν δειχνει την επιχειρησιακη του ετοιμοτητα εναντι των εχθρων του πετωντας πανω απο την πρωτευουσα του :P 

Δημοσ.

Θα μπορούσε βέβαια να είναι και θέμα πυροπροστασίας... αν και ουσιαστικά δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά στην συχνότητα των πτήσεων...

Δημοσ.

Μένω Ελευσίνα. Τις τελευταίες ημέρες βλέπω έντονη κινητικότητα στον αέρα. Δεν την ακούω, την βλέπω, δεν ξέρω αν είναι κατασκοπευτικά ή ραντάρ αυτά που βλέπω. Έχουν ένα ματσουκι πάνω από το σκελετό, όπως έχουν τα awacs το στρογγυλό από πάνω τους. Επίσης παίζουν πολλά ελικόπτερα. 

Σήμερα που κατέβηκα κωριό (αρχαία Ολυμπία) μου έχουν πάρει τα αυτιά, λογικά σμήνη της ΠΜ Ανδραβίδας. 

Και αν για κωριό είναι σύνηθες - κάθε καλοκαίρι στην Κουρουτα δίνουν ρέστα - για Ελευσίνα είναι σπάνιο. Τέτοια κινητικότητα έχω να δω από το 2014 ή 2015 που τότε οκ υπήρχε άσκηση με Αμερικανούς κ όπου κ να κοιτάζες στον ουρανό έβλεπες μεταγωγικό. Κακεντρεχείς έλεγαν ότι μεταφέρονταν λεφτά για να μην στεγνώσουν τα ταμεία. 

Δημοσ.

Ρε σεις σοβαρευτείτε! Αν οι παραβιάσεις των Τούρκων έχουν φτάσει μέχρι την Αίγινα ή οι αναχαιτίσεις γίνονται από αυτήν, ζήτω που καήκαμε….  Αλλά μην ανησυχείτε, δεν χιαζόμαστε έντονη κινητικότητα για να βάλουμε στην θέση τους, τους γείτονές μας. Κάνουμε ένα βαρβάτο διάβημα και χέζονται επάνω τους!....    

Δημοσ.

Η κατάσταση με την Τουρκία δεν είναι καθόλου καλή πάντως! Δεν είναι θέμα συνομοσιολογίας αυτό οποιοσδήποτε παρακολουθεί τις εξελίξεις το καταλαβαίνει! Οπότε ΄λογικό να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα. Τώρα αν αυτό σχετίζεται με τα περισσότερα αεροπλάνα που παρατηρούνται είναι άλλη ιστορία! 

Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια είχε απαγορευθεί σε στρατιωτικά ιπτάμενα μέσα να πετούν πάνω από την Αθήνα. Αυτό έχει αλλάξει με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερη κυκλοφορία τους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...