nikos360 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε:200 + - αν ειναι κατι καλυτερο 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):(netflix και στοιχημα live) παρα πολυ social και ιντερνετ 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:απο 8 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):δεν εχω θεμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;δεν εχω θεμα 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G;δεν εχω θεμα 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;δεν εχω θεμα 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;android 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;να με βγαζει για τι χρηση που θελω 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και εξωτερικο αν δεν εχει τελωνειο 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);αν ειναι απο ελλαδα μπορω να το κοψω σε τιμολογιο μεσω φιλου για επιστροφη φπα 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;κατα προτιμηση του κουτιου αξιζει το xiaomi mi pad 3 στα 200 ευρω η μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο πανω κατα.ευχαριστω.
nikos360 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Τσέκαρε και το Huawei MediaPad T3 10 δεν εχει καλη αναλυση οθονης εχω διαβασει
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, nikos360 είπε δεν εχει καλη αναλυση οθονης εχω διαβασει αμα θες FULLHD ανάλυση δες και εδω Huawei MediaPad M2 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα