BaironJ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Σ 12 ώρες πριν, sstratos είπε εαν δεν μπορεις να βγαλεις και να ανεβασεις φωτογραφία , περιέγραψέ μας με λεπτομεριες τι ακριβώς λεει και πως το λεει. μεχρι και τα χρωματα Σε αυτήν την εικόνα με βγάζει και δεν κάνει τίποτα άλλο. Όταν έβγαλα και ξανά έβαλα την μπαταρία μου έβγαζε μόνο να συμπληρώσω το Password
kogos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Πατώντας το tab θα εξαφανιστεί η εικόνα και θα σου δείξει το error που το έκανε να κολλήσει εκεί. Βγάλε πάλι φώτο και ανέβασε να την δούμε. Επίσης, δοκίμασε να πατήσεις del για να μπεις στο bios και να κάνεις reset. Τριτη και πιο extreme επιλογή. Ανοίγεις το PC και βγάζεις το τροφοδοτικό εκτός πρίζας πριν προλάβει να φορτώσει το bios. Έτσι το bios θα γίνει corrupted αλλά επειδή είναι gigabyte έχεις dual bios, επομένως θα επανέλθει αντιγραφωντας αυτόματα το motherboard εκ νέου από το backup bios χωρίς να κάνεις κάτι εσύ.
evan_james Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Απλά ξεχάσατε τον κωδικό σας BIOS; Δεν έχετε περιγράψει το πραγματικό πρόβλημα στην ερώτησή σας, έτσι δεν ήμουν σε θέση να γνωρίζω τι πραγματικά συνέβη. Αλλά, σύμφωνα με την ερώτησή σας, νομίζω ότι μιλάτε για τον κωδικό BIOS. Απλά το ξέχατε και τώρα πρέπει να επαναφέρετε ή να την αφαιρέσετε τελείως. Αλλά, μην ανησυχείτε, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνετε αυτό. Υποθέτω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λειτουργικό σας σύστημα, το οποίο επίσης ξεκλειδώνει αρκετές επιλογές. Παρακάτω είναι μερικοί από τους τρόπους που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα: Αφαίρεση της μπαταρίας CMOS για λίγες ώρες. Επεξεργασία του υλικολογισμικού του BIOS. Αναβοσβήνει / χρησιμοποιώντας τον κωδικό επαναφοράς αναβοσβήνει εικόνων. Για λεπτομερή διαδικασία βήμα προς βήμα, αυτός ο πόρος για τον τρόπο κατάργησης του κωδικού πρόσβασης BIOS θα είναι πραγματικά χρήσιμος για εσάς.
ilos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αντί να περιμένεις ώρες και μέρες με την μπαταρία είναι πολύ πιο γρήγορο και πρακτικό να κάνεις clear cmos με τα pins πάνω στην μητρική. Κλειστό το pc αλλά το psu στην μπρίζα, βραχυκύκλωσε τα pins που είναι για clear cmos με ένα jumper ή ένα κατσαβίδι για 5-10 δευτερόλεπτα και μετά άνοιξε το pc. Βουαλά.
alexakos89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αδελφε κανε ενα clear cmos. μην παιδευεσαι με την μπαταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα