BaironJ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 καλησπέρα, το Σάββατο αγόρασα μια κάρτα γραφικών από ένα κατάστημα, μου την σύνδεσαν και όταν πήγα να παραλάβω το πσ μου είπαν πως είναι το κλειδωμένο το BIOS. Επειδή δεν ξέρω τον κωδικό τι μου προτείνετε να κάνω; ΥΓ: Κάπου διάβασα ότι η μητρική έχει μια μπαταρία (;) που αν την βγάλεις σβήνονται όλες οι ρυθμίσεις της (μαζί με τον κωδικό).
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, BaironJ είπε καλησπέρα, το Σάββατο αγόρασα μια κάρτα γραφικών από ένα κατάστημα, μου την σύνδεσαν και όταν πήγα να παραλάβω το πσ μου είπαν πως είναι το κλειδωμένο το BIOS. Επειδή δεν ξέρω τον κωδικό τι μου προτείνετε να κάνω; ΥΓ: Κάπου διάβασα ότι η μητρική έχει μια μπαταρία (;) που αν την βγάλεις σβήνονται όλες οι ρυθμίσεις της (μαζί με τον κωδικό). τωρα αν και δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως παιχτηκε τεσπα βγαλε την μπαταρια και αστην κανα μισαωρο εξω και πιθανον θα φυγει και ο κωδικος... ειναι μια μικρη στρογγυλη θα την δεις πανω στη μητρικη βγαινει σχετικα ευκολα...κλεισε ρευματα κλπ πριν κανεις οτιδηποτε...
BaironJ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Ghost007 είπε τωρα αν και δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως παιχτηκε τεσπα βγαλε την μπαταρια και αστην κανα μισαωρο εξω και πιθανον θα φυγει και ο κωδικος... ειναι μια μικρη στρογγυλη θα την δεις πανω στη μητρικη βγαινει σχετικα ευκολα...κλεισε ρευματα κλπ πριν κανεις οτιδηποτε... Και να φανταστώ μετά πρέπει να ξανά κάνω τις ρυθμίσεις...
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BaironJ είπε Και να φανταστώ μετά πρέπει να ξανά κάνω τις ρυθμίσεις... ε ναι τα βασικα του bios τεσπα....δλδ εσυ τωρα πας να ανοιξεις το pc και σου ζηταει κωδικο ? και αν ναι ποιος εβαλε κωδικο ? εσυ καταλαθος ? αυτο δε καταλαβα τι παίχτηκε... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Ghost007
BaironJ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Ghost007 είπε ε ναι τα βασικα του bios τεσπα....δλδ εσυ τωρα πας να ανοιξεις το pc και σου ζηταει κωδικο ? και αν ναι ποιος εβαλε κωδικο ? εσυ καταλαθος ? αυτο δε καταλαβα τι παίχτηκε... το πσ αυτό ήταν του αδερφού μου ο οποίος έφυγε απο τη ζωή πριν λίγα χρόνια. έχει εδώ και ένα χρόνο που είχε καεί η κάρτα γραφικών και τον είχα παρατήσει (χρησιμοποιούσα λάπτοπ). Με το που πήρα το πσ από το κατάστημα, όταν τον άνοιγα μου έβγαζε μια εικόνα και μετά ένα κωδικό. Δοκίμασα 3 φορές μπας και τον βρω...δεν τον βρήκα και τώρα ούτε τον κωδικό δε μου εμφανίζει...Μόνο την εικόνα...
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 μαλιστα...οκ οπως ειπαμε τοτε..βγαλε μπαταρια αστο κανα μισαωρο λογικα ειναι αρκετο για να αδειασει και βαλτη παλι...
BaironJ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Αν κάνεις 3 φορές λάθος τον κωδικό, κλειδώνει κάπως και δε μπορείς να ξανά προσπαθήσεις;
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, BaironJ είπε Αν κάνεις 3 φορές λάθος τον κωδικό, κλειδώνει κάπως και δε μπορείς να ξανά προσπαθήσεις; ναι ... αλλα λογικα αμα αδειασει η μπαταρια θα φυγει το κλειδωμα...
BaironJ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Ghost007 είπε ναι ... αλλα λογικα αμα αδειασει η μπαταρια θα φυγει το κλειδωμα... Οκ ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. με βλέπω να πάω σε τεχνικό, αφού δεν ξέρω τις ρυθμίσεις του BIOS
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, BaironJ είπε Οκ ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. με βλέπω να πάω σε τεχνικό, αφού δεν ξέρω τις ρυθμίσεις του BIOS δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο..ετσι και αλλιως στα default θα παει..πιθανον δεν χρειαζεται κατι αλλο... κανε αυτο με την μπαταρια και θα ανοιξει ....
BaironJ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Ghost007 είπε δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο..ετσι και αλλιως στα default θα παει..πιθανον δεν χρειαζεται κατι αλλο... κανε αυτο με την μπαταρια και θα ανοιξει .... έκανα αυτό που μου είπες, περίμενα 30 λεπτά την ξανά έβαλα την μπαταρία και πάλι τα ίδια...
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, BaironJ είπε έκανα αυτό που μου είπες, περίμενα 30 λεπτά την ξανά έβαλα την μπαταρία και πάλι τα ίδια... εισαι σιγουρος οτι σου βγαζει το pass πριν μπεις στο bios η μηπως στο βγαζει πριν μπεις στα windows π.χ και ειναι αυτα κλειδωμενα ? γιατι λογικα επρεπε να εχει γινει clear το bios... δες επισης μηπως διπλα εκει στην μπαταρια εχει κανα jumperaki η μητρικη και λεει τπτ clear mos τπτ τετοιο ... https://www.wikihow.com/Clear-BIOS-Password Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Ghost007
BaironJ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Ghost007 είπε εισαι σιγουρος οτι σου βγαζει το pass πριν μπεις στο bios η μηπως στο βγαζει πριν μπεις στα windows π.χ και ειναι αυτα κλειδωμενα ? γιατι λογικα επρεπε να εχει γινει clear το bios... δες επισης μηπως διπλα εκει στην μπαταρια εχει κανα jumperaki η μητρικη και λεει τπτ clear mos τπτ τετοιο ... https://www.wikihow.com/Clear-BIOS-Password ναι είμαι σίγουρος. με το που το άνοιξα μου ζητούσε password, προσπάθησε να το βρω αλλά τίποτα. το έκανα επανεκκίνηση και μου έβγαλε πάλι την εικόνα που μου έβγαζε και πριν....
Ghost007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 τι να σου πω..τσεκαρε λιγο και το σιτε που σου εστειλα και δοκιμασε τα εχει αρκετες οδηγιες...
sstratos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 εαν δεν μπορεις να βγαλεις και να ανεβασεις φωτογραφία , περιέγραψέ μας με λεπτομεριες τι ακριβώς λεει και πως το λεει. μεχρι και τα χρωματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα