gvasss3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, έχω περάσει γύρω στα 50-60 utp απο διάφορες θέσεις σε ένα rack. Επειδή δεν ξέρω τι χρέωση θεωρείται καλή και τι όχι μπορείτε να με κατατοπίσετε? Τα καλώδια είναι περασμένα και υπάρχει rack. Δηλαδή απλά ο τερματισμός... Που πρέπει αν απευθυνθώ? σε ηλεκτρολόγο? Ευχαρισώ
mad-proffessor Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παίρνεις μια πρέσα ακροδεκτών, patch panels και βλέπεις διάφορα (video) tutorials. Δεν έχει και πολύ νόημα να φωνάξεις κάποιον τώρα που είσαι στα τελειώματα. Θα είχε αν ήθελες να κάνεις τώρα εγκατάσταση από το μηδέν. Εγώ θα το υπολόγιζα γύρω στα 100 ευρώ πάντως αν έφερνε και testers κτλ για μια σωστή δουλειά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από mad-proffessor
gvasss3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω τέτοια δυναντότητα να τα τερματίσω εγώ. Εκτός απο τα patch panel είναι και οι άλλες άκρες στα γραφεία. Καλό είναι να έρθει ειδικός. Απλά δεν ξέρω πως τιμολογείται όλο αυτό. Ανα καλώδιο ή συνολικά? και ποιες τιμές παίζουν
mad-proffessor Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Ένας που θα σου κόψει δελτίο παροχής υπηρεσιών μπορεί να σου ζητήσει και 200 ευρώ δεν έχει κάποια στάνταρ τιμολόγηση.
mechpanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αναλόγως την ώρα που θα του πάρει! Αν είναι 50 καλώδια δηλαδή 50+50 100 συνδέσεις, μπορεί να φάει και 2 μέρες να τα συνδέσει και να τα τεστάρει, οπότε 2 μεροκάματα καλά είναι...Υπολόγισε εσύ τι νομίζεις εύλογο για μεροκάματο τεχνικού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα