Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MLS

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους...Έχω ένα tablet το οποίο σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει!!Το πάλεψα απ εδώ το πάλεψα από εκεί μετά άρχισε να ανοίγει να τρεμοπαίζει λίγο η οθόνη στο σήμα τς MLS στην εκκίνηση και να κλείνει από μόνο του πάλι!!Επόμενο βήμα το format..Έγινε κανονικά έκανα επανεκκίνηση προχωράει λίγο παραπάνω αλλά πάλι κλείνει από μόνο του λίγο πριν την παραμετροποίηση!!Εκεί δηλαδή που ξεκινάς να ρυθμίζεις γλώσσα email κλπ..Τι λέτε να είναι??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Τι λέτε να είναι??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Ότι είναι καιρός να αποχωρήσεις την "σαβούρα" και να πάρεις κανένα άλλο τις προκοπής.

12 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Κάποια αιτιολόγηση? 

Τη να σου αιτιολογήσω...το MLS?

Είναι γνωστό το φαινόμενο,όπως και με τα Turbo-X.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Ημουν κατοχος ενός ταμπλετ της MLS(δε θυμαμαι ακριβως το μοντελο) και επαθα το ιδιο πρόβλημα με εσενα. Με το που εληξε η εγγυηση 1 ετους (μετα από μια εβδομαδα). Πηρα στα κεντρικα αν μπορουν να μου το βαλουνε στην εγγυηση και μου ειπαν για αυτό δινουμε 1 χρονο εγγυηση, αλλιως θα μπορούσατε να κανετε την ανανεωση επι πληρωμοις βεβαια για 3 χρονια ακομα όταν πηρα το ταμπλετ. Το ταμπλετ ειχε καψει μητρικη τελικα (το πηγα σε ένα service της περιοχης μου) και το εδωσα για ανταλλακτικα ( η οθονη και το digitizer είναι δυσεύρετα). Ποτε ξανα προιον της MLS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...