skiloulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους Ψάχνω μία μικρή, εύχρηστη και αξιόπιστη συσκευή με την οποία ένα ηλικωμένο άτομο που βρίσκεται μακρυά μου θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, ή να με ειδοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα, ιδανικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάτι σαν μπρελόκ ή ρολόι που θα το φοράει πάντα και όταν χρειαστεί βοήθεια θα με ειδοποιήσει, στέλνοντας μήνυμα sms, καλώντας στο κινητό μου ή μέσω ειδικού android app. Καλο είναι να είναι και καταγραφέας gps. Φαντάζομαι ότι θα έχει ενσωματωμένη sim. Όπως έγραψα και πιο πάνω θέλω κάτι αξιόπιστο, το κόστος δεν είναι πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό πώς σου φαίνεται; http://autoleaders.gr/product/sos-system-for-the-elderly/ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από stelios18120
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μια φορά και ένα καιρό το λέγαμε "Τα παιδιά του"
skiloulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αυτό πώς σου φαίνεται; http://autoleaders.gr/product/sos-system-for-the-elderly/ Ευχαριστώ για την πρόταση. Καλό είναι, αλλά όπως είδα μας περιορίζει ότι λειτουργεί μόνο όταν είναι κοντά στην κεντρική μονάδα. Θα προτιμούσα να μπορεί να λειτουργεί και εκτός σπιτιού. Ίσως να είναι και λίγο πιο διακριτικό
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, skiloulis είπε Ευχαριστώ για την πρόταση. Καλό είναι, αλλά όπως είδα μας περιορίζει ότι λειτουργεί μόνο όταν είναι κοντά στην κεντρική μονάδα. Θα προτιμούσα να μπορεί να λειτουργεί και εκτός σπιτιού. Ίσως να είναι και λίγο πιο διακριτικό Ναι κατάλαβα Πάντως νομίζω από Κίνα θα κάνεις δουλειά. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου από ένα κατάστημα από Κίνα (νομίζω από banggood η alixpress είχα δει κάτι) για ηλικιωμένους αυτό που θέλεις. Θα ρίξω μια ματιά και θα επανέλθω
Damachi Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Μια φορά και ένα καιρό το λέγαμε "Τα παιδιά του" Οταν αρχισει να του βαραει την κουδουνα συνεχεια καθε μερα για να τρέχει θα κανει αποποίηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα