jonhh Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα δίσκο για τον Synology NAS DS216 και έχω καταλήξει στους 1. Seagate Ironwolf 6TB NAS HDD, 7200rpm, 256MB Cache (ST6000VN0033) 2. Western Digital Red Pro 6TB HDD, 3.5-Inch, SATA3, 7200rpm, 256MB Cache, Bulk (WD6003FFBX) O WD (στο συγκεκριμένο κατάστημα) είναι 65 Ευρώ ακριβότερος.. Έχετε κάποια γνώμη ποιον δίσκο να προτιμήσω? Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Υπάρχει λόγος σε nas να βάλεις 7200rpm δίσκο και να ακούς το γρουτσουγρουτσου; Και υψηλότερες θερμοκρασίες θα έχεις... Κοίτα και από wd red τους απλούς και θα είσαι μια χαρά. Αθόρυβοι αρκετά, ψυχροί... Μια χαρά σκυλιά του πολέμου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonhh Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Υπάρχει λόγος σε nas να βάλεις 7200rpm δίσκο και να ακούς το γρουτσουγρουτσου; Και υψηλότερες θερμοκρασίες θα έχεις... Κοίτα και από wd red τους απλούς και θα είσαι μια χαρά. Αθόρυβοι αρκετά, ψυχροί... Μια χαρά σκυλιά του πολέμου! Δεν είναι καλύτερα για streaming οι 7200rpm? Να έχω τη ταινία στο δίσκο και να τη βλέπω στη τηλεόραση μέσω τοπικού δικτύου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ούτε καν χρειάζεται 7200 για να βλέπεις την ταινία στην τηλεόραση... Ούτως ή άλλως ακόμη και με gigabit ethernet να συνδέεται η τηλεόραση με το nas ένας "απλός" wd red τερματίζει το bandwidth της gigabit ethernet για πλάκα... Οπότε πάντα η σύνδεση θα είναι το bottleneck όχι ο δίσκος. Επιμένω στην πρόταση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonhh Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ούτε καν χρειάζεται 7200 για να βλέπεις την ταινία στην τηλεόραση... Ούτως ή άλλως ακόμη και με gigabit ethernet να συνδέεται η τηλεόραση με το nas ένας "απλός" wd red τερματίζει το bandwidth της gigabit ethernet για πλάκα... Οπότε πάντα η σύνδεση θα είναι το bottleneck όχι ο δίσκος. Επιμένω στην πρόταση μου. έγινε σ' ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα