SebastianRJ13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Γεια σας προσπαθω να συνδεσω ενα usb σε υπολογιστη με windows xp αλλα θέλει οδηγο ευρεσης νεου υλικου.δοκιμασα πολλα usb αλλά δεν γίνεται τίποτα.επισης κατεβασα και driver αλλα δεν γινεται τιποτα...
bulldog84m Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εμενα με βοηθησε πολυ. Λύθηκε το προβλημα με την μεθοδο 3. https://support.microsoft.com/el-gr/help/817900/usb-port-may-stop-working-after-you-remove-or-insert-a-usb-device
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Σε ποιες θύρες δοκίμασες, στις μπροστά ή στις πίσω; Δοκίμασες σε άλλη θύρα;
Jannis64 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/5/2018 στις 12:00 ΜΜ, SebastianRJ13 είπε Γεια σας προσπαθω να συνδεσω ενα usb σε υπολογιστη με windows xp αλλα θέλει οδηγο ευρεσης νεου υλικου.δοκιμασα πολλα usb αλλά δεν γίνεται τίποτα.επισης κατεβασα και driver αλλα δεν γινεται τιποτα... Όταν λες δοκίμασα πολλά usb εννοείς στικάκια ή θύρες usb? Πήγαινε στη Διαχείριση συσκευών (δεξί κλικ Ο Υπολογιστής μου>Ιδιότητες>Υλικό>Διαχείριση Συσκευών>Προβολή>Εμφάνιση των κρυφών συσκευών) και δες αν υπάρχει κάτι που δεν έχει εγκατασταθεί σωστά (θα είναι με κίτρινη ένδειξη). Αν είναι όλα o.k., δοκίμασε και σε άλλες θύρες USB, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και με άλλα USB Sticks, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Jannis64
SebastianRJ13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Στις 5/22/2018 στις 1:01 ΜΜ, Jannis64 είπε Όταν λες δοκίμασα πολλά usb εννοείς στικάκια ή θύρες usb? Πήγαινε στη Διαχείριση συσκευών (δεξί κλικ Ο Υπολογιστής μου>Ιδιότητες>Υλικό>Διαχείριση Συσκευών>Προβολή>Εμφάνιση των κρυφών συσκευών) και δες αν υπάρχει κάτι που δεν έχει εγκατασταθεί σωστά (θα είναι με κίτρινη ένδειξη). Αν είναι όλα o.k., δοκίμασε και σε άλλες θύρες USB, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και με άλλα USB Sticks, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Έχω δοκιμάσει πολλά στικάκια σε όλες τις θύρες θα κάνω αυτό που μου λες σε ευχαριστώ και θα σε ενημερωσω Στις 5/15/2018 στις 9:44 ΜΜ, micos000 είπε Σε ποιες θύρες δοκίμασες, στις μπροστά ή στις πίσω; Δοκίμασες σε άλλη θύρα; Σε όλες Στις 5/15/2018 στις 2:48 ΜΜ, bulldog84m είπε Εμενα με βοηθησε πολυ. Λύθηκε το προβλημα με την μεθοδο 3. https://support.microsoft.com/el-gr/help/817900/usb-port-may-stop-working-after-you-remove-or-insert-a-usb-device Ευχαριστώ πολύ θα το προσπαθήσω
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια xp είναι; home/pro, έχει sp3; Θα το δεις με δεξί κλικ->Ιδιότητες στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου. Κάνε και ένα file check από γραμμή εντολών και δώσε sfc /scannow Έχεις πλήρη δικαιώματα στο σύστημα σαν διαχειριστής; Το pc είναι σε domain ή είναι δικό σου; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα