EGRANEROE Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Πρόσφατα το samsung ultrabook μας άφησε χρόνους...Kάηκε η μητρική.. Το είχα αποκλειστικά για γραφείο: office, email, surfing, skype, viber και λίγο spss (win10/elementary OS). Δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό από specs (Intel® Core™ i5-3317U Processor 1.7 GHz, 14.0" HD, 256 SSD, 8 GB RAM, Intel® HD Graphics 4000) αλλά βόλευε μια χαρά. Εχω στα χέρια μου ένα macbook 2009: 15.6" HD 2.53GHz Intel Core 2 Duo, 4GB (two 2GB SO-DIMMs) of 1066MHz DDR3 SDRAM, 250GB Serial ATA; 5400 rpm, NVIDIA GeForce 9400M.. Αξίζει να βάλω τον ssd απο το samsung σε αυτό να πετάξω και μία 8gb ram?? Θα πηγαίνει υποφερτά? Επίσης δεν έχω ιδέα από ios και κατά πόσο υπάρχει κάποια σύγχρονη έκδοση του λειτουργικού που θα σηκώνει το μηχάνημα αυτό.Η μετάβαση δεν με πειράζει επειδή τις 10 εφαρμογές που δουλεύω τις έχω και στα 2. Διότι αν είναι να είμαστε οκ με περίπου 100 ευρώ καλώς διότι δεν μπορώ αυτήν την περίοδο να αγοράσω 400-500 ευρώ λαπτοπ.. Ευχαριστώ θερμά.
nikοs Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Πουλάς το samsung για ανταλλακτικά και το macbook για μεταχειρισμένο , βγάζεις περίπου 500€ και σε αυτά προσθέτεις άλλα 200 δηλαδή 100€ παραπάνω από αυτά που σκόπευες και αγοράζεις μεταχειρισμένο ένα πιο καινούργιο macbook ή ένα καινούργιο δυνατό λάπτοπ!!!
nik0laus Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εγώ κάνω αυτά που κάνεις κι εσύ με ένα Acer 5920G C2D T9300 - 4GB ram - windows 7 και Ubuntu χωρις SSD δισκο και είναι μια χαρά Πιστεύω αν βάλεις τον SSD θα εισαι ΟΚ , αφού τον έχεις δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις έστω και με 4 GB ram για αρχή . Όσον αφορά το OSX σίγουρα παίζει El Capitan ίσως και Sierra , στην αντίστοιχη ενότητα του φόρουμ για τα apple θα βρεις αρκετή βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα