Antretng Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billomnia είπε To κινητό φαίνεται να είναι ένα πολύ καλό πακέτο! Δεν ξέρουμε για την κάμερα βέβαια αλλά σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη από xiaomi. Στα ίδια χρήματα το mi note 3 από xiaomi πίστεψε με είναι αδύνατο να το ξεπερνά στη κάμερα. Το είχα και είχε φάει op5t, u ultra ενώ πλησίαζε και αρκετά το u11 που έχω τώρα. Η xiaomi έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στο τομέα κάμερας. Υ.Γ. Φυσικά ένα κινητό δεν είναι μόνο κάμερα και δεν το γραψα για να αντιπρότεινω. Πιο πολύ ως παράδειγμα για τη κάμερα το γραψα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Antretng
Tomahawk Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για την κάμερα εδώ γράφουν καλή κριτική. http://www.expertreviews.co.uk/motorola/1406992/moto-g6-plus-review Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά, έχω το Mi5 και το έχω ταλαιπωρήσει αρκετά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Tomahawk
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, Antretng είπε Στα ίδια χρήματα το mi note 3 από xiaomi πίστεψε με είναι αδύνατο να το ξεπερνά στη κάμερα. Το είχα και είχε φάει op5t, u ultra ενώ πλησίαζε και αρκετά το u11 που έχω τώρα. Η xiaomi έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στο τομέα κάμερας. Υ.Γ. Φυσικά ένα κινητό δεν είναι μόνο κάμερα και δεν το γραψα για να αντιπρότεινω. Πιο πολύ ως παράδειγμα για τη κάμερα το γραψα. Χωρις Β20, χωρίς microsd, χωρίς jack. Πολύ σημαντικά -.
Antretng Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, billomnia είπε Χωρις Β20, χωρίς microsd, χωρίς jack. Πολύ σημαντικά -. Μα δεν το αντιπρότεινα. Στη τελικη το mn3 είναι άλλη κατηγορία με πολύ ανώτερο επεξεργαστή, ram, δαχτυλικο κλπ. Αμα κάνουμε συγκριτικό ξεφευγουμε. Απλά εφερα ένα παράδειγμα για τη κάμερα και μόνο. Γενικά έχει βελτιωθεί στη κάμερα η xiaomi... Απλά της έχει μείνει η ρετσινιά. Mi5s, Mi note 2, Mi Note 3, Mi6, Redmi Note 5pro κλπ είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο στα χρήματα τους. Τεσπα, sorry για το offtopic. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Antretng
Diskimpex Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το μοτορολα ειναι νεο μοντελο .Ολοι καλα τα λενε να πουλησουν .Kαι σερβις τι παιζει οταν δεν υπαρχει κατι ελλαδα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Diskimpex
lalanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, petran91 είπε Και το σημαντικότερο όλων (μετά το μέγεθος της οθόνης): Σχεδόν stock android! Άμα έχεις δουλέψει με stοck android δύσκολα πας αλλού μετά.... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από lalanis 1
ekkli Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Περήφανος αγοραστής g5 plus τον Δεκέμβρη. Το είχα πάρει 230€ πριν εκτιναχθεί η τιμή του στα 280€ μέχρι να αποσυρθεί. Είχα κάνει θέμα και εδώ και σε άλλο φόρουμ, ότι ψάχνω φωτογραφική κάμερα που να παίρνει και τηλέφωνα, μέχρι 300€, όλοι μου προτείνανε το g5 plus και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή που το πήρα. Στο δικό μου τουλάχιστον, που δεν το έφερε επίσημα η αντιπροσωπεία και το αγόρασα από συνοικιακό μαγαζί, υπάρχει κανονικά κάλυψη αντιπροσωπείας. Επίσης, μετά από Xiaomi και Samsung, που ήταν τα προηγούμενα κινητά μου, το stock android είναι όντως όαση. Στα ίδια στάνταρ να είναι το g6 plus, θα είναι φοβερή αγορά σε αυτά τα λεφτά.
Antretng Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, ekkli είπε Περήφανος αγοραστής g5 plus τον Δεκέμβρη. Το είχα πάρει 230€ πριν εκτιναχθεί η τιμή του στα 280€ μέχρι να αποσυρθεί. Είχα κάνει θέμα και εδώ και σε άλλο φόρουμ, ότι ψάχνω φωτογραφική κάμερα που να παίρνει και τηλέφωνα, μέχρι 300€, όλοι μου προτείνανε το g5 plus και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή που το πήρα. Στο δικό μου τουλάχιστον, που δεν το έφερε επίσημα η αντιπροσωπεία και το αγόρασα από συνοικιακό μαγαζί, υπάρχει κανονικά κάλυψη αντιπροσωπείας. Επίσης, μετά από Xiaomi και Samsung, που ήταν τα προηγούμενα κινητά μου, το stock android είναι όντως όαση. Στα ίδια στάνταρ να είναι το g6 plus, θα είναι φοβερή αγορά σε αυτά τα λεφτά. Όντως πολύ καλή συσκευή όταν είχε 230κατι. Το μόνο αρνητικο που του βρίσκω είναι τα bezels (ενώ είναι 5.2 ιντσες σε μέγεθος ήταν σαν 5.5). Αυτό όμως βλεπω οτι διόρθωσαν (σχετικά) στο g6 plus.
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε 1,40 σαρ στο σώμα, σαν πολύ μεγάλο να είναι Τα περισσότερα κινητά εκεί κοντά είναι. Το όριο της Ευρώπης είναι στα 2 W/Kg, μια χαρά είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Antretng είπε Μα δεν το αντιπρότεινα. Στη τελικη το mn3 είναι άλλη κατηγορία με πολύ ανώτερο επεξεργαστή, ram, δαχτυλικο κλπ. Αμα κάνουμε συγκριτικό ξεφευγουμε. Απλά εφερα ένα παράδειγμα για τη κάμερα και μόνο. Γενικά έχει βελτιωθεί στη κάμερα η xiaomi... Απλά της έχει μείνει η ρετσινιά. Mi5s, Mi note 2, Mi Note 3, Mi6, Redmi Note 5pro κλπ είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο στα χρήματα τους. Τεσπα, sorry για το offtopic. Κατανοητή η φύση της ανάρτησής σου. Έχω περάσει και από xiaomi και το miui μου έχει κάτσει στο λαιμό. Ποτέ δεν το συμπαθησα όσα και να πιέσα τον εαυτό μου για το αντίθετο. Κυνηγάω τελευταία stock android. Τσίμπησα 1 και βλέπουμε για την κάμερα. Προσθήκη. Ακόμα και καλές κάμερες να βάζουν θεωρώ ότι υστερούν σε θέμα λειτουργικού. Δεν έχω πιάσει βέβαια τελευταία καλή τους υλοποίηση για να είμαι δίκαιος. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης Προσθήκη
Antretng Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, billomnia είπε Κατανοητή η φύση της ανάρτησής σου. Έχω περάσει και από xiaomi και το miui μου έχει κάτσει στο λαιμό. Ποτέ δεν το συμπαθησα όσα και να πιέσα τον εαυτό μου για το αντίθετο. Κυνηγάω τελευταία stock android. Τσίμπησα 1 και βλέπουμε για την κάμερα. Α καλα, το miui ειτε σου αρεσει είτε το σιχαινεσαι. Δεν υπάρχει μέση οδός Αντε περιμένουμε δειγματα σας. Οποιος θέλει ας ριξει κανενα εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/674597-επιδοσεισ-καμερων-και-συγκρισεισ-τουσ/?page=9&tab=comments#comment-56469949
Fotia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Και ενα νέο review https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g6_plus-review-1762.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα