Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην τιμή που το δίνει η Nintendo αγοράζω ανετα.στην τιμή που το δίνει ο κάθε επιτήδειος περνώντας το για συλλεκτικό όχι 

Δημοσ.

Αγοράζεις ένα orgiginal για λιγότερα και καθάρισες. Πέτυχα ένα στην Ορφέως τη περασμένη Κυριακή για ένα 10αρικο. To καλώδιο για να το συνδέσω σε scart μου πήγε παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Αγοράζεις ένα orgiginal για λιγότερα και καθάρισες. Πέτυχα ένα στην Ορφέως τη περασμένη Κυριακή για ένα 10αρικο. To καλώδιο για να το συνδέσω σε scart μου πήγε παραπάνω.

Δεν με χαλάει η καλύτερη εικόνα που εκ των πραγμάτων έχει το mini nes σε καινούργιες τηλεοράσεις ενώ με το παλιό θέλω μοντες.η τιμή του είναι εξευτελιστικη.θα μου πεις πως υπάρχουν κι άλλες λύσεις αλλά μια φορά στο τόσο λες δε γ...... Και το αγοράζεις 

1 λεπτό πριν, x.ristos1980 είπε

Δεν με χαλάει η καλύτερη εικόνα που εκ των πραγμάτων έχει το mini nes σε καινούργιες τηλεοράσεις ενώ με το παλιό θέλω μοντες.η τιμή του είναι εξευτελιστικη.θα μου πεις πως υπάρχουν κι άλλες λύσεις αλλά μια φορά στο τόσο λες δε γ...... Και το αγοράζεις 

By the way το καινούριο των judas το άκουσες; 

Επεξ/σία από x.ristos1980
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά για να μην σας πιάσουν κορόιδο: 

Raspberry pi3 50 euro με τροφοδοτικό. 

Nespi case retroflag 25 euro (AliExpress) 

2 USB Controllers nes  style, snes style ή ότι άλλο θέλετε. (10 euro) AliExpress. 

Μία micro SD  όλοι έχουμε spare, βάζετε και retropie και έχετε ένα mini nes που παίζει μέχρι παιχνίδια PlayStation 1. 

Περνάτε και το skin για να μοιάζει με το μενού του mini nes και είστε έτοιμοι. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, anestismas είπε

Τέλεια. Επανακυκλοφορεί με το κλείσιμο των σχολείων να μπορούμε να παίζουμε όσες ώρες θέλουμε χωρίς την γκρίνια του "Διάβασες;;;;; ε;;;;;"

Οτι δηλαδη οσοι πανε σχολειο θα αφησουν τα κινητα τους και τις παιχνιδοκονσολες/pc για τα online παιχνιδια που παιζουν για να τρεξουν να ''λιωσουν''τα παιχνιδια του Nes??

Να γελασω τωρα ή μετα?

Δημοσ.

Το λάθος της Nintendo με τις nostalgia consoles είναι ότι έβγαλε λίγα κομμάτια. Και συνέβη και στο mini NES και στο mini SNES, για αυτό και έγινε το πανηγύρι με τα συλλεκτικά πανάκριβα κτλ. Προφανώς πουλάνε και έχουν μόνιμη θέση στην αγορά, το nostalgia είναι ολόκληρη φιλοσοφία στην αγορά παιχνιδιών και το χρωστάνε 100% στους emulators και στην πειρατεία roms (τρελό δώρο τους έκαναν...) που κράτησαν τέτοιες κονσόλες με τις παιχνιδάρες τους ζωντανές.

Και έρχεται και συνέχεια ... βγαίνει neo geo mini, atari 2600 ήδη υπάρχουν κάποιες υλοποίησεις και άμα βγάλει κάνα gameboy επισημο η nintendo θα γίνει επίσης κόλαση. Tο virtual console στο 3DS πουλαει απίστευτα με τα παλιά παιχνίδια.

Προσωπικά δεν έχω καμία των 2, αλλά σαν casual player δεν εχω χρόνο για νέα παιχνίδια ιδιαίτερα. Έχω λοιπόν retropie για τα πάντα (nes, snes, neogeo, mame κτλ) καιτο playstation μου πιάνει σκονη.... Και στο 3ds μου παίζω τις παιχνιδάρες του gameboy και είμαι κομπλε :P

22 λεπτά πριν, kerkiraios80 είπε

Παιδιά για να μην σας πιάσουν κορόιδο: 

Raspberry pi3 50 euro με τροφοδοτικό. 

Nespi case retroflag 25 euro (AliExpress) 

2 USB Controllers nes  style, snes style ή ότι άλλο θέλετε. (10 euro) AliExpress. 

Μία micro SD  όλοι έχουμε spare, βάζετε και retropie και έχετε ένα mini nes που παίζει μέχρι παιχνίδια PlayStation 1. 

Περνάτε και το skin για να μοιάζει με το μενού του mini nes και είστε έτοιμοι. 

Pi3 + retropie είναι σαφώς πιο καλή λύση αφού καλύπτει πολλές κονσόλες ... αλλά μιλάμε για DΙΥ λύση, σετάρισμα, κατέβασμα roms κτλ μην το συγκρίνουμε. Το κοινό του mini NES θέλει plug & play λύση.

Και νομίζω τσάμπα λεφτά η nespi ... δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε ένα 8bitdo gamepad (έχω το snes, πολύ καλό) και κάνα arcade stick για τα neo geo (εκεί να δεις strikers 1945 λιώσιμο ... )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gthe είπε

Το λάθος της Nintendo με τις nostalgia consoles είναι ότι έβγαλε λίγα κομμάτια. Και συνέβη και στο mini NES και στο mini SNES, για αυτό και έγινε το πανηγύρι με τα συλλεκτικά πανάκριβα κτλ. Προφανώς πουλάνε και έχουν μόνιμη θέση στην αγορά, το nostalgia είναι ολόκληρη φιλοσοφία στην αγορά παιχνιδιών και το χρωστάνε 100% στους emulators και στην πειρατεία roms (τρελό δώρο τους έκαναν...) που κράτησαν τέτοιες κονσόλες με τις παιχνιδάρες τους ζωντανές.

Και έρχεται και συνέχεια ... βγαίνει neo geo mini, atari 2600 ήδη υπάρχουν κάποιες υλοποίησεις και άμα βγάλει κάνα gameboy επισημο η nintendo θα γίνει επίσης κόλαση. Tο virtual console στο 3DS πουλαει απίστευτα με τα παλιά παιχνίδια.

Προσωπικά δεν έχω καμία των 2, αλλά σαν casual player δεν εχω χρόνο για νέα παιχνίδια ιδιαίτερα. Έχω λοιπόν retropie για τα πάντα (nes, snes, neogeo, mame κτλ) καιτο playstation μου πιάνει σκονη.... Και στο 3ds μου παίζω τις παιχνιδάρες του gameboy και είμαι κομπλε :P

Pi3 + retropie είναι σαφώς πιο καλή λύση αφού καλύπτει πολλές κονσόλες ... αλλά μιλάμε για DΙΥ λύση, σετάρισμα, κατέβασμα roms κτλ μην το συγκρίνουμε. Το κοινό του mini NES θέλει plug & play λύση.

Και νομίζω τσάμπα λεφτά η nespi ... δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε ένα 8bitdo gamepad (έχω το snes, πολύ καλό) και κάνα arcade stick για τα neo geo (εκεί να δεις strikers 1945 λιώσιμο ... )

Συμφωνώ με αυτά που λες φίλε μου, αλλά το είπα για αυτούς που θέλουν να είναι ίδιο εμφανισιακά με το mini nes. 

Επεξ/σία από kerkiraios80
Δημοσ.
16 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

By the way το καινούριο των judas το άκουσες; 

Έτσι είναι αυτά. Θέλουν μεράκι (και βαθιές τσέπες :) ). Προσπάθησα παλιά με παρόμοιες επανακυκλοφορίες να βρω εκείνο το συναίσθημα που σου προξενούσαν ειδικά στις CRT τηλεοράσεις, αλλά δεν μου βγαίνει με τίποτα.

Μόλις χθες αγόρασα το CD του Firepower. Θα μου πεις πως είμαι μπαναλ, αλλά αυτό με τα δισκάκια και τα LPs με τα φανταστικά εξώφυλα δεν το ξεπέρασα ποτέ. Περιμένω τώρα να μου κάτσει ένα ήρεμο απόγευμα για να το απολαύσω με την ησυχία μου (πάω σούζα αυτές τις μέρες). Αν μ' αρέσει θα πάρω και το LP.

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οτι δηλαδη οσοι πανε σχολειο θα αφησουν τα κινητα τους και τις παιχνιδοκονσολες/pc για τα online παιχνιδια που παιζουν για να τρεξουν να ''λιωσουν''τα παιχνιδια του Nes??

Να γελασω τωρα ή μετα?

Το ιδανικό θα ήταν να γελούσες με το νοσταλγικό αστειάκι με αναφορά στην εποχή που πρωτοβγήκε αυτή η κονσόλα. Παναχτυπήσω ένα Nes (cafe).

Δημοσ.

Τωρα πρεπει να την πατησουν αυτοι που θα παρουν 20 να στοκαρουν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, spectaculator είπε

Έτσι είναι αυτά. Θέλουν μεράκι (και βαθιές τσέπες :) ). Προσπάθησα παλιά με παρόμοιες επανακυκλοφορίες να βρω εκείνο το συναίσθημα που σου προξενούσαν ειδικά στις CRT τηλεοράσεις, αλλά δεν μου βγαίνει με τίποτα.

Μόλις χθες αγόρασα το CD του Firepower. Θα μου πεις πως είμαι μπαναλ, αλλά αυτό με τα δισκάκια και τα LPs με τα φανταστικά εξώφυλα δεν το ξεπέρασα ποτέ. Περιμένω τώρα να μου κάτσει ένα ήρεμο απόγευμα για να το απολαύσω με την ησυχία μου (πάω σούζα αυτές τις μέρες). Αν μ' αρέσει θα πάρω και το LP.

Εννοείται σε cd.δεν σε λέω καθόλου μπαναλ.το ίδιο κάνω και σε μουσική και σε Games 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/15/2018 στις 11:09 ΠΜ, yianom είπε

Εγώ για το μόνα 2 πράγματα που χαίρομαι όσον αφορά τη επανακυκλοφορία του, είναι πως θα γίνει διαθέσιμο και πάλι σε όλους που ήθελαν να το αποκτήσουν και δεν μπόρεσαν λόγω έλειψης του και το σημαντικότερο.... πως θα επιτρέψει σε όλους που είχαν πάρει 40-50 κομμάτια και τα πουλούσαν στα διάφορα forum, eBay κλπ 400 ευρώ το ένα να δοκιμάσουν να δούν πόσα χωράει ο πάτος τους !!!

Λίγο αργά το θυμήθηκες ;P

Στο τέλος του πρώτου batch μπορούσες κυριολεκτικά να πουλήσεις κάμποσα την ημέρα με 200% και 300% κέρδος (και αυτό για τουλάχιστον ένα μήνα). Έχει περάσει ένα έτος από το τέλος (όχι του πρώτου, αλλά) του δευτερου batch. Οι τιμές έχουν πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα μήνες τώρα. (άντε να προσπαθεί με το ζόρι να βγάλει κάποιος κέρδος 10-20 ευρώ, οι περισσότεροι το γεμίζουν με roms για να πιάσουν κάτι παραπάνω).

Όσοι ήθελαν να βγάλουν, τα έβγαλαν με το παραπάνω. Τώρα αν κάποιος έχει ξεμείνει με κανένα σφραγισμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί, είναι άλλο θέμα.

Επεξ/σία από xaerialtwistx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...