xStathis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Χαίρετε. Έχω το Galaxy S5 από το '16 αλλά το lag του είναι απίστευτο. Αποκορύφωμα ήταν όταν πήρα μία λάθος στροφή στο δρόμο και είχα σταματήσει και το google maps δεν άνοιγε για 3-4 λεπτά και πατώντας το πίσω δεν πήγαινε και είχε κολλήσει όλο το κινητό. Συχνά στο messenger έχω lag στο γράψιμο. Έχω ακούσει βέβαια ότι το fb app δεν είναι ότι καλύτερο στο Android, αλλά δεν ξέρω αν μου την κάνει αυτό τη δουλειά. Θέλω να αναβαθμίσω λοιπόν λόγω λαγκ κυρίως και για άλλα μικροπράγματα, όπως το ότι η σελφι του S5 δεν μου αρέσει καθόλου. Δίνω βάση στην κάμερα και με ενδιαφέρουν και νυχτερινές λήψεις αρκετά. Μετά από συγκρίσεις με αρκετά κινητά και μπόλικα βίντεο που είδα, διαπίστωσα ότι το S8 έχει την καλύτερη κάμερα, αν εξαιρέσουμε το Google Pixel, το οποίο όμως το καινούργιο το βγάζουμε έξω λόγω τιμής. Διάβασα ότι μετά το S6 το λαγκ στα Samsung βελτιώθηκε αλλά επίσης ότι η διαχείριση μνήμης ίσως δεν είναι η καλύτερη. Δεν με πειράζει να κάνει κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω μία εφαρμογή, αρκεί να μην έχουμε κολλήματα λεπτών. Όποιος έχει S8 καιρό τώρα με ενδιαφέρε η γνώμη του και ότι άλλο έχετε να σχολιάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα τα καινούργια πάνε κροτίδα αδελφέ καμία σχέση με το s5,που και στο s5 εάν κανείς μια επαναφορά και απενεργοποιήσεις λίγο bloat και αυτό θα πηγαίνει αξιοπρεπεστατα,για να μη σου πω root recovery και μια lineage που θα σπέρνει. Από εκεί και πέρα πιστεύω το s8 θα σε αφήσει σε όλα ικανοποιημένο. Και λέω το s8 διότι αχρείαστο να είναι έχει πολλά μαγαζιά για service στην Ελλάδα μιας και τα παντρεύεσαι τα κινητά από ότι κατάλαβα. Και επε htc u11 mate 10pro έχουν επίσης φοβερές κάμερες. Για εμένα στην Ελλάδα αν μπορείς να πάρεις Samsung περνεις Samsung καθαρά λόγο υποστήριξης. Επίσης μετά Xperia xz1 Huawei p10 one plus 5t lg g6,όλα αξιοπρεστατες επιδόσεις στην κάμερα. Θα σου πούνε και άλλοι. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από georgerapp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xStathis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Είδα πολλές συγκρίσεις για τις κάμερες και την low light απόδοση του S8 δεν την έχει κανένα, πέρα του Pixel. Τα άλλα είναι πιό θορυβώδη. Βασικά ένα 1+5t με την κάμερα του S8 θα ήθελα, ή αντίστοιχα ένα Pixel πιό φτηνό. Σκέφτηκα για το Pixel το 1ο που επίσης έχει καλή κάμερα αλλά εκείνο πλησιάζει στο τέλος των αναβαθμίσεων και είναι τετραπύρηνο. Το S8 αυτή την στιγμή έχει +100 ευρώ πάνω από mi 6 και G6, αλλά είναι λίγο πιό φτηνό από 5t οπότε θέλει λίγο σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Το u11 είναι απίστευτο και το γνωρίζω καλά,βγαζεικαλύτερες στις φωτογραφίες καθώς περνει την gcam η οποία παίζει καλύτερα και από το pixel. Από εκεί και πέρα πρέπει να σκεφτείς τι κάνεις; Θα βγάλεις φωτογραφία καμια εκκλησία το βράδυ και θα ζουμαρεις μέχρι να βρεις τον θόρυβο; Είσαι δηλαδή χομπίστας; Διότι για κάποιον που δεν παλεύει με την λεπτομέρεια ΟΛΑ τα παραπάνω βγάζουν σωστό αποτέλεσμα. Πήγαινε στο s8,πάει μπάλα σε όλα έχει υποστήριξη εδώ ,έχει και από developers μετά το πέρας της εγγύησης να αρχίσεις το μαμουνιασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleosmp Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 HTC u11 να πάρεις.το s8 οκ καλό αλλά δε σκίζει.το αποτύπωμα κάνει μια στο τόσο,γρηγορο ειδικά σε σχέση με το s5 σου αλλά αργό σε σχέση με τον ανταγωνισμό,οχι τόσο καλό σήμα Wi-Fi,μέτριο ηχείο,αδυναμη μπαταρία,πισω κάμερα καλή μπροστινή όμως όχι τόσο ειδικά εμένα μετά από κάποιο καιρό μου έβγαζε θολές φωτογραφίες με πολύ άτονα χρώματα και χαμηλή ανάλυση το σέρβις της όμως από όσο ακούω είναι αξιόπιστο.Για τα κινέζικα που είδα πιο πάνω που γράφουν δε τα συνιστώ.ειχα mi6 και mate 10 pro.το mi6 δεν είχε τίποτα καλό ενώ το mate 10 pro είχε αρκετά καλή μπαταρία μόνο.η κάμερες του πάσχουν σε αλλά σημεία από υπερβολικό φωτισμό και σε αλλά σημεία από υπερβολικό σκοτάδι,αισχρη ανάλυση οθόνης,χαλια λογισμικό,μετριοτατο ηχείο και ταλαιπωρία με το service.το 5t δε το έχω δοκιμάσει ποτέ.htc u11 αξίζει καλό σήμα Wi-Fi,πολύ γρήγορο,πολυ γρηγορο αποτύπωμα,καλη ανάλυση οθόνης,αρκετα καλές και οι 2 κάμερες,ηχειο δε το συζητάω και κρατάει αρκετά η μπαταρία.για το σέρβις του δεν ξέρω αλλά δεν έχει καλές κριτικές.δηλαδη με βάση τις συσκευές που αναφέρθηκαν καλύτερη επιλογή είναι u11>s8>mate 10 pro>mi6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα