Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αίτηση στις 13/4/2018 μετά από προσφορά της vodafone για αναβάθμιση της σύνδεσής μου από adsl σε vdsl, . Από τότε περιμένω την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Δεν έχουν στείλει ούτε τον εξοπλισμό. Σε τηλεφωνικές μου επικοινωνίες μαζί τους μου αναφέρουν ένα αόριστο ''συστημικό πρόβλημα'' πάνω στο οποίο εργάζονται για τη λύση του. Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό και το μόνο που μου λένε είναι να κάνω λίγο υπομονή.  Κλείσαμε μήνα και μου φαίνεται θα περιμένω για πολύ ακόμα. Διαθεσιμότητα υπάρχει σίγουρα μιας και το έργο αναβάθμισης των καμπινών ολοκληρώθηκε πριν τα Χριστούγεννα  και μάλιστα φίλος  μου έχει vdsl από vodafone εδώ και πολύ καιρό. 
Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, divo είπε

Εχω την εντυπωση οτι αυτο μεταφραζεται: σε εχουμε στα υπόψιν και μολις μας φυγει καποιος θα δωσουμε και σε σενα. Σε διαφορετικη περιπτωση θα επρεπε να αγορασουν- νοικιασουν νεα γραμμη απο Οτε. Παγια τεχνικοι των παροχων....

Λογικα σε 10 με 15 μερες επρεπε να την ειχες.

Αυτη τη στιγμη σε ποιον εισαι; Να υποθεσω με 24αρι στη vodafon? και πληρωνεις ίσως τα ιδια ή και παραπανω με τη προσφορα που σου κανανε?

Είμαι με adsl 24αρι στη Vodafone.  Μου είχαν κάνει μια πάρα πολύ καλή προσφορά στην προηγούμενη ανανέωση συμβολαίου adsl και τώρα με 9 euro παραπάνω μου δίνουν την 50αρα. 

Επειδή δεν το γνωρίζω και καλά το αντικείμενο, γιατί πρέπει να φύγει κάποιος για να δώσουν και σε μένα; Αφού ήδη είμαι κάτοχος μιας, adsl έστω, γραμμής Vodafone δεν μπορούν να την μετατρέψουν σε vdsl?

Επεξ/σία από huey43
Δημοσ.

σε vodafone εγω 20/05/2017 έκανα την αίτηση 1/6/2017 ήρθε ο εξοπλισμός 19/06/2017 ενεργοποποιηθηκα γλίτωσα το τέλος ενεργοποιήσης και δώρο 2 πάγια 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, divo είπε

Το adsl δεν το παιρνεις απο καμπινα αλλα απο το εκαστοτε κεντρο ΑΚ που εχουν τα μηχανήματα τους μέσα. Γι αυτο και δεν εχεις 24 αλλα μεχρι 24. Για να παρεις vdsl, εαν η καμπινα ειναι αλλης εταιρειας, Θα πρεπει να αγορασουν ή νοικιασουν πορτα απο αυτον που την εχει. 

Το vdsl στη περιοχη σου ειναι απο που? απο vodafon ή απο OTE? Μαλλον απο ΟΤΕ για να μην εχεις παρει ακομα.

Κατάλαβα. Οι καμπίνες που δίνουν vdsl είναι από τον ΟΤΕ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο λοιπόν παρά να περιμένω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...