steven1arthas Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα Ήμουν κάτοχος Nexus 5x σχεδόν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του έως...σήμερα. Απολυτά ικανοποιημενος( κυρίως για το stock android ) καθώς κάλυπτε ότι ήθελα από ένα κινητό. Σήμερα δυστυχώς μπήκε σε Bootloop και ένα βήμα πιο κοντά στην αντικατασταση. Καθώς τόσα χρόνια δεν είχα ψάξει, θα ήθελα την πρόταση σας για κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ εκ τον πρότερων 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 ( βαριά 250 ) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):FB, photos, και στα Χtreme Hearstone -ακι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: min 5.2 εως 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αρκετά έως πολύ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι δε θα βάλω ποτέ δεύτερη SIM 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό ( συγνώμη ) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Εαν το stock android Υπάγεται σε αυτό, τότε ναι. θέλω Stock σαν του Nexus 5x 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; μια μέρα αν βγάζει είμαι οκ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο απο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Κυριως Skroutz 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Νεο Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από steven1arthas
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Απο οτι γραφεις φιλε μου, και ειδικοτερα αφου ερχεσαι απο stock (nexus), προτεινω στο φασμα των χρηματων σου το OP3T (one plus 3T). Το μονο που ισως σε χαλασει, ειναι οτι δεν θα το βρεις καινουριο. Ημουν κατοχος του, και του 3Τ και του 5. Απο ολες τις αποψεις ειναι οτι καλυτερο. Το λογισμικο του ειναι ενα tweaked version του stock με μονο καλα να προσφερει. (oxygenOS) Απο κατω μπορει να ακολουθησουν καποια σχολια στη προταση μου οσον αφορα τη καμερα. Προσωπικα με ειχε ικανοποιησει πληρως, αλλα επειδη υπαρχουν μερικοι που τη τρίχα τη κανουν τριχιά, δες το απο κοντα απο καποιον γνωστο σου, η καποιο παλικαρι απο δω, ωστε να σου φυγουν οποιες αμφιβολιες. Θεωρω οτι η ΟΡ θα σε ικανοποιησει απολυτα.
steven1arthas Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Απο οτι γραφεις φιλε μου, και ειδικοτερα αφου ερχεσαι απο stock (nexus), προτεινω στο φασμα των χρηματων σου το OP3T (one plus 3T). Το μονο που ισως σε χαλασει, ειναι οτι δεν θα το βρεις καινουριο. Ημουν κατοχος του, και του 3Τ και του 5. Απο ολες τις αποψεις ειναι οτι καλυτερο. Το λογισμικο του ειναι ενα tweaked version του stock με μονο καλα να προσφερει. (oxygenOS) Απο κατω μπορει να ακολουθησουν καποια σχολια στη προταση μου οσον αφορα τη καμερα. Προσωπικα με ειχε ικανοποιησει πληρως, αλλα επειδη υπαρχουν μερικοι που τη τρίχα τη κανουν τριχιά, δες το απο κοντα απο καποιον γνωστο σου, η καποιο παλικαρι απο δω, ωστε να σου φυγουν οποιες αμφιβολιες. Θεωρω οτι η ΟΡ θα σε ικανοποιησει απολυτα. Δεν είναι ότι δεν είμαι δεκτικός σε μια αλλαγή. Άπλα φοβαμαι πράγματα που έχω ακούσει και έχω δει. ΠΧ δε θέλω να πάρω κινητό και να πρέπει να του περάσω εγώ International firmware Η να είναι γεμάτο σε εφαρμογές που να μην μπορείς να βγάλεις. Διαβασα καποια πραγματα για το Xiaomi Mi A1 και μοιάζει αρκετά κοντά σε αυτά που είχα στο Nexus, Aν χρειαστεί θα πάω και σε κανονικά Smartphones .
moshelas Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Καλημέρα, είχα και εγώ το 5X (το πήρα μετα το υπέροχο nexus 5). Μου έβγαλε την πίστη με τα bootloop (3 φορές αλλαγή πλακέτας). Τελικά αποφάσισα και πήγα σε xiaomi redmi note 4. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου γιατί: α) ξόδεψα τα μισά χρήματα σε σχέση το nexus 5x. (~125 ευρώ από bangood πρίν 10 μήνες ) β) Τα nexus έγιναν πανάκριβα πλέον (βλέπε pixel κλπ) γ) Παρότι έχει android 7 , δεν με χαλάει καθόλου. Παρνει συνεχώς αναβαθμίσεις (με τον ίδιο ρυθμό του nexus). Έχει επίσης double tap , FM radio , διπλή κάρτα , παίρνει sd card κλπ δ) Έχει τεράστια μπαταρία!!! Το nexus 5x μου κράταγε λιγότερο από μια μέρα (έκλεινα τα data για να φτάσω νύχτα). Το xiaomi κρατάει ανετα 2 μέρες με τα πάντα ανοιχτά κάνοντας την ίδια χρήση. ε) Δεν μου έχει κολλήσει ποτε! (φτου φρου) Το μεγάλο αρνητικό του είναι η (πολύ) χάλια κάμερα. Το MiA1 λένε ότι έχει καλύτερη κάμερα.... 1
saruman123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, steven1arthas είπε καλησπέρα Ήμουν κάτοχος Nexus 5x σχεδόν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του έως...σήμερα. Απολυτά ικανοποιημενος( κυρίως για το stock android ) καθώς κάλυπτε ότι ήθελα από ένα κινητό. Σήμερα δυστυχώς μπήκε σε Bootloop και ένα βήμα πιο κοντά στην αντικατασταση. Καθώς τόσα χρόνια δεν είχα ψάξει, θα ήθελα την πρόταση σας για κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ εκ τον πρότερων 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 ( βαριά 250 ) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):FB, photos, και στα Χtreme Hearstone -ακι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: min 5.2 εως 5.5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αρκετά έως πολύ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι δε θα βάλω ποτέ δεύτερη SIM 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό ( συγνώμη ) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Εαν το stock android Υπάγεται σε αυτό, τότε ναι. θέλω Stock σαν του Nexus 5x 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; μια μέρα αν βγάζει είμαι οκ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο απο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Κυριως Skroutz 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Νεο Κοίτα το moto G5s Plus https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html 1
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Φιλε μου. Δεν θα βρεις καλυτερο του ΟΡ. Ειναι οτι πιο κοντα σε vanila. Δεν θα το μετανοιωσεις. Δες το απο κοντα. Δες και συγκριτικα στο youtube.
steven1arthas Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Φιλε μου. Δεν θα βρεις καλυτερο του ΟΡ. Ειναι οτι πιο κοντα σε vanila. Δεν θα το μετανοιωσεις. Δες το απο κοντα. Δες και συγκριτικα στο youtube. Το κακό είναι πως θέλω κουτιού. Είδα και την πρόταση του Saruman και το σκέφτομαι. Γιατί πρέπει να επιλέξω σήμερα.
saruman123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, steven1arthas είπε Το κακό είναι πως θέλω κουτιού. Είδα και την πρόταση του Saruman και το σκέφτομαι. Γιατί πρέπει να επιλέξω σήμερα. Κοίτα, σίγουρα με τα χαρακτηριστικά του Nexus δεν θα βρεις. Αλλά να ξέρεις το Moto έχει και αυτό stock android και εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Το Mi A1 ναι μεν έχει stock αλλά όχι επίσημη αντιπροσωπεία. Εκτός και αν το πάρεις από επίσημο διανομέα που εκεί πάει 50€+. 1
steven1arthas Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 da 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Κοίτα, σίγουρα με τα χαρακτηριστικά του Nexus δεν θα βρεις. Αλλά να ξέρεις το Moto έχει και αυτό stock android και εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Το Mi A1 ναι μεν έχει stock αλλά όχι επίσημη αντιπροσωπεία. Εκτός και αν το πάρεις από επίσημο διανομέα που εκεί πάει 50€+. Αυτό σκέφτομαι την εγγύηση. Δε νομίζω το Random Σκρουτζομάγαζο να δίνει κάτι κοντά σε εγγύηση. Οπότε μάλλον τελικά στην πρόταση σου θα πάω. Εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι και εκτός stock ( ας κάνουμε την καρδιά μας πέτρα )
saruman123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, steven1arthas είπε da Αυτό σκέφτομαι την εγγύηση. Δε νομίζω το Random Σκρουτζομάγαζο να δίνει κάτι κοντά σε εγγύηση. Οπότε μάλλον τελικά στην πρόταση σου θα πάω. Εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι και εκτός stock ( ας κάνουμε την καρδιά μας πέτρα ) Αν μπορείς να βάλεις αλλά 30€ και πας σε 5.7 τότε σου λέω με κλειστά μάτια το htc u ultra και εκεί θα ξεχάσεις και το Nexus.... https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html
petran91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εγώ να προτείνω και της προσφοράς:| 5.9 ίντσες όμως με αναλογία 18:9 που "5.5φέρνει". Καινούριο και με καθαρό λειτουργικό!
saruman123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, petran91 είπε Εγώ να προτείνω και της προσφοράς:| 5.9 ίντσες όμως με αναλογία 18:9 που "5.5φέρνει". Καινούριο και με καθαρό λειτουργικό! Καλό δεν λέω,αλλά είναι από έξω και είναι 5.9. Εγώ του πρότεινα ένα από εδώ που το θέλει άμεσα και λίγο πιο κοντά στις 5.5 που θέλει.
petran91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καλό δεν λέω,αλλά είναι από έξω και είναι 5.9. Εγώ του πρότεινα ένα από εδώ που το θέλει άμεσα και λίγο πιο κοντά στις 5.5 που θέλει. Ναι έχει οθόνη πιο κοντά στις 5.5 ιντσες αλλά είναι αισθητά μεγαλύτερο από το g6 plus που έχει και μεγαλύτερη οθόνη. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8519&idPhone2=9001 Επίσης εγγύηση amazon πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε ελληνική. Τώρα αν το βιάζεται, πάσο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από petran91
saruman123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Νοκια 6(2018) Με πολύ χειρότερη κάμερα από το Nexus 5X.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα