Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα την γνώμη σας αν και εψαξα για αντιστοιχο προβλημα.Εχω ενα λαπτοπ toshiba P770-111το ειχα αγορασει το 2012 ειναι δηλαδή 6 ετων ,γενικα ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα θεμα απο τις επιδόσεις του ,τελευταια ενω δουλευει σβήνει .Εβαλα ενα προγραμμα και παρατηρησα βαράει ο επεξεργαστης 90+ βαθμους.Πιστευω να θελει αλλαγη παστας και γενικα εναν καθαρισμο.Αν μπορειτε να μ πειτε ρην γνωμη σας.

IMG-20d2ea44211fbb483c744fc2f3dcc6b6-V.jpg

Δημοσ.

Σε λίγο θα εκτοξευθεί , διάβασε εδώ τι λέει το άλογο

https://www.adslgr.com/forum/threads/240678-Θερμοαγώγιμη-Πάστα?p=2409912#post2409912

με τι είναι καλύτερο να το καθαρίσεις , δες κι εδώ

για πάστα , αν το λύσεις δες και το ανεμιστηράκι εαν δουλεύει καλά , δες αυτό 

https://www.youtube.com/watch?v=zablv1vS1CI

για το πως ανοίγει B)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ctenidane90 είπε

Γεια σας παιδια θα ηθελα την γνώμη σας αν και εψαξα για αντιστοιχο προβλημα.Εχω ενα λαπτοπ toshiba P770-111το ειχα αγορασει το 2012 ειναι δηλαδή 6 ετων ,γενικα ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα θεμα απο τις επιδόσεις του ,τελευταια ενω δουλευει σβήνει .Εβαλα ενα προγραμμα και παρατηρησα βαράει ο επεξεργαστης 90+ βαθμους.Πιστευω να θελει αλλαγη παστας και γενικα εναν καθαρισμο.Αν μπορειτε να μ πειτε ρην γνωμη σας.

IMG-20d2ea44211fbb483c744fc2f3dcc6b6-V.jpg

Φίλε μου το βασικό σου πρόβλημα δεν είναι η θερμοαγώγιμη πάστα αλλά ο καθαρισμός του συστήματος  ψύξης, που πιθανότατα θα έχει φρακάρει από συσσωρευμένη σκόνη και δεν θα αφήνει καμία δίοδο για το ρεύμα αέρα που δημιουργεί ο ανεμιστήρας του συστήματος ψύξης προς τα έξω. Φυσικά καλά είναι, μια που θα ανοιχτεί για να καθαριστεί, να αλλαχτεί και η θερμοαγώγιμη πάστα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ Arctic MX-2. Ρίξε μια ματιά κι εδώ , αν και έχω συναντήσει και πολύ χειρότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε καλησπερα .ειχες δικαιο τελικα μεχρι στιγμης δλδ :) .Το ανοιξα και ειχε σκονη εβαλα και παστα μια τι thermaltake που ειχα πεταμενη στο συρταρι και τωρα παιζει σε 60-75 βαθμους

20 λεπτά πριν, ctenidane90 είπε

Φιλε καλησπερα .ειχες δικαιο τελικα μεχρι στιγμης δλδ :) .Το ανοιξα και ειχε σκονη εβαλα και παστα μια τι thermaltake που ειχα πεταμενη στο συρταρι και τωρα παιζει σε 60-75 βαθμους

g.png

Δημοσ.

Για να ελαχιστοποιήσεις τη συσσώρευση σκόνης, με την πάροδο του χρόνου (γιατί για να απαλλαγείς απ' αυτήν δύσκολο), έχε μόνιμα το laptop πάνω σε βάση και απέφευγε να  το τοποθετείς σε υφασμάτινες  επιφάνειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...