Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε:350-450 (οχι αυστηρά)
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Instagram,netflix,youtube,facebook αντε και κανα hearthstone
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5+
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Oσο μικρότερο bezel γίνεται
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Κυρίως
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;Οχι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Ισως,όχι απαραίτητα
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Να βγάζει τουλάχιστον μέρα με μέτρια προς υψηλή χρήση
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Κυρίως Ελλάδα,άντε και κανα αμαζον
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Και τα 2

Επεξ/σία από Blein
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

Σε αυτά τα λεφτά το Samsung Galaxy S8 πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή 

Κυρίως αυτό σκεφτόμουν αλλά ήθελα να ακούσω και καμία ακόμα άποψη μήπως μου έχει ξεφύγει κανένα κινητό

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Blein είπε

Κυρίως αυτό σκεφτόμουν αλλά ήθελα να ακούσω και καμία ακόμα άποψη μήπως μου έχει ξεφύγει κανένα κινητό

Υπάρχει και το Oneplus 5T άλλα πιστεύω πως το S8 είναι λίγο καλύτερο 

Δημοσ.

Επίσης htc u11 με απίστευτη απόδοση κάμερας.

Αλλά η Sammy έχει ποίο μεγάλη υποστήριξη από πλευράς service σε σχέση με την htc που έχει την arvato μόνο.

Εάν έδινα πολλά χρήματα την υποστήριξη θα την μετρούσα σαν ένα +.

Δημοσ.
Στις 5/15/2018 στις 8:09 ΠΜ, georgerapp είπε

Επίσης htc u11 με απίστευτη απόδοση κάμερας.

Αλλά η Sammy έχει ποίο μεγάλη υποστήριξη από πλευράς service σε σχέση με την htc που έχει την arvato μόνο.

Εάν έδινα πολλά χρήματα την υποστήριξη θα την μετρούσα σαν ένα +.

Για να πω την αλήθεια,το u11 το είχα δεί αλλα απο reviews που έχω διαβάσει, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το s8 όταν μιλάμε για ίδια τιμή.Όταν πρωτοβγήκαν,με την προοπτική ότι ήταν πιο φθηνό το u11 απο το s8 με πολύ κοντινά specs,θα ήταν λογική αγορά.Τώρα δεν είναι ότι το έχω δεί απο κοντά ποτέ για να κρίνω σαν χρήστης,οπότε μπορεί να λέω και χαζομάρες.

Δημοσ.

Όχι ούτε εγώ το έχω, αλλά έχω δει πολλά δείγματα σε διπλανό φόρουμ σε τοπικ φωτογραφίας και φίλε μου σκοτώνει,με το hdr+ δε της Google cam βγάζει κάτι βραδυνές που μένεις μ@κ@κ@ς κυριολεκτικά.

Εγώ παρόλα αυτά σου είπα ότι όταν δίνουμε κάποια σεβαστά χρήματα καλό είναι να υπάρχει και ένα στέρεο backup και η Sammy έχει πολλά μαγαζιά με καλές κριτικές Αθήνα,από την άλλη η htc έχει μια arvato η οποία από ότι διάβασα το στέλνει στην αντιπροσωπεία Ιταλία για επισκευή.

Οπότε;

Το έχω πει ότι εάν στο εύρος τιμής μου παίζει Samsung χωρίς να υπολείπεται σημαντικά από το άλλο brand τότε θα πάω Samsung για τον παραπάνω λόγο.

Δημοσ.

Επειδή είχα το s8 και τώρα έχω το u11 plus το οποίο είναι παρόμοιο με το u11 με ελάχιστες διαφορές,εχω να πω πως το u11 plus απλά καλύτερο σε όλα.πολυ πιο δυνατη μπαταρία το s8 έχει πολύ αδύναμη μπαταρία,πολυ πιο γρήγορο και το s8 είναι γρήγορο αλλά με τίποτα σαν το u11,καλυτερες κάμερες ειδικά η μπροστινή τα Samsung όλα έχουν θέμα με τη μπροστινή κάμερα, καλύτερο σήμα Wi-Fi και το δαχτυλάκι απότυπωμα πολύ πιο γρήγορο και λειτουργεί πάντα σε αντίθεση με το s8 που λειτουργούσε μια στο τόσο.Για το service δε ξέρω όμως σαν κινητά πολύ καλύτερο το u11.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...