γροσερισοπ Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα δεν εχω κανει καπια παραγγελια
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μην τα ανοίγεις καν, άμεση διαγραφή. Εμένα μου έχουν έρθει κάτι από fedex κάποιες φορές, δεν ασχολήθηκα καθόλου.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 43 minutes ago, γροσερισοπ said: πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα δεν εχω κανει καπια παραγγελια απειρα τετοια scam.απο paypal,τραπεζες,dhl courrier,ups courrier.συνηθως μεταφραση χαλια links σε ακυρα sites κτλ ως δια μαγειας πας να δεις τι ειναι και θα σου ανοιξει κανα site να ζηταει στοιχεια καρταςκτλ 1
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 14 minutes ago, poulinos said: απειρα τετοια scam.απο paypal,τραπεζες,dhl courrier,ups courrier.συνηθως μεταφραση χαλια links σε ακυρα sites κτλ ως δια μαγειας πας να δεις τι ειναι και θα σου ανοιξει κανα site να ζηταει στοιχεια καρταςκτλ εταιρία παντως υπαρχει στις φιλιπινες τους εστειλα ενα μειλ μέσω του σαιτ τους. απο το μειλ δεν ανοιξα τίποτα.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 hour ago, γροσερισοπ said: εταιρία παντως υπαρχει στις φιλιπινες τους εστειλα ενα μειλ μέσω του σαιτ τους. απο το μειλ δεν ανοιξα τίποτα. α.και να ανοιξεις το mail δεν εχεις θεμα.παντα.υπαρχει η εταιρεια που λενε.πχ σου ερχεται email οτι παρατηρηθηκε παραξενη συμπεριφορα στο paypal σου που μπορει να εχεις.εσυ λες η σελιδα μοιαζει με paypal.κανεις κλικ σε παει σε ιδια σελιδα με του paypal αλλα σε αλλο site.αντι πχ για www.paypal.com μπορει να ειναι www.paypalg.com .και εκει σου λενε βαλε τα στοιχεια σου δηθεν να τσεκαρεις τι εγινε για να σου παρουν τα στοιχεια.οι εταιρειες ειναι παντα υπαρκτες απλα καποιος προσπαθει να σε κανει να μπερδευτεις με την δικια του σελιδα που ειναι ιδια και να βαλεις τα στοιχεια.αν στειλεις οπως εκανες στην μαμα εταιρεια θα σου πει οτι scam οπως κατα καιρους βγαινουν ανακοινωσεις και για τις τραπεζες.πολυς κοσμος την εχει πατησει 4
johnieXoX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά, έλαβα το παρακάτω e-mail Χαιρετισμούς Αγαπημένη μου, Είμαι η Caroline Saiyed. από την Ακτή του Ελεφαντοστού, Είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας για επιχειρηματικό εγχείρημα το οποίο σκοπεύω να ιδρύσω στη χώρα σας. Παρακαλώ δεχθείτε τη συγνώμη μου για τις δυσκολίες οποιουδήποτε είδους αυτό το Mail μπορεί να σας κοστίσει. Αν και δεν είχα συναντηθεί πριν από μένα, πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να διακινδυνεύσει, εμπιστευόμενος σε κάποιον που θα πετύχει μερικές φορές στη ζωή. Υπάρχει αυτό το τεράστιο ποσό που έχω 6,5 εκατομμύρια δολάρια (έξι εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών) τα οποία κληρονομώ από τον πατέρα μου, πριν δολοφονηθεί από την επαναστατική δύναμη της κυβέρνησης της χώρας μας στην επιστροφή του από επαγγελματικό ταξίδι από την Ολλανδία . Τώρα αποφάσισα να επενδύσουν αυτά τα χρήματα στη χώρα σας ή οπουδήποτε αρκετά ασφαλής έξω από τη χώρα για λόγους ασφαλείας Θέλω να με βοηθήσετε να μεταφέρω αυτό το ταμείο στη χώρα σας για επενδυτικούς σκοπούς και ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για τη βοήθεια φιλανθρωπίας και χήρα στην περιοχή σας. Αν μπορείτε να μου βοηθήσετε, θα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρω 20% του συνολικού ταμείου. Θα περιμένω να σας ακούσω σύντομα. Επέκταση θερμά τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένειά σας Ειλικρινά δικός σας Μις Caroline Saiyed Έχετε καμιά ιδέα για επένδυση να βοηθήσουμε την καρολίνα? 😛
txcellas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ μόνο νιγηριανους βοηθάω! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από txcellas
cumulus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, johnieXoX είπε Παιδιά, έλαβα το παρακάτω e-mail Χαιρετισμούς Αγαπημένη μου, Είμαι η Caroline Saiyed. από την Ακτή του Ελεφαντοστού, Είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας για επιχειρηματικό εγχείρημα το οποίο σκοπεύω να ιδρύσω στη χώρα σας. Παρακαλώ δεχθείτε τη συγνώμη μου για τις δυσκολίες οποιουδήποτε είδους αυτό το Mail μπορεί να σας κοστίσει. Αν και δεν είχα συναντηθεί πριν από μένα, πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να διακινδυνεύσει, εμπιστευόμενος σε κάποιον που θα πετύχει μερικές φορές στη ζωή. Υπάρχει αυτό το τεράστιο ποσό που έχω 6,5 εκατομμύρια δολάρια (έξι εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών) τα οποία κληρονομώ από τον πατέρα μου, πριν δολοφονηθεί από την επαναστατική δύναμη της κυβέρνησης της χώρας μας στην επιστροφή του από επαγγελματικό ταξίδι από την Ολλανδία . Τώρα αποφάσισα να επενδύσουν αυτά τα χρήματα στη χώρα σας ή οπουδήποτε αρκετά ασφαλής έξω από τη χώρα για λόγους ασφαλείας Θέλω να με βοηθήσετε να μεταφέρω αυτό το ταμείο στη χώρα σας για επενδυτικούς σκοπούς και ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για τη βοήθεια φιλανθρωπίας και χήρα στην περιοχή σας. Αν μπορείτε να μου βοηθήσετε, θα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρω 20% του συνολικού ταμείου. Θα περιμένω να σας ακούσω σύντομα. Επέκταση θερμά τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένειά σας Ειλικρινά δικός σας Μις Caroline Saiyed Έχετε καμιά ιδέα για επένδυση να βοηθήσουμε την καρολίνα? 😛 Για να βοηθησω θελω φωτογραφια της Καλορινας
k_w_t Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, johnieXoX είπε Παιδιά, έλαβα το παρακάτω e-mail Χαιρετισμούς Αγαπημένη μου, Είμαι η Caroline Saiyed. από την Ακτή του Ελεφαντοστού, Είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας για επιχειρηματικό εγχείρημα το οποίο σκοπεύω να ιδρύσω στη χώρα σας. Παρακαλώ δεχθείτε τη συγνώμη μου για τις δυσκολίες οποιουδήποτε είδους αυτό το Mail μπορεί να σας κοστίσει. Αν και δεν είχα συναντηθεί πριν από μένα, πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να διακινδυνεύσει, εμπιστευόμενος σε κάποιον που θα πετύχει μερικές φορές στη ζωή. Υπάρχει αυτό το τεράστιο ποσό που έχω 6,5 εκατομμύρια δολάρια (έξι εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών) τα οποία κληρονομώ από τον πατέρα μου, πριν δολοφονηθεί από την επαναστατική δύναμη της κυβέρνησης της χώρας μας στην επιστροφή του από επαγγελματικό ταξίδι από την Ολλανδία . Τώρα αποφάσισα να επενδύσουν αυτά τα χρήματα στη χώρα σας ή οπουδήποτε αρκετά ασφαλής έξω από τη χώρα για λόγους ασφαλείας Θέλω να με βοηθήσετε να μεταφέρω αυτό το ταμείο στη χώρα σας για επενδυτικούς σκοπούς και ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για τη βοήθεια φιλανθρωπίας και χήρα στην περιοχή σας. Αν μπορείτε να μου βοηθήσετε, θα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρω 20% του συνολικού ταμείου. Θα περιμένω να σας ακούσω σύντομα. Επέκταση θερμά τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένειά σας Ειλικρινά δικός σας Μις Caroline Saiyed Έχετε καμιά ιδέα για επένδυση να βοηθήσουμε την καρολίνα? 😛 Εχω ενα αδειο λογαριασμο με 0€ να της τον δωσουμε να γελασουμε.. ?
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 On 01/11/2019 at 19:47, k_w_t said: Εχω ενα αδειο λογαριασμο με 0€ να της τον δωσουμε να γελασουμε.. ? το γελιο ειναι οτι δινουν και κατι τεραστια ποσα.οχι 100.000 200.000 .αλλα 1 εκατομμυριο.6 εκατομμυρια.μα τοσο large
panosno1com Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/11/2019 στις 4:51 ΜΜ, johnieXoX είπε Παιδιά, έλαβα το παρακάτω e-mail Χαιρετισμούς Αγαπημένη μου, Είμαι η Caroline Saiyed. από την Ακτή του Ελεφαντοστού, Είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας για επιχειρηματικό εγχείρημα το οποίο σκοπεύω να ιδρύσω στη χώρα σας. Παρακαλώ δεχθείτε τη συγνώμη μου για τις δυσκολίες οποιουδήποτε είδους αυτό το Mail μπορεί να σας κοστίσει. Αν και δεν είχα συναντηθεί πριν από μένα, πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να διακινδυνεύσει, εμπιστευόμενος σε κάποιον που θα πετύχει μερικές φορές στη ζωή. Υπάρχει αυτό το τεράστιο ποσό που έχω 6,5 εκατομμύρια δολάρια (έξι εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών) τα οποία κληρονομώ από τον πατέρα μου, πριν δολοφονηθεί από την επαναστατική δύναμη της κυβέρνησης της χώρας μας στην επιστροφή του από επαγγελματικό ταξίδι από την Ολλανδία . Τώρα αποφάσισα να επενδύσουν αυτά τα χρήματα στη χώρα σας ή οπουδήποτε αρκετά ασφαλής έξω από τη χώρα για λόγους ασφαλείας Θέλω να με βοηθήσετε να μεταφέρω αυτό το ταμείο στη χώρα σας για επενδυτικούς σκοπούς και ένα μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για τη βοήθεια φιλανθρωπίας και χήρα στην περιοχή σας. Αν μπορείτε να μου βοηθήσετε, θα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρω 20% του συνολικού ταμείου. Θα περιμένω να σας ακούσω σύντομα. Επέκταση θερμά τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένειά σας Ειλικρινά δικός σας Μις Caroline Saiyed Έχετε καμιά ιδέα για επένδυση να βοηθήσουμε την καρολίνα? 😛 να ανοιξουμε εταιρια με ρύζι θα ελεγα. το ρυζι της yaya καρολινας με toure πατατας Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από panosno1com
johnieXoX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μετά την Caroline, έχουμε νέο e-mail από την καπετάνιο λοχαγό Χάνα, αν κρίνω από το χρώμα της στολής και τα τρία αστέρια στον ώμο. ντάξει, λάθος του translate.. το captain μεταφράζεται και καπετάνιος και λοχαγός.. (επισυνάπτεται φώτο της λοχαγού) Επίσης, επισυνάπτεται και φώτο από τα χρήματα.. μιλάει με αποδείξεις η λοχαγός.. Γεια σου αγαπητέ, Χαιρετισμός σε σας, σας παρακαλώ να είστε συνεργάτης μου στην επιχείρηση. Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί σας επιλέγω ή να εμπιστευτείτε ένα ευαίσθητο θέμα όπως αυτό στη φροντίδα ενός ξένου, Τα ονόματά μου είναι ο καπετάνιος Hannah Winter, ένας βρετανικός στρατός. Είμαι ανατεθεί σε 782η Ταξιαρχία Υποβοήθησης Ταξιαρχίας, 4η Ομάδα Καταπολέμησης Ταξιαρχίας, 82η Αεροπορική Διαίρεση [3]. Ζητώ τη βοήθειά σας για να εκκενώσετε το ποσό των $7,500,000,00 δολαρίων (Seven Million, Πεντακοσίων Χιλιάδων Αμερικανικών Δολαρίων) όσο μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα είναι ασφαλές στη φροντίδα σας μέχρι να ολοκληρώσω την υπηρεσία μου εδώ στο Αφγανιστάν. ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Εγώ και ορισμένοι άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι έκανα κάποια συμφωνία για την πετρελαϊκή επιχείρηση εκεί μέσα στο Ιράκ με την (CNOOC) πριν από την έξοδο στο Ιράκ στο Αφγανιστάν, η οποία έφτασε τα $132 εκατομμύρια δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών. Το μερίδιο μου ήταν $7,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ που είναι το προσωπικό μου μερίδιο της συμφωνίας, λόγω του καθεστώτος μου ως Βρετανός καπετάνιος, δεν μπορώ να μεταφέρω αυτά τα τεράστια ποσά στο λογαριασμό μου στο Λονδίνο, για να αποφύγω περαιτέρω ανάκριση ή να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε είδος της δοκιμασίας από τη βρετανική κυβέρνηση και έχω συσκευάσει το δικό μου μερίδιο σε ένα κουτί αποστολής και να καταθέσω το κιβώτιο αποστολής με μια αξιόπιστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για να το διατηρήσω μαζί μου εδώ, βοήθεια από μια γερμανική επαφή που εργάζεται με τον ΟΗΕ εδώ (το γραφείο του απολαμβάνει κάποια ασυλία) Ήμουν σε θέση να βγάλω το πακέτο σε μια ασφαλή τοποθεσία εξ ολοκλήρου έξω από το σημείο του προβλήματος. Έχω καταθέσει το κουτί αποστολής ως οικογενειακό θησαυρό. Αυτό θα με ενθάρρυνε να στείλω περισσότερες πληροφορίες για να προχωρήσουμε. Θα σας δώσω τις σχετικές λεπτομέρειες και θα ξεκινήσω αυτή τη διαδικασία για να λάβω το κουτί αποστολής από την εταιρεία ταχυμεταφορών ασφαλείας στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να λάβω το ταμείο και να με βοηθήσετε να επενδύσω το ταμείο σε μια κερδοφόρα επιχείρηση στη χώρα σας. παρακαλώ Μην προδώσετε την εμπιστοσύνη μου. Εάν θέλετε να προχωρήσετε με αυτό, παρακαλώ επιστρέψτε σε μένα, ώστε να προχωρήσουμε. Σας έδωσα ένα αντίγραφο της φωτογραφίας μου και τα χρήματα σε ένα κουτί. Περιμένω την απάντησή σας, έχετε μια ωραία μέρα και φροντίζετε τον εαυτό σας. Με απόλυτη ικανοποίηση, Καπετάνιος Χάνα.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, johnieXoX said: Μετά την Caroline, έχουμε νέο e-mail από την καπετάνιο λοχαγό Χάνα, αν κρίνω από το χρώμα της στολής και τα τρία αστέρια στον ώμο. ντάξει, λάθος του translate.. το captain μεταφράζεται και καπετάνιος και λοχαγός.. (επισυνάπτεται φώτο της λοχαγού) Επίσης, επισυνάπτεται και φώτο από τα χρήματα.. μιλάει με αποδείξεις η λοχαγός.. Γεια σου αγαπητέ, Χαιρετισμός σε σας, σας παρακαλώ να είστε συνεργάτης μου στην επιχείρηση. Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί σας επιλέγω ή να εμπιστευτείτε ένα ευαίσθητο θέμα όπως αυτό στη φροντίδα ενός ξένου, Τα ονόματά μου είναι ο καπετάνιος Hannah Winter, ένας βρετανικός στρατός. Είμαι ανατεθεί σε 782η Ταξιαρχία Υποβοήθησης Ταξιαρχίας, 4η Ομάδα Καταπολέμησης Ταξιαρχίας, 82η Αεροπορική Διαίρεση [3]. Ζητώ τη βοήθειά σας για να εκκενώσετε το ποσό των $7,500,000,00 δολαρίων (Seven Million, Πεντακοσίων Χιλιάδων Αμερικανικών Δολαρίων) όσο μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα είναι ασφαλές στη φροντίδα σας μέχρι να ολοκληρώσω την υπηρεσία μου εδώ στο Αφγανιστάν. ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Εγώ και ορισμένοι άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι έκανα κάποια συμφωνία για την πετρελαϊκή επιχείρηση εκεί μέσα στο Ιράκ με την (CNOOC) πριν από την έξοδο στο Ιράκ στο Αφγανιστάν, η οποία έφτασε τα $132 εκατομμύρια δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών. Το μερίδιο μου ήταν $7,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ που είναι το προσωπικό μου μερίδιο της συμφωνίας, λόγω του καθεστώτος μου ως Βρετανός καπετάνιος, δεν μπορώ να μεταφέρω αυτά τα τεράστια ποσά στο λογαριασμό μου στο Λονδίνο, για να αποφύγω περαιτέρω ανάκριση ή να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε είδος της δοκιμασίας από τη βρετανική κυβέρνηση και έχω συσκευάσει το δικό μου μερίδιο σε ένα κουτί αποστολής και να καταθέσω το κιβώτιο αποστολής με μια αξιόπιστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για να το διατηρήσω μαζί μου εδώ, βοήθεια από μια γερμανική επαφή που εργάζεται με τον ΟΗΕ εδώ (το γραφείο του απολαμβάνει κάποια ασυλία) Ήμουν σε θέση να βγάλω το πακέτο σε μια ασφαλή τοποθεσία εξ ολοκλήρου έξω από το σημείο του προβλήματος. Έχω καταθέσει το κουτί αποστολής ως οικογενειακό θησαυρό. Αυτό θα με ενθάρρυνε να στείλω περισσότερες πληροφορίες για να προχωρήσουμε. Θα σας δώσω τις σχετικές λεπτομέρειες και θα ξεκινήσω αυτή τη διαδικασία για να λάβω το κουτί αποστολής από την εταιρεία ταχυμεταφορών ασφαλείας στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να λάβω το ταμείο και να με βοηθήσετε να επενδύσω το ταμείο σε μια κερδοφόρα επιχείρηση στη χώρα σας. παρακαλώ Μην προδώσετε την εμπιστοσύνη μου. Εάν θέλετε να προχωρήσετε με αυτό, παρακαλώ επιστρέψτε σε μένα, ώστε να προχωρήσουμε. Σας έδωσα ένα αντίγραφο της φωτογραφίας μου και τα χρήματα σε ένα κουτί. Περιμένω την απάντησή σας, έχετε μια ωραία μέρα και φροντίζετε τον εαυτό σας. Με απόλυτη ικανοποίηση, Καπετάνιος Χάνα. Καποιος που να δινει λιγα δεν υπαρχει?ειναι πολλα τα 7,5 μυρια.βαριεμαι να ασχοληθω.θα γεμισουν πολλες σακουλες και ποιος καθεται τωρα να τα χαριζει σε αλλους. πολυ φαντασια παντως .
corsair04 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα Επαναφέρω το θέμα γιατί το τελευταίο διάστημα (δεκαπέντε μέρες κοντά) δέχομαι 10 phishing email κάθε μέρα προσποιούμενοι διαφόρους οργανισμούς και εταιρείες (Amazon, PayPal ,eBay, FedEx και τις τελευταίες μέρες κατά δεκάδες από LinkedIn) Ο email λογαριασμός είναι στο cosmotemail ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα