Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 minutes ago, BorrowedTime said:

Αυτό που προσφέρει το Drive ειναι το οικοσυστημα της Google.

Και συμφωνώ. Απλά λέω πάλι, τα 15GB που δίνει δωρεάν, μου κάνουν. Γιατί να πληρώσω παραπάνω; Έχω κι έτσι το οικοσύστημά της.

Anyway, δε διαφωνώ κάπου, απλά διευκρινίζω κι εξηγώ γιατί εγώ πχ, δεν το επιλέγω. Ίσως κάποιοι ταυτιστούν με τις δικές μου ανάγκες, ίσως όχι.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, slk200gr είπε

επειδη ποτε δεν εβγαζα ακρη με τα cloud ειναι κανενα που να εχει εφαρμογη με ευκολο περιβαλλον ,να ειναι και για android αλλα και για windows και να συγχρονιζει φακελους σε διαφορες συσκευες (τηλεφωνο-ταμπλετ-επιτραπεζιο?)

Το Dropbox το κάνει. Το χρησιμοποιώ καθημερινά σε λάπτοπ-desktop και κινητό. Συγχρονίζεις ό,τι θες, αν έχεις θέμα ασφαλείας βάζεις και δαχτυλικό αποτύπωμα στο κινητό.

Στα windows απλά το κατεβάζεις και λειτουργεί σαν ένας φάκελος στον υπολογιστή σου, ό,τι αλλαγή κάνεις εκεί συγχρονίζει μετά, αλλιώς το χειρίζεσαι από το σάιτ (προτιμώ το πρώτο προσωπικά).

Απλά με τα διάφορα κόλπα έχω φτάσει στα 9,8GB και μου είναι οριακά. Δεν το χρησιμοποιώ για ταινίες και άλλα τέτοια, το χρησιμοποιώ για δουλειά αλλά είμαι στο όριο. Δυστυχώς δεν έχει κάποιο φτηνό σχετικά μικρό πακέτο.

Γι' αυτό κι η πρόταση της Google φαίνεται αρκετά καλή από οικονομική πλευρά συν το πλεονέκτημα ότι είναι στο οικοσύστημά της.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο ποστ.

Προτιμώ το dropbox από το drive και το χρησιμοποιώ κατά βάση για τη δουλειά μου.

Αλλά το μικρό free πακέτο (το έχω φτάσει στα 11GB) είναι οριακό... Πριν κάποιους μήνες είχα στείλει στο support τους ότι ευχαρίστως θα αγόραζα μια συνδρομή 100GB/μήνα για 2€ αλλά μου είχαν απαντήσει ότι δεν προβλέπουν κάτι τέτοιο και με παρέπεμψαν στα υπάρχοντα πακέτα τους. Ίσως τώρα με την κίνηση της Google να το ξανασκεφτούν...

Δημοσ.

Με τα σημερινά δεδομένα, το value for money του onedrive είναι ασυναγώνιστο.

Εξαιρετικό value for money είναι και το Google Play Music που συμπεριλαμβάνει hosting 50.000 δικών σου τραγουδιών. Ειδικά μόλις φέρει και το Youtube RED στην Ελλάδα θα είναι εξαιρετική επιλογή διασκέδασης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ γιατί δεν τα βλέπω τα νέα πακέτα; Μήπως δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα για την Ελλάδα;

Επίσης, κάνει sync με όλες τις συσκευές όπως το Dropbox;

Επεξ/σία από sarisn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/5/2018 στις 6:13 ΜΜ, BorrowedTime είπε

ΥΓ. Συμφωνώ με ενα σχολιο παρπανω. Ο κύριος λόγος να εχω cloud ειναι για να γλιτώσω χώρο στο δισκο. Αν ειναι να εχω 100.000 τραγούδια στο Google Music και να τα εχω και στο δισκο τότε ποιος ο λογος να τα εχω online;

Είναι στο χέρι σου να έχεις σε τοπικό δίσκο τα τραγούδια σου αλλά ακόμα και να τα έχεις για την ασφάλεια των αρχείων σου καλό είναι το cloud μέχρι να αντικατασταθεί με κάποια νεότερη τεχνολογία decentralized βλέπε filecoin Fog cloud IPFS

17 ώρες πριν, sarisn είπε

Εγώ γιατί δεν τα βλέπω τα νέα πακέτα; Μήπως δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα για την Ελλάδα;

Επίσης, κάνει sync με όλες τις συσκευές όπως το Dropbox;

Όταν θα έχουν ενεργοποιηθεί https://one.google.com/getupdates με το λογαριασμό σου

Επεξ/σία από thepoint
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...