Mr Chill Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Καλησπερα , εχω θεμα με το συστημα της μητερας μου ,Ειναι ενα παλιο 775 συστημα με e8400 4gb Ram Και μια παλια asus gpu . To κουτι παιρνει μπρος κανονικα αλλα δεν δινει σημα στην οθονη , δοκιμασα να αλλαξω θεσεις στις RAM χωρις αποτελεσμα, δοκιμασα διαφορετικο CPU , GPU σκληρο, διαφορετικες RAM επισης. Της μητρικης το λαμπακι αναβει πρασινο κανονικα, χωρις να εχει προβλημα στην συνδεσμολογια αλλα νομιζω πως το προβλημα ειναι καθαρα απο την μητρικη (asus p5q original, οχι ιδιαιτερα ζορισμενη). Εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε? Αξιζει να κρατησω αυτο το συστημα η να κανω μια αναβαθμιση η ισως αγορα καινουριου με οσο χαμηλοτερο κοστος γινεται για δουλειες γραφειου κλπ. Ευχαριστω εκ των προτερων.
sstratos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Mr Chill είπε Αξιζει να κρατησω αυτο το συστημα η να κανω μια αναβαθμιση η ισως αγορα καινουριου με οσο χαμηλοτερο κοστος γινεται για δουλειες γραφειου κλπ. Ευχαριστω εκ των προτερων. Μαλλον μητρική είναι , αν και καλό θα είναι να δοκιμάσεις τα εξαρτήματα σου σε άλλον υπολογιστή. Μπορεί και το τροφοδοτικό. Τα φανακια γυρίζουν για 1-2 δευτ. οταν το αναβεις??? ή καθόλου ?? δοκιμασε να βραχυκυκλωσεις τα πινακια του power_button αντι να χρησιμοποιήσεις το κουμπι. Εαν περισσεύουν τα χρήματα παρε κατι αλλο , σιγουρα θα ειναι καλύτερο απο αυτο που ειχες
29gk Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εαν το τροφοδοτικο ειναι παλαιοτερο της 3ετιας, δοκιμασε με ενα αλλο. Εαν το συγκεκριμενο συστημα κανει τη δουλεια του, κρατηστε τα λεφτα σας και δωστε τα καπου αλλου. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από 29gk
Mr Chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ενα αλλο που παρατηρησα την πρωτη φορα που το ανοιγω , ειναι οτι κανει ρεσταρτ μονο του μετα απο δυο δευτερα , μετα παιρνει κανονικα αλλα δεν δινει σημα. Το τροφοδοτικο ειναι μεγαλυτερο απο τριων χρονων ναι , θα το δοκιμασω με ενα αλλο αυριο και θα σου πω , τα φανακια δεν τα παρατηρησα αλλα της καρτας γραφικων και του επεξεργαστη δουλευουν κανονικα , οταν λες να βραχυκυκλωσω τι ακριβως εννοεις δεν το εχω κανει ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα