Liam Lawrence Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Εχω windows 10, συνδεομαι στο διαδικτυο με μια εξωτερικη usb wifi καρτα. Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα 3 εικονικες μηχανες με τρια διαφορετικα λειτουργικά και σε κανενα δεν εχω ίντερνετ. Ενω φαινεται οτι ειμαι συνδεδεμένος δεν εχω πρόσβαση. Για παραδειγμα δοκιμασα win xp μου εδειχνε το εικονίδιο οτι ειμαι συνδεδεμένος αλλα οταν ανοιγα τον browser εβγαζε error.
Liam Lawrence Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Virtualbox... Δοκιμασα και με την τελευταία εκδοση αλλα και με προηγουμενες
micos000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Τι settings έχεις στο network; Με nat θα έπρεπε να συνδέεσαι κανονικά.
Liam Lawrence Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες στο network
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Τι ip παίρνει η εικονική μηχανή; Θα πρέπει να είναι της μορφής 192.168.ΧΧΧ.ΧΧΧ. Δώσε από γραμμή εντολών ping ftp.ntua.gr και δες αν σου επιστρέφει νούμερο σε ms.
Liam Lawrence Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Οχι μου επιστρεφει Ping request could not find host ftp.ntua.gr. Please check the name and try again
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Τι ip παίρνει; Δώσε στο command την εντολή ipconfig Εγώ όσες φορές έχω ασχοληθεί με vb έβαζα nat αλλά στον host είχα σύνδεση μέσω lan ή σε λάπτοπ με το wifi του. Με εξωτερική usb wifi δεν το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα