Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα ειμαι υπερ του προσιτου(για δεδομενα Apple)iphone αν εχει αρχικη τιμη μεχρι τα 500-550ευρω.Και αυτο βεβαια παιζεται γιατι με το που κυκλοφορησει θα βγαλει με το καλημερα εκτος γηπεδου τα iphone 7/7plus και ισως και το 8ρι.

Και λεω τοσο για να μην εχουμε παλι τα σκηνικα τυπου Iphone 5c 8gb που γελαγαν και οι ιδιοι της Apple οταν το κυκλοφορησαν αυτο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ναι μονο που οι υπολογισμοι σου δεν στεκουν.

Το Iphone 8 ειχε επισημη αρχικη τιμη στην χωρα μας τα 800-850ευρω(γυρω στα 650 δολλαρια αν δεν κανω λαθος),μην συγκρινεις τις τωρα τιμες που εχει 9μηνες στην αγορα και εχει πεσει η τιμη του.

Μάλλον δεν κατάλαβες προς ποια κατεύθυνση έγερνε το σχόλιο μου.

Το ότι θα βγάλει ένα νέο smartphone στις 6" στα 650€ τη στιγμή που σήμερα, 9 μήνες μετά, το iPhone 8 έχει τα ίδια χρήματα, το κρίνω πολύ θετικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VChris είπε

Το ότι θα βγάλει ένα νέο smartphone στις 6" στα 650€ τη στιγμή που σήμερα, 9 μήνες μετά, το iPhone 8 έχει τα ίδια χρήματα, το κρίνω πολύ θετικά.

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες το σχολιο μου.Τα 649δολλαρια δεν ειναι ισον 650ευρω.

Το Iphone X εχει αρχικη τιμη τα 1000 δολλαρια.Στην Ελλαδα ηρθε κοντα στα 1200ευρω....

Το εχουμε ξαναπει αλλα δεν ισχυουν οι τιμες που βλεπουμε σε δολλαρια στα Iphone.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το Iphone X εχει αρχικη τιμη τα 1000 δολλαρια.Στην Ελλαδα ηρθε κοντα στα 1200ευρω....

Το εχουμε ξαναπει αλλα δεν ισχυουν οι τιμες που βλεπουμε σε δολλαρια στα Iphone.

Ναι, ΟΚ. Νόμιζα έλεγε 650€ η είδηση. Και πάλι, ωστόσο, με ικανοποιεί η τιμή του.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, VChris είπε

Ναι, ΟΚ. Νόμιζα έλεγε 650€ η είδηση. Και πάλι, ωστόσο, με ικανοποιεί η τιμή του.

Σε ικανοποιει η τιμη του χωρις να δουμε αναλυτικα τα specs?Οκ.

Υποψην μονο αλλα τα παραπανω ειναι καθαρα φημες γιατι οπως ειπα αν η τιμη του ειναι τοσο ανταγωνιστικη,θα παρει μπαλα και τα προηγουμενα/τωρινα μοντελα κατι που φυσικα δεν το θελει η ιδια η εταιρεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε ικανοποιει η τιμη του χωρις να δουμε αναλυτικα τα specs?Οκ.

Υποψην μονο αλλα τα παραπανω ειναι καθαρα φημες γιατι οπως ειπα αν η τιμη του ειναι τοσο ανταγωνιστικη,θα παρει μπαλα και τα προηγουμενα/τωρινα μοντελα κατι που φυσικα δεν το θελει η ιδια η εταιρεια.

Για το αν τους ενδιαφέρει ή όχι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Όσο για τα specs, Apple είναι, τα specs παίζουν δευτερεύοντα ρόλο. Η εμπειρία χρήσης θα είναι στα γνωστά ποιοτικά τους επίπεδα.

Δημοσ.

Μήπως σε αυτό αποφασίσουν να βάλουν επιτέλους κάποιο  TEMPERED GLASS για τη προστασία της οθόνης,που για να την αλλάξεις σε περίπτωση πτώσης, σε χρεώνουν τόσο οσο  για την αγορά καινούριου τηλεφώνου??

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, VChris είπε

13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Όχι εσύ δεν καταλαβες.
Εγώ κατάλαβα. Εσύ δεν κατάλαβες.
Οχι εσύ δεν κατάλαβες αυτό που κατάλαβα.
Κατάλαβα μια χαρά πως δεν κατάλαβες αυτό που κατάλαβα.

Σόρυ αλλά εγώ γέλασα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Οι προσφορες και τα "θελω ενα smartphone φτηνο και καλο με 150 ευρω"  ειναι αλλου,μπειτε εκει να πειτε τον πονο σας και να κανετε  τις αναπαντητες  σας και οτι αλλο κανετε  

Ενω το "θελω ενα smartphone καλο, αλλα πρεπει να το πληρωσω παραπανω απο ενα ισχυρο desktop ή ενα αρκετα καλο laptop" μοιαζει απολυτα λογικο ετσι;

Ευγε! :lol:

Κατι τετοιους σαν κι εσενα θελουν εκει στην Apple και στις υπολοιπες εταιριες για να βγαζουν τα δις τους. :ph34r:

Δημοσ.
Στις 15/5/2018 στις 2:02 ΜΜ, kirileman είπε

Μόνο από το facebook, στην notification bar έχεις θέμα στο μπλε, όπως όλοι μας.

Έψαξα να βρω το θέμα αλλά δεν το είδα. Άμα δεν βλέπω θέμα δεν έχω θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...