Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικα ειμαι υπερ του προσιτου(για δεδομενα Apple)iphone αν εχει αρχικη τιμη μεχρι τα 500-550ευρω.Και αυτο βεβαια παιζεται γιατι με το που κυκλοφορησει θα βγαλει με το καλημερα εκτος γηπεδου τα iphone 7/7plus και ισως και το 8ρι. Και λεω τοσο για να μην εχουμε παλι τα σκηνικα τυπου Iphone 5c 8gb που γελαγαν και οι ιδιοι της Apple οταν το κυκλοφορησαν αυτο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Fulgore
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Ναι μονο που οι υπολογισμοι σου δεν στεκουν. Το Iphone 8 ειχε επισημη αρχικη τιμη στην χωρα μας τα 800-850ευρω(γυρω στα 650 δολλαρια αν δεν κανω λαθος),μην συγκρινεις τις τωρα τιμες που εχει 9μηνες στην αγορα και εχει πεσει η τιμη του. Μάλλον δεν κατάλαβες προς ποια κατεύθυνση έγερνε το σχόλιο μου. Το ότι θα βγάλει ένα νέο smartphone στις 6" στα 650€ τη στιγμή που σήμερα, 9 μήνες μετά, το iPhone 8 έχει τα ίδια χρήματα, το κρίνω πολύ θετικά.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, VChris είπε Μάλλον δεν κατάλαβες προς ποια κατεύθυνση έγερνε το σχόλιο μου. Το ότι θα βγάλει ένα νέο smartphone στις 6" στα 650€ τη στιγμή που σήμερα, 9 μήνες μετά, το iPhone 8 έχει τα ίδια χρήματα, το κρίνω πολύ θετικά. Μαλλον εσυ δεν καταλαβες το σχολιο μου.Τα 649δολλαρια δεν ειναι ισον 650ευρω. Το Iphone X εχει αρχικη τιμη τα 1000 δολλαρια.Στην Ελλαδα ηρθε κοντα στα 1200ευρω.... Το εχουμε ξαναπει αλλα δεν ισχυουν οι τιμες που βλεπουμε σε δολλαρια στα Iphone.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μαλλον εσυ δεν καταλαβες το σχολιο μου.Τα 649δολλαρια δεν ειναι ισον 650ευρω. Το Iphone X εχει αρχικη τιμη τα 1000 δολλαρια.Στην Ελλαδα ηρθε κοντα στα 1200ευρω.... Το εχουμε ξαναπει αλλα δεν ισχυουν οι τιμες που βλεπουμε σε δολλαρια στα Iphone. Ναι, ΟΚ. Νόμιζα έλεγε 650€ η είδηση. Και πάλι, ωστόσο, με ικανοποιεί η τιμή του.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, VChris είπε Ναι, ΟΚ. Νόμιζα έλεγε 650€ η είδηση. Και πάλι, ωστόσο, με ικανοποιεί η τιμή του. Σε ικανοποιει η τιμη του χωρις να δουμε αναλυτικα τα specs?Οκ. Υποψην μονο αλλα τα παραπανω ειναι καθαρα φημες γιατι οπως ειπα αν η τιμη του ειναι τοσο ανταγωνιστικη,θα παρει μπαλα και τα προηγουμενα/τωρινα μοντελα κατι που φυσικα δεν το θελει η ιδια η εταιρεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σε ικανοποιει η τιμη του χωρις να δουμε αναλυτικα τα specs?Οκ. Υποψην μονο αλλα τα παραπανω ειναι καθαρα φημες γιατι οπως ειπα αν η τιμη του ειναι τοσο ανταγωνιστικη,θα παρει μπαλα και τα προηγουμενα/τωρινα μοντελα κατι που φυσικα δεν το θελει η ιδια η εταιρεια. Για το αν τους ενδιαφέρει ή όχι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Όσο για τα specs, Apple είναι, τα specs παίζουν δευτερεύοντα ρόλο. Η εμπειρία χρήσης θα είναι στα γνωστά ποιοτικά τους επίπεδα.
Alegreto Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μήπως σε αυτό αποφασίσουν να βάλουν επιτέλους κάποιο TEMPERED GLASS για τη προστασία της οθόνης,που για να την αλλάξεις σε περίπτωση πτώσης, σε χρεώνουν τόσο οσο για την αγορά καινούριου τηλεφώνου??
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, VChris είπε Μάλλον δεν κατάλαβες προς ποια κατεύθυνση έγερνε το σχόλιο μου. Το ότι θα βγάλει ένα νέο smartphone στις 6" στα 650€ τη στιγμή που σήμερα, 9 μήνες μετά, το iPhone 8 έχει τα ίδια χρήματα, το κρίνω πολύ θετικά. 13 ώρες πριν, Fulgore είπε Μαλλον εσυ δεν καταλαβες το σχολιο μου.Τα 649δολλαρια δεν ειναι ισον 650ευρω. Το Iphone X εχει αρχικη τιμη τα 1000 δολλαρια.Στην Ελλαδα ηρθε κοντα στα 1200ευρω.... Το εχουμε ξαναπει αλλα δεν ισχυουν οι τιμες που βλεπουμε σε δολλαρια στα Iphone. Όχι εσύ δεν καταλαβες. Εγώ κατάλαβα. Εσύ δεν κατάλαβες. Οχι εσύ δεν κατάλαβες αυτό που κατάλαβα. Κατάλαβα μια χαρά πως δεν κατάλαβες αυτό που κατάλαβα. Σόρυ αλλά εγώ γέλασα.
tommy^ Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, Fotis13 είπε Οι προσφορες και τα "θελω ενα smartphone φτηνο και καλο με 150 ευρω" ειναι αλλου,μπειτε εκει να πειτε τον πονο σας και να κανετε τις αναπαντητες σας και οτι αλλο κανετε Ενω το "θελω ενα smartphone καλο, αλλα πρεπει να το πληρωσω παραπανω απο ενα ισχυρο desktop ή ενα αρκετα καλο laptop" μοιαζει απολυτα λογικο ετσι; Ευγε! Κατι τετοιους σαν κι εσενα θελουν εκει στην Apple και στις υπολοιπες εταιριες για να βγαζουν τα δις τους.
panathatube Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 15/5/2018 στις 2:02 ΜΜ, kirileman είπε Μόνο από το facebook, στην notification bar έχεις θέμα στο μπλε, όπως όλοι μας. Έψαξα να βρω το θέμα αλλά δεν το είδα. Άμα δεν βλέπω θέμα δεν έχω θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα