Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple πρόκειται το Φθινόπωρο να παρουσιάσει μεταξύ άλλων και ένα iPhone με οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 6,1 ιντσών, του οποίου το κόστος θα βρίσκεται κάπου γύρω στα $650.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για σημαντική αύξηση στη διαγώνιο σε σύγκριση με τις 4,7 ίντσες του iPhone 8, ωστόσο χάρη στη νέα αναλογία πλευρών και την εγκοπή στην οθόνη που θα φιλοξενεί την κάμερα TrueDepth οι διαστάσεις της συσκευής θα κρατηθούν σε παρόμοια επίπεδα.  

Το iPhone 9 ή όπως θα λέγεται το πιο “οικονομικό” (ή περισσότερο προσιτό αν θέλετε σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της νέας σειράς) μοντέλο της Αμερικάνικης εταιρείας θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Full Active από την JDI που παρόλο που δεν είναι OLED είναι αρκετά εύκαμπτη για να καμπυλώνει ελαφρώς στις άκρες ενώ δεν απαιτούνται παρά ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά.

Όμως σύμφωνα με Νοτιοκορεάτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Apple ενδέχεται να προτιμήσει την οθόνη MLCD+ που χρησιμοποιεί η LG στη ναυαρχίδα της G7 ThinQ.

Η οθόνη της ναυαρχίδας της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας προσθέτει ένα λευκού χρώματος εικονοστοιχείο πλάι στα κλασικά μπλε, κόκκινου και πράσινου χρώματος με αποτέλεσμα να είναι πολύ φωτεινότερη (1000 nits στην περίπτωση του LG G7 ThinQ) από τις συνηθισμένες οθόνες τεχνολογίας LCD IPS αλλά και να καταναλώνει μικρότερα ποσά ενέργειας όταν απεικονίζει το λευκό χρώμα σε σύγκριση με τις τυπικές λύσεις.

PhoneArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε κολλήσει με τις oled οθόνες. Μιλάμε για ένα κινητό όχι την οθόνη στο σαλόνι σας. Κ εκτός από αυτό αυτές δεν κάνουν burn in ? Κ έχουν κ τεράστιο κόστος αντικατάστασης σε περίπτωση θραύσης με μια lcd? Γενικά μόνο κακά βλέπω για την τοποθέτηση σε κινητό 😕

• Like 8
Δημοσ.

Γιατί η πανάκριβη και εξωγήινη τεχνολογία OLED δεν μπορεί να μπει σε ένα "budget" κινητό των $650.

tenor.gif

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giannis_fe είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε κολλήσει με τις oled οθόνες. Μιλάμε για ένα κινητό όχι την οθόνη στο σαλόνι σας. Κ εκτός από αυτό αυτές δεν κάνουν burn in ? Κ έχουν κ τεράστιο κόστος αντικατάστασης σε περίπτωση θραύσης με μια lcd? Γενικά μόνο κακά βλέπω για την τοποθέτηση σε κινητό 😕

Έχω τρία χρόνια OLED οθόνη με εντατική χρήση χωρίς κανένα burn in. Καταπληκτικά χρώματα και φωτεινότητα (άνετα κάνεις τη δουλειά σου στον ήλιο), και πραγματικό μαύρο που είναι σοβαρότατο πλεονέκτημα επίσης.  Έχω κολλήσει γιατί κοιτάω θέλω δε θέλω το κινητό μου επί ώρες καθημερινά, σίγουρα περισσότερο απ' ό,τι κοιτώ το σαλόνι μου!  Νομίζω ότι το κόστος αντικατάστασης έχει μειωθεί και σε κάθε περίπτωση για τέτοιες οθόνες δέχομαι το ρίσκο.

• Like 4
Δημοσ.

Υστερουν ολα τα iphone σε οθονη πλην του Χ, ειναι η αληθεια.

Απο iphone 5 μεχρι 8 εχουν πανω κατω την ιδια τεχνολογια LCD κατι που τα κανει κινητα περασμενων χρονων.

• Like 3
Δημοσ.

Το θεωρώ μια μικρή νίκη που λίγοι θα παρατηρήσουν πως στη φωτογραφία είναι ένα Huawei :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησουν?

Δηλαδη νεο line up.. το προσιτό και μετα ο διαδοχος του X?

η θα υπαρχει και το ενδιαμεσο αντιστοιχο του 8 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...