voltmod Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Η Apple πρόκειται το Φθινόπωρο να παρουσιάσει μεταξύ άλλων και ένα iPhone με οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 6,1 ιντσών, του οποίου το κόστος θα βρίσκεται κάπου γύρω στα $650. Αναμφισβήτητα πρόκειται για σημαντική αύξηση στη διαγώνιο σε σύγκριση με τις 4,7 ίντσες του iPhone 8, ωστόσο χάρη στη νέα αναλογία πλευρών και την εγκοπή στην οθόνη που θα φιλοξενεί την κάμερα TrueDepth οι διαστάσεις της συσκευής θα κρατηθούν σε παρόμοια επίπεδα. Το iPhone 9 ή όπως θα λέγεται το πιο “οικονομικό” (ή περισσότερο προσιτό αν θέλετε σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της νέας σειράς) μοντέλο της Αμερικάνικης εταιρείας θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Full Active από την JDI που παρόλο που δεν είναι OLED είναι αρκετά εύκαμπτη για να καμπυλώνει ελαφρώς στις άκρες ενώ δεν απαιτούνται παρά ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά. Όμως σύμφωνα με Νοτιοκορεάτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Apple ενδέχεται να προτιμήσει την οθόνη MLCD+ που χρησιμοποιεί η LG στη ναυαρχίδα της G7 ThinQ. Η οθόνη της ναυαρχίδας της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας προσθέτει ένα λευκού χρώματος εικονοστοιχείο πλάι στα κλασικά μπλε, κόκκινου και πράσινου χρώματος με αποτέλεσμα να είναι πολύ φωτεινότερη (1000 nits στην περίπτωση του LG G7 ThinQ) από τις συνηθισμένες οθόνες τεχνολογίας LCD IPS αλλά και να καταναλώνει μικρότερα ποσά ενέργειας όταν απεικονίζει το λευκό χρώμα σε σύγκριση με τις τυπικές λύσεις. PhoneArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
johncorfas Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Ποιος θα πάρει το 8 μετά από τέτοιες ανακοινώσεις;...
techon1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Όποτε βλέπω αυτό το "more larger display" ξεχνάω και τα Αγγλικά που ήξερα. 11 1
johncorfas Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, gamer73 είπε Προσιτό 650 Για Apple και με οθόνη που δεν είναι 4’’ πάντα...
AtiX Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Κοίτα που θα δώσει αναφορά παράδοσης και ξεκλείδωτο bt στο τέλος...
giannis_fe Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε κολλήσει με τις oled οθόνες. Μιλάμε για ένα κινητό όχι την οθόνη στο σαλόνι σας. Κ εκτός από αυτό αυτές δεν κάνουν burn in ? Κ έχουν κ τεράστιο κόστος αντικατάστασης σε περίπτωση θραύσης με μια lcd? Γενικά μόνο κακά βλέπω για την τοποθέτηση σε κινητό 😕 8
Questioner Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Γιατί η πανάκριβη και εξωγήινη τεχνολογία OLED δεν μπορεί να μπει σε ένα "budget" κινητό των $650. 3
panathatube Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, giannis_fe είπε Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε κολλήσει με τις oled οθόνες. Μιλάμε για ένα κινητό όχι την οθόνη στο σαλόνι σας. Κ εκτός από αυτό αυτές δεν κάνουν burn in ? Κ έχουν κ τεράστιο κόστος αντικατάστασης σε περίπτωση θραύσης με μια lcd? Γενικά μόνο κακά βλέπω για την τοποθέτηση σε κινητό 😕 Έχω τρία χρόνια OLED οθόνη με εντατική χρήση χωρίς κανένα burn in. Καταπληκτικά χρώματα και φωτεινότητα (άνετα κάνεις τη δουλειά σου στον ήλιο), και πραγματικό μαύρο που είναι σοβαρότατο πλεονέκτημα επίσης. Έχω κολλήσει γιατί κοιτάω θέλω δε θέλω το κινητό μου επί ώρες καθημερινά, σίγουρα περισσότερο απ' ό,τι κοιτώ το σαλόνι μου! Νομίζω ότι το κόστος αντικατάστασης έχει μειωθεί και σε κάθε περίπτωση για τέτοιες οθόνες δέχομαι το ρίσκο. 4
aris1986 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Υστερουν ολα τα iphone σε οθονη πλην του Χ, ειναι η αληθεια. Απο iphone 5 μεχρι 8 εχουν πανω κατω την ιδια τεχνολογια LCD κατι που τα κανει κινητα περασμενων χρονων. 3
vali Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, gamer73 είπε Προσιτό 650 Ναι για το λαουτζίκο. 1
x_vagos_x Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Το θεωρώ μια μικρή νίκη που λίγοι θα παρατηρήσουν πως στη φωτογραφία είναι ένα Huawei 1
soulisdnz Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησουν? Δηλαδη νεο line up.. το προσιτό και μετα ο διαδοχος του X? η θα υπαρχει και το ενδιαμεσο αντιστοιχο του 8 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα