T0lias Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους,προσφατα ενοικιασα ενα διαμερισμα κ στο μπανιο υπαρχει η στηλη ντουζ κ μια αποχετευση μονο,με αποτελεσμα οποτε κανω ντουζ να γεμιζει ολο το μπανιο με νερα! Εχω στο μυαλο μου να φτιαξω σαν ενα τοιχακι σε σχημα γαμα (15cm) που να οριοθετει ουσιαστικα το ντουζ, ωστε να μενει εκει μεσα το νερο κ να φευγει απο την αποχετευση. Εχω θεμα ομως με τον ιδιοκτητη που δεν θελει να πειραξει κατι οποτε εδω ειναι κ το ερωτημα...υπαρχει καποια λυση που να μπαινει κατι τετοιο (να κολλαει πχ, δεν ξερω τι υλικο) κ να βγαινει μολις φυγω απο το σπιτι??? Ελπιζω να καταλαβαινεται την περιγραφη μου γτ δεν ξερω και πως να το εξηγησω αλλιως το προβλημα μου Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από T0lias
fredd0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 ανθυγρη γυψοσανιδα, κολα και κανα πλακακι απο λερου μερλιν πανω και πετα το φευγοντας
kage Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Φωτο βγαλε Δηλ εφτιαξε ντουζιερα χυμα χωρις καμπινα ή τοιχακι -τουβλο στο πατωμα?ειναι αυτα τυπου σπα που ναι 5 10 τ.μ. ? Το σιφονι ειναι μεσα στα ορια που θες ? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από kage
T0lias Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε ανθυγρη γυψοσανιδα, κολα και κανα πλακακι απο λερου μερλιν πανω και πετα το φευγοντας χεχε ωραιος...αλλα κατσε να κανω κ ενα google search για ολα αυτα γτ δεν το κατεχω το αθλημα (δεν πιανουν τα χερια μου) 2 λεπτά πριν, kage είπε Φωτο βγαλε Δηλ καποιος εφτιαξε ντουζιερα χυμα χωρις καμπινα ή τοιχακι ? Το σιφωνι ειναι μεσα στα ορια που θες ? Το σιφωνι ειναι μεσα στα ορια ναι ευτυχως. Του εχει δωσει κ καλα μια μικρη κληση στο εδαφος κατα την κατασκευη του ωστε το νερο να πηγαινει στο σιφωνι...κ ομως δεν εχει ουτε τοιχακι ουτε τπτ αλλο,αστα
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Για βάλε μια φωτό να δούμε πώς είναι και θα σου πούμε τι να κάνεις ακριβώς.
T0lias Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Θα την εχω το βραδακι μολις γυρισω απο την δουλεια!
vasilk Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 57 λεπτά πριν, T0lias είπε Καλησπερα σε ολους,προσφατα ενοικιασα ενα διαμερισμα κ στο μπανιο υπαρχει η στηλη ντουζ κ μια αποχετευση μονο,με αποτελεσμα οποτε κανω ντουζ να γεμιζει ολο το μπανιο με νερα! Εχω στο μυαλο μου να φτιαξω σαν ενα τοιχακι σε σχημα γαμα (15cm) που να οριοθετει ουσιαστικα το ντουζ, ωστε να μενει εκει μεσα το νερο κ να φευγει απο την αποχετευση. Εχω θεμα ομως με τον ιδιοκτητη που δεν θελει να πειραξει κατι οποτε εδω ειναι κ το ερωτημα...υπαρχει καποια λυση που να μπαινει κατι τετοιο (να κολλαει πχ, δεν ξερω τι υλικο) κ να βγαινει μολις φυγω απο το σπιτι??? Ελπιζω να καταλαβαινεται την περιγραφη μου γτ δεν ξερω και πως να το εξηγησω αλλιως το προβλημα μου Χτιστή ντουζιέρα είναι αυτό που θέλεις. Το δύσκολο θα είναι αυτό που γράφεις "Εχω θεμα ομως με τον ιδιοκτητη που δεν θελει να πειραξει κατι". Αν και προσωπικά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν φτιάξεις και δει κάτι καλό δεν υπάρχει περίπτωση να το χαλάσει αργότερα καθώς το τωρινό σύστημα (χύμα) είναι ότι χειρότερο και δεν θα αρέσει σε κανέναν, ούτε στους επόμενους ενοικιαστές. Το μόνο μείον είναι πως δεν θα μπορούν να φύγουν από κάπου τα νερά από την υπόλοιπη τουαλέτα αλλά τα πολλά νερά στην τουαλέτα από το ντους είναι. Εγώ θα σου πρότεινα μάρμαρο κολλημένο πάνω στο πλακάκι με σιλικόνη. Το έχω κάνει και κατέληξα σε αυτό μετά από ψάξιμο και στην περίπτωση σου νομίζω είναι το ιδανικό. Είναι πιο εύκολο από χτίσιμο και επένδυση με πλακάκι. Μπορείς να βρεις ένα μάρμαρο που να ταιριάζει με το πλακάκι που έχεις τώρα (ενώ είναι αδύνατον να βρεις το ίδιο πλακάκι με τώρα για να βάλεις το ίδιο και να μην είναι σαν μπάλωμα). Εμφανισιακά είναι πιο όμορφο από πλακάκι. Αν πιάνουν τα χέρια σου θα τα καταφέρεις να το βάλεις μόνος σου και θα σου πάει πολύ φθηνά. Ακόμα και να μην το βάλεις μόνος σου, νομίζω στο ίδιο κόστος θα σου πάει με τα εργατικά γιατί είναι πιο γρήγορο και εύκολο από το πλακάκι. Και αν θέλεις να το βγάλεις όταν φύγεις (που δεν το νομίζω) το μόνο σημάδι που αφήνει είναι η σιλικόνη που το έχεις κολλήσει και με επίμονο τρίψιμο λογικά θα φύγει. Θέλει πολύ καλό μέτρημα για να κοπούν και να "κάτσουν κουτί" τα μάρμαρα. Και οριζοντιογραφικά και στο ύψος (πρέπει να λάβεις υπόψη και την κλήση του δαπέδου). Αν μετρηθούν και κοπούν καλά τα βάζει και άσχετος. Δύο-τρεις συνεχόμενες "γραμμές" σιλικόνης" για να μην έχεις διαρροές και τέλος. Δες εδώ μια φωτογραφία. Τα μάρμαρα είναι 4εκ. πλάτος, 7εκ. ύψος και ταιριάζουν με το πλακάκι κάτω. Από πάνω έχω βάλει και μια ντουζιέρα και δεν φεύγει σταγόνα έξω.
sunstorm Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, T0lias είπε Καλησπερα σε ολους,προσφατα ενοικιασα ενα διαμερισμα κ στο μπανιο υπαρχει η στηλη ντουζ κ μια αποχετευση μονο,με αποτελεσμα οποτε κανω ντουζ να γεμιζει ολο το μπανιο με νερα! Εχω στο μυαλο μου να φτιαξω σαν ενα τοιχακι σε σχημα γαμα (15cm) που να οριοθετει ουσιαστικα το ντουζ, ωστε να μενει εκει μεσα το νερο κ να φευγει απο την αποχετευση. Εχω θεμα ομως με τον ιδιοκτητη που δεν θελει να πειραξει κατι οποτε εδω ειναι κ το ερωτημα...υπαρχει καποια λυση που να μπαινει κατι τετοιο (να κολλαει πχ, δεν ξερω τι υλικο) κ να βγαινει μολις φυγω απο το σπιτι??? Ελπιζω να καταλαβαινεται την περιγραφη μου γτ δεν ξερω και πως να το εξηγησω αλλιως το προβλημα μου Γυάλινο χώρισμα. Με ή χωρίς πόρτα, ώστε να μην κλείνει η δίοδος προς το σιφώνι (αν έχει μ'ονο ένα).
bitmk2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Στις 15/5/2018 στις 3:16 ΠΜ, sunstorm είπε Γυάλινο χώρισμα. Με ή χωρίς πόρτα, ώστε να μην κλείνει η δίοδος προς το σιφώνι (αν έχει μ'ονο ένα). με την μια πλευρά ορθάνοιχτη δε θα έχεις πρόβλημα; Θέλω να πω στον πλακά μου να κάνει ακριβώς αυτό. Δε θέλω να έχει χαμηλό χώρισμα. Είναι αντιαισθητικό και η γωνία θέλει πρόσθετο καθάρισμα. Έχει μπάνιο οπως στις φωτογραφίες;
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 και μια καμπινα μπορεις να βαλεις με σιλικόνη στο πατωμα και όπως φευγεις το αφαιρεις κ τελος... εναλλακτικα στο πιο ευκολο ενα μαρμαρακι χαμηλο 5-6 ποντους με σιλικόνη 1
bitmk2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε και μια καμπινα μπορεις να βαλεις με σιλικόνη στο πατωμα και όπως φευγεις το αφαιρεις κ τελος... εναλλακτικα στο πιο ευκολο ενα μαρμαρακι χαμηλο 5-6 ποντους με σιλικόνη https://domo.gr/ntouzieres/#Apeutheias_Chrese_Epiklinous_Dapedou εκει λεει οτι το πεζούλι είναι αχρείαστο αν υπάρχουν σωστές κλίσεις. δεν ισχύει;
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Κανονικά ισχύει. Αλλά εφόσον δεν υπάρχουν σωστές κλίσεις ή για σιγουριά βάζεις κάτι να κόψει τα πολλά νερά
xsterg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 για εμενα πρεπει να το πεις στον ιδιοκτητη και να δωσει λυση αυτος. εαν παντως επιμενεις καλο ειναι να μην αλλοιωσεις στοιχεια του σπιτιου οπως τα πλακακια. οτι κανεις κανε το με απλη σιλικονη αντιμουχλικη για να μην εχεις προβληματα στο μελλον. μια φωτο του υπαρχοντος μπανιου θα βοηθουσε.
nickol-us Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Χρειάζεται φωτό για καλύτερες διευκρινήσεις. Ειπώθηκε και παραπάνω, αν έχει μόνο ένα σιφώνι δεν μπορείς να το "κλείσεις" μέσα στην ντουζιέρα καθώς εξυπηρετεί και την περίπτωση πλημμύρας στο wc.
3DJIN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) πριν το νοικιασεις δεν το ειδες? αλλη φορα ανοιχτα ματια οταν νοικιαζουμε σπιτι και δε ζηταμε απο τον αλλο να βαλει λεφτα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από 3DJIN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα