Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και είδα σχεδόν αποκλειστικά αρνητικά σχόλια εγώ πιστεύω ότι είναι καλή κίνηση. Όσο περισσότεροι ανταγωνιστές μπαίνουν στο παιχνίδι τόσο καλύτερα για τον καταναλωτή.

Απο κεί και πέρα αν λόγω προμήθειας της προμήθειας ώ προμήθεια δεν θα έχουν καλές τιμές ή αν το service που παρέχουν δεν είναι ικανοποιητικό τότε πολύ απλά θα κλείσουν το μαγαζάκι.

Τώρα οι συγκρίσεις με την Amazon είναι τουλάχιστον ατυχείς. Εδώ μιλάμε για ένα γίγαντα που απευθύνεται σε μια τεράστια αγορά και έχει χρόνια στο κουρμπέτι και από την άλλη μια εταιρία που ξεκινά τώρα μια προσπάθεια και απευθύνεται σε μια αγορά πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων όπως η ελληνική. Και η Amazon όταν ξεκίνησε πριν χρόνια δεν είχε την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες που έχει σήμερα.

Νομίζω πρέπει να στηρίζουμε καινούριες προσπάθειες που προέρχονται από το εσωτερικό. Αν τώρα αυτές αποδειχτούν κοροιδία τότε πολύ απλά δε δα έχουν μέλλον.....

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θέμα είναι οι τιμές. Τις προάλλες πήρα action cam από κατάστημα στις Σέρρες με δωρεάν μεταφορικά στην Θεσσαλονίκη με 79 ευρώ, και η ίδια ακριβώς κάμερα έκανε 149 ευρώ στο Public παραλαβή από το κατάστημα. Απόρησα ποιος αγοράζει από το Public την σήμερον ημέρα. Ό,τι μαρκετπλεις και να κάνουν, το θέμα είναι οι τιμές. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τα θύματα 

Δημοσ.

Επίτηδες το κάνουν βασικά με το "συναιτεριλικι" για να πέσει η εταιρία στα τάρταρα να την αγοράσει κάποιος άλλος παμφθηνα. Όπως έγινε τον ΟΠΑΠ απεργίες κτλπ

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν πουλουν 60 μτχ που κανει 30 καινουργιο θα βρουν και συνεργάτες να μοιραστουν τους πουλους :P Σε αξιολογησεις το κατ. ηρακλειου πιανει πατο - ουτε να πας να παρεις ετοιμη online παραγ. χωρις να εκνευριστεις .....

Επεξ/σία από Damachi
  • Like 1
Δημοσ.

skroutz.gr και bestprice.gr .. αυτα σαν παραδειγμα.. τα οποια καλυπτουν πληρως νομιζω τους Ελληνες χρηστες..πονηρακιδες που ειχατε και στο χωριο σας amazon..

• Like 1
Δημοσ.

εχουν και πολυ λμγια 'managers' που την εχουν δει gamestop . 10 στο site 50 στο καταστημα με μαυρισμενη τιμη

Δημοσ.

- "41 εκατ. επισκεπτες τον χρονο"  αν ισχυει αυτο,  ποσοι απο αυτους εχουν αγοράσει κάτι και τι ειδη αναζητούν.  

-  Θα εχει καλες προσφορές στην πλατφόρμα? ενα κατάστημα για να  διαθέσει ενα προϊον σε πραγματική προσφορά, θα έχει την χασούρα                 
   της προσφοράς θα εχει και ενα καπέλο 12% επιπλέον, οπότε πόσο κάτω θα το ρίξουν?. 

-  "Δεν υπάρχει σύγκριση με το skroutz" - η αλήθεια είναι πως εκτος και αν εχουν διαφορετικά καταστήματα καταχωρημένα ποιος ο λογος να ψαξω         το προϊον που θελω εκει και οχι στο skroutz αφου σαν χρήση θα είναι το ίδιο.

- Tα καταστήματα που θα περιλαμβάνει θα ανηκουν σε διαφορετικές κατηγορίες αποτι το public? λεει πχ Είδη Γυμναστικής, Βρεφικά είδη κτλ. η θα κάνει και σύγκριση στα προϊόντα του public με άλλες επιχειρήσεις? γιατι εκει σε αρκετά απο τα προϊόντα τους θα πέσει γέλιο.

Το θέμα είναι οτι τα καταστήματα που ειναι πιο φθηνα αλλά και  βλέπουμε πολυ καλες τιμές ειναι οι μικροί(εκτος απο κάποιες πραγματικές προσφορές που κάνουν μια στο τόσο οι μεγάλοι), για αυτο και στο skroutz ολοι οι μεγαλοι public, plaisio κτλ ειναι σχεδον παντα προς το τέλος. Αυτα λοιπον τα μικρά καταστήματα δεν ξερω κατα πόσο θα θέλουν/μπορούν να μπουν σε αυτο το marketplace.

Γενικά το public βρηκε μια ευκαιρια να γίνει νταβατζής και να βγάλει χρήματα απο προμήθειες κτλ.
Τώρα απο εκει και πέρα δεν εχει ξεκινήσει ακόμα οπότε θα δείξει το μέλλον τι θα μας προσφερει και αν αξιζει.....

Σχετικά με τον περιορισμό των αγορών απο το εξωτερικό, όταν αγοράζω κάτι με έξοδα αποστολής 5 ευρω και μου έρχεται σε 3+ μέρες απο αθήνα σε παλαιό φάληρο ενω απο αγγλία μου ήρθε την επόμενη σπίτι μου με 1 ευρώ. Όταν ο πωλητής μου λέει και ενα ευχαριστω και μου στέλνει αν ειμαι ικανοποιημένος. Όταν το προϊον το πήρα και 25% πιο κάτω αποτι ελλάδα.  Όταν όταν όταν....... 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αρκετοί ξέρετε μόνο το skroutz δείτε και το bestprice. Έχει περισσότερα καταστήματα και είναι αρκετά πιο φθηνό κυρίως σε κινητά. Το skroutz έχει καβαλησει το καλάμι και δεν βλέπετε πάντα τις φθηνότερες τιμές. Bestprice συν skroutz και τέλος. Η συγκεκριμένη κίνηση του public θα πέσει στο γκρεμό εφόσον συνεχίσουν οι τιμές που έχει τόσα χρόνια. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Όχι απλα διαφημίζει καταστήματα , βλέπω ποιο κατάστημα εχει αυτο που θέλω παω στο μαγαζί και το αγοράζω ή το κάνω παραγγελία απο την σελίδα του καταστήματος , το skroutz δεν εμπλέκεται κάπου αλλου εκτός το να διαφημίζει το κατάστημα

δεν ειναι ετσι ακριβως....ειναι σαν μηχανη αναζητησης αναμεσα σε καταστηματα που "συνεργαζονται" και πληρωνουν το σκρουτζ προμηθεια με το "κλικ" που θα κανουν οι χρηστες στο site τους. Τα site υπαρχουν ετσι κι αλλιως αλλα οι χρηστες αντι να μπουν στον κοπο να ανοιγουν 10 παραθυρα να βρουν το προιον που θελουν μεσω της πλατφορμας αυτης. Στην ουσια συμβαλει και ειναι μεσαζων για να βρεις το προιον.Πλαισιο και public δεν συνεργαζονται πλεον κσι δεν βρισκεις στο σκρουτζ προιοντα.

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, st1979 είπε

skroutz.gr και bestprice.gr .. αυτα σαν παραδειγμα.. τα οποια καλυπτουν πληρως νομιζω τους Ελληνες χρηστες..πονηρακιδες που ειχατε και στο χωριο σας amazon..

Το χωριό μου είναι δυο βήματα από τον Αμαζόνιο, εκεί πλέναμε τα ρούχα στις πέτρες.

Δημοσ.

Οταν ανακοινώνεις σε συνεντευξη τύπου πως θες να γίνεις κάτι σαν το Amazon της Ελλάδος,να περιμένεις να σε πάρουν τόσο σοβαρά όσο θα παίρνανε τον Πανόπουλο να ανακοινώνει αντίστοιχα πως η Ξάνθη θέλει να γίνει κάτι σαν την Μπαρτσελόνα της Ελλάδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...