Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

θα ηθελα τα φωτα σας,εχω έναν υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστηκα

intel i7 cpu 950 3,07 ghz 

ram 16 gb ddr 3 2.133 mhz g skill gtx

motherboard gigabyte x58a-ud7

ssd 150gb

NVidia GeForce gtx1050 Ti

cooler corsair H100iGTX

Tο μηχανημα κυριολεκτικα παει πολύ καλα και είμαι πολύ ικανοποιημένος απλα από περιεργεια  μονο αξιζει να αλλαξω μητρικη επεξεργαστη και μνημες μονο για το gaming?θα μπορω να ανταπεξέλθω στα παιχνίδια ?

και κατι τελευταιο η καρτα γραφικων μου γιατι δεν λειτουργει ο ανεμηστηρας στους 58 βαθμούς και μονο αν ζοριστεί το οποιο γινετε σπανια ?

Δημοσ.

Για μένα κράτα το και κάνε την δουλεία σου...
Και σε κάνα χρόνο άμα δεν σε εξυπηρετη άλλο  για την χρήση που κάνεις σπρωχτο και φτιαξσε νεο μηχάνημα 

Δημοσ.

Από τη μία λες ότι είσαι ευχαριστημένος και από την άλλη αν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στα παιχνίδια. Ξεκαθάρισέ το.

Σχετικά με την κάρτα γραφικών όρισε από το software της κάρτας να ξεκινά το fan από λιγότερους βαθμούς.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Από τη μία λες ότι είσαι ευχαριστημένος και από την άλλη αν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στα παιχνίδια. Ξεκαθάρισέ το.

Σχετικά με την κάρτα γραφικών όρισε από το software της κάρτας να ξεκινά το fan από λιγότερους βαθμούς.

απλα φοβάμαι μηπως είναι ξεπερασμενο ολο το χτισιμο

Δημοσ.
14 hours ago, astrial said:

απλα φοβάμαι μηπως είναι ξεπερασμενο ολο το χτισιμο

Αν παίζεις παιχνίδια και δεν έχεις θέμα, τι ψάχνεις; Γιατί ντε και καλά να σπαταλήσετε τόσα λεφτά για κάτι που είναι ΉΔΗ (ικανοποιητικά) λειτουργικό;

Αν θες να δεις ξεπερασμένο χτίσιμο, έλα να δεις το δικό μου που είναι απ' το 06' :lol:

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι να τα παιξει η μητρικη δεν εχεις λογο να αλλαξεις...

αν θες να παρεις κατι καλυτερο για gaming μπορεις π.χ να δωσεις την 1050 και να πας σε μια 1060 3gb ...

η να βαλεις κανα ssd 240αρι τουλαχιστον για να μπορεις να βαζεις τους καινουργιους τιτλους ποιο ανετα μεσα...

οσο για την καρτα οπως ειπε και ο blue ετσι λειτουργει αν δε βαλεις εσυ αλλο προγραμμα...

κανα msi afterburner π.χ και να φτιαξεις δικο σου προφιλ στα φαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...