Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω τηλεόραση για φίλο μου. Ήθελε 55¨ αλλά δεν χωράει στο έπιπλο του όποτε αναγκαστικά σε 50¨.

Ειχαμε καταλήξει σε Sony xe9005 55”.

Απόσταση θέασης 1.8 με 2 μέτρα . Κυρίως ταινίες ,αγώνες ποδοσφαιρικούς . Προτιμάει Android για να βάλει kodi,terrarium .

Όποτε ζητάει καλά μαύρα,καλή κίνηση,γενικά καλή ποιότητα. Η αντίστοιχη Sony 49” είδαμε ότι έχει πάνελ με 50hz όχι 100 όπως η μεγάλη (κάνω λάθος ?)

εχετε να προτείνετε κάτι άλλο ? Σκέφτεται να την πάρει με προσφορές για Μουντιάλ κοντά στα 1000€.

ευχαριστω

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, cmad είπε

Παιδιά ψάχνω τηλεόραση για φίλο μου. Ήθελε 55¨ αλλά δεν χωράει στο έπιπλο του όποτε αναγκαστικά σε 50¨.

Ειχαμε καταλήξει σε Sony xe9005 55”.

Απόσταση θέασης 1.8 με 2 μέτρα . Κυρίως ταινίες ,αγώνες ποδοσφαιρικούς . Προτιμάει Android για να βάλει kodi,terrarium .

Όποτε ζητάει καλά μαύρα,καλή κίνηση,γενικά καλή ποιότητα. Η αντίστοιχη Sony 49” είδαμε ότι έχει πάνελ με 50hz όχι 100 όπως η μεγάλη (κάνω λάθος ?)

εχετε να προτείνετε κάτι άλλο ? Σκέφτεται να την πάρει με προσφορές για Μουντιάλ κοντά στα 1000€.

ευχαριστω

Νομίζω ότι τόσο η KD-49XE9005 όσο και η KD-55XE9005 δεν έχουν διαφορές στα Hz του πάνελ, κι οι δυο πάνελ των 100Hz έχουν.

Κατά τα λοιπά ο φίλος σου θα βολευτεί με το ενσωματωμένο Android TV, και θα βάλε kodi&terrarium.

.

Η εναλλακτική που θα σου προτείνουν είναι να μην έχει Android η τηλεόραση, και να αγοράσει ο φίλος σου επιπλέον ένα εξωτερικό TV box.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απάντηση. Έχει εξωτερικό τβ box αλλά θα το χρησιμοποιήσει σε άλλη τηλεόραση. 

Ηθελες να προτείνεις κάποια άλλη τβ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, cmad είπε

Σε ευχαριστω για την απάντηση. Έχει εξωτερικό τβ box αλλά θα το χρησιμοποιήσει σε άλλη τηλεόραση. 

Ηθελες να προτείνεις κάποια άλλη τβ;

Δεν έχω να σου προετείνω συγκεκριμένα. Για Kodi μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του ο φίλος σου και θα έχει τα καλούδια του all-in-one, τη σταθερότητα-αξιοπιστία μιας επώνυμης sw/hw λύσης, και τα features του Android TV πχ φωνητική αναγνώριση στα ελληνικά.

Απλά αν θέλει ο φίλος σου οπωσδήποτε το ενσωατωμένο Android TV, εκτός από Sony μπορεί να κοιτάξει και σε ανάλογα μοντέλα της Philips που επίησς υπάρχουν smart τηλεοράσεις με Android TV. Και ενημερωτικά άλλες μάρκες ακόμη με Android TV έχουν κυκλοφορήσει από διάφορες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (λχ Sharp).

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...