Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σε ένα Daewoo Lanos του 2000 συμβαίνει κάτι περίεργο εδώ και καιρό. Κάθε φορά που βρέχει ή έχει "υγρό" καιρό με το που ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο από την πόρτα του οδηγού τότε οι άλλες τρεις πόρτες κλειδώνουν και γενικότερα οι ασφάλειες κάνουν την αντίστροφη κίνηση από αυτή της πόρτας του οδηγού. Πολύ πιθανόν κάτι να βραχυκυκλώνει... έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Να σημειώσω πως χειροκίνητα μετακινώντας την ασφάλεια οι άλλες πόρτες μπορούν να κλειδώσουν ή να ξεκλειδώσουν. 

Δημοσ.

η εντολη να κλειδωσουν ή να ξεκλειδωσουν οι πορτες δινεται απο τον μηχανισμο κλειδωματος της πορτας οδηγου

προφανως εκει ειναι το προβλημα

αν εχεις τεχνικες γνωσεις να το ψαξεις σου στελνω και ηλεκτρολογικο σχεδιο (που μαλλον ειναι ιδιο με lanos 2000)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 14/5/2018 στις 9:43 ΜΜ, georgeγ είπε

η εντολη να κλειδωσουν ή να ξεκλειδωσουν οι πορτες δινεται απο τον μηχανισμο κλειδωματος της πορτας οδηγου

προφανως εκει ειναι το προβλημα

αν εχεις τεχνικες γνωσεις να το ψαξεις σου στελνω και ηλεκτρολογικο σχεδιο (που μαλλον ειναι ιδιο με lanos 2000)

Σόρρυ για την τόσο αργοπορημένη απάντηση, αλλά δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το φτιάξω. Βέβαια, επειδή μου την έχει δώσει απίστευτα, μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να αφαιρεθεί το κεντρικό κλείδωμα ώστε κάθε πόρτα να ξεκλειδώνει αυτόνομα;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rafinos είπε

Σόρρυ για την τόσο αργοπορημένη απάντηση, αλλά δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το φτιάξω. Βέβαια, επειδή μου την έχει δώσει απίστευτα, μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να αφαιρεθεί το κεντρικό κλείδωμα ώστε κάθε πόρτα να ξεκλειδώνει αυτόνομα;

Λογικά αυτό θα γίνεται αν το πας σε ένα συνεργείο και το απενερεγοποιήσουν από το κομπιούτερ που συνδέουν τα οχήματα για έλεγχο βλαβών κλπ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dpolal είπε

Λογικά αυτό θα γίνεται αν το πας σε ένα συνεργείο και το απενερεγοποιήσουν από το κομπιούτερ που συνδέουν τα οχήματα για έλεγχο βλαβών κλπ.

Το αυτοκίνητο όπως θα είδες είναι πολύ παλιό για να γίνεται κάτι τέτοιο με ηλεκτρονικό τρόπο...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, rafinos είπε

το πιο ευκολο ειναι να βρεις την ασφαλεια και να την αφαιρεσεις.βρισκεται στην ασφαλειοθηκη που υπαρχει στον χωρο της μηχανης και πιθανον το καπακι της ασφαλειοθηκης γραφει ποια ασφαλεια  ειναι για τις πορτες

αλλιως ανοιγεις την ταπετσαρια της πορτας του οδηγου και αποσυνδεεις τα καλωδια που ειναι πανω στην κλειδαρια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...