Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι υπότιτλοι στην smart tv (μια jvc ) εμφανίζονται με σύμβολα κλπ,πως μπορώ να το διορθώσω?

Έχουν ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας...

Δημοσ.

Κατεβασε το Notepad++ και ανοιξε το αρχειο .srt του υποτιτλου σου. Επελεξε Encoding -> Convert to UTF-8 και μετα File -> Save και δοκιμασε παλι να το φορτωσεις στην τηλεοραση σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 18/6/2018 στις 9:52 ΜΜ, selusia είπε

se turbox den leitourgei auto ...

Σε turbox εγώ τους μετατρέπω από greek windows σε utf-8 και παίζουν μια χαρά όλες ταινίες σειρές τα πάντα.Μάλιστα η turbox έχει πολύ καλό player και παίζει τα πάντα.Μόνο που δεν υποστηρίζει ήχο DTS.

Την μετατροπή την κάνω με το subtitle edit το οποίο έχω κατεβάσει free από ίντερνετ.Έχει και Ελληνικό μενού.Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα πες να βοηθήσω όσο μπορώ.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Σε turbox εγώ τους μετατρέπω από greek windows σε utf-8 και παίζουν μια χαρά όλες ταινίες σειρές τα πάντα.Μάλιστα η turbox έχει πολύ καλό player και παίζει τα πάντα.Μόνο που δεν υποστηρίζει ήχο DTS.

Την μετατροπή την κάνω με το subtitle edit το οποίο έχω κατεβάσει free από ίντερνετ.Έχει και Ελληνικό μενού.Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα πες να βοηθήσω όσο μπορώ.

Θα το δοκιμασω αμμεσα και θα σου πω , με save us μεσω notepad , δεν ειδα ομως καμια αλλαγη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, selusia είπε

Θα το δοκιμασω αμμεσα και θα σου πω , με save us μεσω notepad , δεν ειδα ομως καμια αλλαγη.

Υπότιτλους να προτιμάς από subs4free.Από εκεί δεν είχα με κανέναν πρόβλημα.Από άλλα σάιτ αντιμετώπισα 1-2 φορές πρόβλημα αλλά λύθηκε μόλις κατέβασα από εκεί.Και εγώ από εδώ το έλυσα .Ποστάρισα στην αναζήτηση υποτίτλων και με βοήθησαν δύο συμφουρμίτες.Να μην φαίνεται ότι το έκανα μόνος μου.:lol:

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...