Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 
Είμαι νέος στον προγραμματισμό και έχω αναλάβει ένα mini project για την σχολή μου. Eίναι ένα Android app και συγκεκριμένα είναι ένα Pedometer. Να αναφέρω ότι είναι το πρώτο μου "μεγάλο project" και γενικά πρώτη φορά χρησιμοποιώ το Android studio. Έχω διαβάσει αρκετά για αυτό κλπ. Η γλώσσα που χρησιμοποιώ είναι η Java. To θέμα μου είναι ότι όταν κάνω compile μου εμφανίζει κάποια προβλήματα και δεν γνωρίζω πως να τα διορθώσω.. Έχω δοκιμάσει Invalidate Caches / Restart, αλλά τίποτα.. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

1.jpg

2.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To γνωρίζω αυτό. Συντακτικά στον κώδικα φαίνονται σωστά όμως. Αυτό είναι και το ζήτημα.

Επεξ/σία από NikosB98
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγο δυσκολο ο debugger να βγαζει εσφαλμενα σφαλματα. Ψαξου κι αλλο

Ασχετα με τον debugger, απο τη στιγμη που ειναι κοκκινο το tab απο κατω σιγουρα δε βρισκει κατι.

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

Βλέπεις ότι το IDE παραπονιέται για τα declarations των Override. Στο βγάζει και σαν error. 

1) Πώς έχει δουλέψει αρχικά αυτός ο κώδικας; Είναι δικός σου κώδικας;

2) Σιγουρέψου για τα ονόματα των συναντήσεων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Και να θέλω να διαβάσω, με τις φωτο δε γίνεται.

code please

Τα προβλήματα απ' ότι μπορώ να καταλάβω βρίσκονται στο MainActivity.java και στο StepDetector.java.

MainActivity.java

StepDetector.java

Επεξ/σία από NikosB98
Δημοσ.

Καλημέρα,

ο κώδικας των screenshots είναι διαφορετικός από αυτόν που παραθέτεις. Στον δεύτερο το μόνο εμφανές πρόβλημα είναι ότι κάνεις override 2 φορές την οnCreate. 

ΜΦΧ,

Γιώργος

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω κάνει κάποιες μικρο-αλλαγές στον κώδικα και έχω περιορίσει των αριθμό των λαθών. Ο κώδικας που ισχύει είναι αυτός που έχω παραθέσει πιο πάνω. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε. Δεν είχα κάνει set το package name στο StepDetector.java και γι αυτό εμφάνιζε 'cannot resolve symbol'.. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...