Acmilangr2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω τη. Συχνότητα hz της οθόνης. Έχω δοκιμάσει με επιτυχία να την ανεβάσω ομωε υπάρχει πρόβλημα με το v sync των παιχνιδιών. Την έχω ανεβάσει από 60 στα 62 ίσια ίσια για να κάνω δοκιμές Όμως ενώ στα παιχνίδια μέσα την εντοπίζουν σαν 62hz υπάρχει κάτι σαν frame skipping. Δεν είναι Smooth. Το rivatuner δείχνει καρφωμένα 62fps. Έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι προσπαθεί να συγχρονίσει το v sync στα 60fps και όχι στα 62fps. Ο λόγος που κάνω δοκιμές είναι κυρίως εγκυκλοπεδικος και όχι (αλίμονο) για να κερδίσω 2fps. Η βασική μου ιδέα αν θα το καταφέρω αυτό ίσως είναι ου θα μου ήταν χρήσιμο μελλοντικά να την κάνω downclock πχ στα 56hz ώστε να σε παιχνίδια που είναι οριακά στα 60 να είναι καρφωμένα στα 56fps και να είναι Smooth η εμπειρια καθώς κάτω από τα 60fps με v sync on τα fps πέφτουν στην ουσία στα μισά (30). Για να προλάβω να απαντησω, δεν με ενδιαφέρει λύσεις χωρίς v sync γιατί το tearing πάει σύννεφο είτε πάνω είτε κάτω από τα 60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) έκανα δοκιμές σε ένα άλλο pc σε μια οθόνη 1080p/60hz και απο 58hz μέχρι 66hz που δοκίμασα ήταν πολύ Smooth χωρίς stuterings. Υπάρχει ένα site για ελενχο v sync και είδα ότι στην οθόνη μου 4k βγάζει error σε οποιαδήποτε συχνότητα (εκτός από 60) ακόμα και κάτω από 60. Το γιατί δεν ξέρω Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα