Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια.

Ψαχνω για αγορα μιας μηχανης που να τριμάρει ομοιομορφα τα γένια. Επισης θα ηθελα να μην τα τραβάει και να ερεθίζει όσο το δυνατόν λιγοτερο.

Σκεφτομαι την Panasonic ER-GB42. Ποια η γνώμη σας? Εσεις τι θα προτείνατε?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την πρόταση. Φαινεται καλή η μηχανή.Eχει πολλες σκάλες?  Να σου πω απο Philips είχα την Philips Beardtrimmer Series 3000 QT4015 και δεν μου πολυάρεσε προσωπικά και ελεγα να αλλάξω σε panasonic.

Δημοσ.

γενικά πέρα από το αν είναι καλό ένα μοντέλο, έχει θετικά reviews κτλ δώσε σημασία και στις σκάλες και το εύρος, ανάλογα σε τι διακυμάνσεις μήκους θα παίζεις.

η πάνω Philips π.χ έχει "17 ρυθμίσεις μήκους με κλείδωμα, 0,4 - 7 χιλ. με ακρίβεια 0,2 χιλ."

μια Remmington που έχω είναι 1,5mm - 18mm με 9 σκάλες.

Η Panasonic που λες έχει "20 σκάλες, 0,5mm - 10mm με ακρίβεια 0,5mm"

Δημοσ.

Ναι Βεβαια παιζει ρόλο κι αυτό. Σε χα,ηλα mm θα προτιμουσα. Απλα με ενδιαφερει η ομοιομορφία και οι λιγοτεροι ερεθισμοι

Δημοσ.

Και εγώ έχω εδώ και ενάμιση χρόνοτην Philips bt5206/16. Καλή μηχανή. Κόβει εύκολα και γρήγορα χωρίς ερεθισμούς. Στα συν της και η μπαταρία της που κρατάει πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Christos c_k είπε

Σ'ευχαριστώ για την πρόταση. Φαινεται καλή η μηχανή.Eχει πολλες σκάλες?  Να σου πω απο Philips είχα την Philips Beardtrimmer Series 3000 QT4015 και δεν μου πολυάρεσε προσωπικά και ελεγα να αλλάξω σε panasonic.

Για μένα είναι η καλύτερη που έχω πάρει μέχρι στιγμής. Έχουν περάσει 4-5 philips παο τα χέρια μου και δεν έχουν καμία σχέση, είχα 2 remington και τελευταία είχα πάρει και μια Wahl.

Και η panasonic που έβαλες και εσύ μου φαίνεται αρκετά καλή, αν μπορείς να βρεις μερικά reviews ακόμα για να είσαι σίγουρος θα ήταν το ιδανικό. 

edit: Πρόσεξε και το μέγεθος της κεφαλής, δεν θες να έχει πολύ μεγάλο πλάτος γτ δεν θα σε βολεύει σε κάποια σημεία. Το είχα πάθει με μια philips ρεύματος που δεν μπορούσα να κουρέψω το μουστάκι με τίποτα και τελικά την παράτησα σε ενα συρτάρι

Επεξ/σία από logokrimenos
Δημοσ.

Philips bt5206/16. Την εχω ενα χρονο. Πολυ καλη για τα 60 ευρω που ειχα δωσει. Τωρα βλεπω ειναι στα 45.καλη επιλογη. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ Logokrimenos για την αναλυση και υπολοιποι φυσικά. Ποιος ο διαχωρισμος κουρευτικης-ξυριστικης? Ποιο βολευει καλυτερα για γένια? πολλοι λενε κουρευτικη!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

Ευχαριστώ Logokrimenos για την αναλυση και υπολοιποι φυσικά. Ποιος ο διαχωρισμος κουρευτικης-ξυριστικης? Ποιο βολευει καλυτερα για γένια? πολλοι λενε κουρευτικη!

Με την ξυριστική θα πετύχεις αποτελέσματα πιστεύω σαν ξύρισμα ή σε ένα πολύ κοντό μήκος, αλλά θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στο σώμα. Θα σου φτάνει δηλαδή σα να έχεις γένια 5-6 ημερών. Η κουρευτική και ειδικά τα trimmer που είναι πιο στοχευμένα για το μούσι σου δίνει μεγαλύτερη επιλογή μεγέθους. Απο πχ 1-2 μέρες αξύριστος μέχρι 10mm. Ανάλογα το στυλ σου και το πως θα έχεις τα γένια σου κάνεις και την επιλογή

Δημοσ.

Η Philips που λέτε δουλεύει με ρεύμα αν έχει πέσει η μπαταρία? Ή πρέπει πρώτα να φορτίσει και μετά να την χρησιμοποιήσεις?

Γιατί αν σε αφήσει η μπαταρία στη μέση του τριμαρίσματος και βιάζεσαι, είναι σπαστικό να περιμένεις να πάρει φόρτιση, γι' αυτό βοηθάει να δουλεύει με το που τη βάζεις στη πρίζα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ribo7 είπε

Η Philips που λέτε δουλεύει με ρεύμα αν έχει πέσει η μπαταρία? Ή πρέπει πρώτα να φορτίσει και μετά να την χρησιμοποιήσεις?

Γιατί αν σε αφήσει η μπαταρία στη μέση του τριμαρίσματος και βιάζεσαι, είναι σπαστικό να περιμένεις να πάρει φόρτιση, γι' αυτό βοηθάει να δουλεύει με το που τη βάζεις στη πρίζα.

Δουλεύει και με το ρεύμα αν δεν έχει μπαταρία.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ειστε ευχαριστημενοι απο τις Philips γενικα;

εγω εχω αυτη μερικα χρονια
Philips Beardtrimmer Series 5000 BT5270/32

χωρις να κανω τρομερη χρηση, τα επαιξε η μπαταρια.. παταγες το κουμπι 10-15 φορες μεχρι να παρει μπροστα και ηθελε να ειναι και στο ρευμα.. πλεον δεν δουλευει καθολου..
ειμαι σε αναζητηση καινουργιας και δεν ξερω σε τι μαρκα να παω

Δημοσ.

Εγω παντως εχω αλλαξει αρκετες κουρευτικες(panasonic,babylliss,braun)και αυτο που ηθελα ποτε δεν το καταφερα.γενια 3 ημερων.καμια δεν εδινε αυτο το αποτελεσμα...οποτε εχω γυρισει παλι στο κλασσικο ξυραφι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...