MrAristotelis Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Καλημέρα! Είπα να εγκαταστήσω το Pokemon GO αλλά έχω ένα πρόβλημα.Όταν εντοπίζω Pokemon και θέλω να μου το εμφανίσει μέσα από την κάμερα του κινητού μου βγάζει αυτό το μήνυμα " We're not detecting phone's orientation " με αποτέλεσμα να μην φαίνεται το Pokemon στη φωτογραφική μηχανή παρά μόνο στο απλό παιχνίδι με το "ψεύτικό" περιβάλλον. Τι μπορεί να φταεί; Σημείωσει πως το τηλέφωνο μου έχει γυροσκόπιο και είναι ενεργοποιημένο αυτόματα.
saruman123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Κάνε μια εκκαθάριση στην εφαρμογή τις κάμερας και στο παιχνίδι επίσης.
MrAristotelis Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Saruman έκανα εκκαθάριση δεδομένων και στην κάμερα και στο παιχνίδι αλλά το πρόβλημα μένει :/ We're not detecting phone's orientation " Whould you like to turn the A/R off?
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Αν η συσκευη σου δεν εχει gyroscope δεν μπορεις να το δουλεψεις το AR. Αν παλι εχει δοκιμασε να ενεργοποιησεις το auto rotate
saruman123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε Αν η συσκευη σου δεν εχει gyroscope δεν μπορεις να το δουλεψεις το AR. Αν παλι εχει δοκιμασε να ενεργοποιησεις το auto rotate Αν διάβασες στο τέλος λέει ότι έχει γυροσκόπιο και το έχει στο αυτόματο....
Diskimpex Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Εγω παντως εχω καιρο να δω καποιον να το παιζει .Εκτος αν δεν τυγχαινει .Παλια παντως εβλεπα και σε λεωφορειο.
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν διάβασες στο τέλος λέει ότι έχει γυροσκόπιο και το έχει στο αυτόματο.... Δικιο εχεις λαθος μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα